"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga Anaida, hvala ti na posjeti.moram priznati da sam cvijeće vidjela osim u teglama; i u bačvama, tačkama, svemu i svačemu što može poslužiti za sadnju da unese malo promjene. osim toga jednostavnije je održavati cvijetnjak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ne mogu se sjetiti tko na forumu, ali netko ima i u staroj čizmi cvijeće |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Anaida, žene su fakat snalažljive! lijepo, ugodno i korisno!!
|
|
![]() |
|
nepoznata bezimena ljepotica koja me "kopka" već nekoliko dana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Imaš lijepe biljčice samo što ih ja ne bi u gumu stavila, iskrena sam pa se nadam da mi nećeš zamjeriti. Ruže su ti krasne.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ta bezimena je sumska anemona-anemona japonica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje Sunčeko i Gio, hvala vam na posjeti!
Sunčeko nemam ti što zamjeriti. volim iskrenost. najveći razlog što dio cveteka imam u gumama i teglama je moje zdravlje. tako posađeno cvijeće lakše održavam. Gio draga, hvala ti na pomoći. ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa kaj da se kaze, cvetek ti je jako lijep, samo sto ti imas prostora a ja da sadim u kuhinji.
|
|
![]() |
|
iako je pravo jesensko vrijeme: kiša, hladnoća, tmurno... moji cveteki se nedaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još će tvoji cveteki dugo cvjetati ovu jesen
![]() |
|
![]() |
|
draga Kaktusiću i ja se toplo nadam da će zaista tako biti. draga hvala ti od srca na posjeti i komentaru!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Predivno ti je vidjeti u vrtu takvo cvetje.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Je, dobro je da se nedaju cveteki pa da bar nekaj u ove dane ne sliči na jesen
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sve za pohvalu ali anemona je sve nadmašila.
|
|
![]() |
|
dragi moji TB, Medeku i Josipa, što reći? hvala od srca na lijepim riječima od srca! moji skromni cveteki kao i ja se nedaju unatoč svemu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anemona ti je krasna, a gumeni vrtići će tek na godinu doći do izražaja.
![]() Moji vole ići na wc tam gdje ne treba. ![]() |
|
![]() |
|
draga moja i moja 4 miceka obožavaju mjesta koja im nisu dopuštena. kad sam doma onda su kao bubice i ne idu.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ove gume su baš zanimljive. Staviti unutra puuuno cvijeća pa ni ne treba ih bigecati!
![]() ![]() A sivi micek je krasan!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe su mi anemone, posebno ove bijele
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |