Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 245> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dalije, cinije, košara, tikvici - ma jednostavno očaravajuće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nisam ničim špricala uopće.. Kod mene nije bolestan aster ali jesu cinije, i to ne sve nego samo di su mi gušće zasađene. No, pustila sam sada neka bude kako bude.. Nisam pripremila ništa prirodno a ne da mi se špricati nečim otrovnim radi Fifića..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a ti nas razveseli uskoro sa slikicama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I opet svima hvala što su me posjetili i lijepim mislima razveselili!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja moram pobrati tikvice,to ostavljam za sutra,a sad sam svratila da odmaram uz tvoje slike,dalija mi posebna
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anaida, nova terasa je ko bombončić i baš je efektno sa ovim zavjesama iiiii romantično
![]() ![]() Super je košara sa tikvicama !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Bravo za puno svega lijepog kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jadna ja, nedostaje mi upitnik gore i krivi smajlić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jedno pitanje špricaš li biljke protiv pljesni. Kod mene napadne aster
![]() |
|
![]() |
|
Terasa je prepredivna, kao i sve uvrtu
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće ti je lijepo, a terasa je kao stvorena za uživanje! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
puno vrsta i raznolikih boja,prekrasno anaida |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kao i uvijek,ugodna šetnja tvojim vrtom!!!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh kako je lijepo kod tebe,a ti znaš tu ljepotu i pjesnički opisati
![]() |
|
![]() |
|
Bila sam vrijedna minuli vikend, kako sam i planirala. Uz sve što sam u vrtiću obavila, naravno da sam i slikala za sve nas! Putovanje kroz vrt tijekom vikenda okupanog suncem kreće.. (noću je padala kiša, danju je bilo sunčano. sasvim OK. Ali današnji je dan donio oblake, kišicu i samo 12 celzijevaca.. Ne baš sjajno!) Sunčani šareni kutak.
![]() ![]() Bijele nježnice na zelenom platnu.
![]() Loptaste latice bijelih dalija.
![]() Otvaraju se latice ružičastih ljepotanki.
![]() Pijetlova krijesta i gaura - crveno-ružičasti svijet..
![]() Jedan od poluotoka. Mix svega.
![]() Ovo je meni dragi trenutak.. Nedjelja je, sunčana, ugodna, neradna, i ja sjedim ispod nove terase..
![]() Dolazi jesen..
![]() Ali stvarno dolazi jesen! (desno vidite i sukulentiće, moje nove ljubimce, darove Male kaktus i Otoka)
![]() I još jednom terasica, sa raspuštenim zavjesama
![]() Za danas toliko..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dapače, dapače - svi kojima se bilo što sviđa, samo pitajte za detalje izrade, samo preslikajte u svoj vrtek! Zato smo i tu, da bismo jedni od drugih učili i da bi našli nešto što nam je lijepo pa tada to i sebi stvorili!! I ja tako radim, toliko sam toga ovdje od vas naučila, upamtila, primjenila... Svima koji ste me posjetili veeelika pusa!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Anaida viš kak ovi tvoji otoci jeluju na nas prolaznike, još malo pa ćemo ih svi imati u vrtu :) no to je samo znak da nam se sviđaju
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Šetajuči ja zaboravila koliko je sati,ali isplati se jer se sita nagledam krasnih stvari,sve pohvale vrijednim rukicama
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mrak vrt, mrak terasa, ali ja nebi bila ja, da ne sanjam onaj otok od kamenja, na bijelo-crvenoj podlozi, gromade kamena, molim dopuštenje za
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |