Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 171172173174175 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:34
Originalno poslano od člana magnolija magnolija napisao:

draga niho jutros sam pokušavala doći u vrt ali se slike nisu otvarale, sad sam uspjela i oduševila se.svaka čast, uh jest lijepo.onu crvenu lantanu da čuvaš ko oči u glavi da i slijedeće godine uživamo u njenoj ljepoti.veliki pozdrav za ovu vrijednu krajišku
-Legendoo ako znaš kako može da se pošalje javi jer i ja je imam prvi put--ako ima kakvi sijeme ili reznica javi tu sam okWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:56
ja pola toga ne stignem vidjeti Confused

banana ti cvate..wooow super je Clap ali nemoj me zezati da je ona lantana tako crvena? smile39 fenomenalno smile39 zapelcaš mi ju? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 23:05
Slike , mislim cvijece je predivno ! Ali da banana cvate u ovim nasim krajevima   smile126  to je stvarno za skakati u zrak od veselja !
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 08:02
Lantanica - ljepotica! I ostalo cvijeće je lijepo !
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 09:49
Niho, hajde bakici usluga!Big%20smile Daj kad stavljaš te prekrasne slike, predivnog cvijeća napiši i ime. Nema veze ako se vrsta i ponavlja. Jer su slike kao u knjizi, pa da nešto mi (vjerujem da nas ima još) neznalice  uz te predivne slike i naučimo nešto!Big%20smile
Inače su ti slike Thumbs%20Up ali naravski i cvijeće..ClapClapClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 11:23
prekrasno, kao da gledam cvijetni album!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 13:23
Niho lijepo cvijeće Clap,  ali nema te baš puno na forumu...
Što je ovo?.
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 21:46
Divno ti je cvijeće niho smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:26
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Niho lijepo cvijeće Clap,  ali nema te baš puno na forumu...
Što je ovo?.
---------Pa i nisam draga moja od onda sam potonula i nemam volju nizašta --samo navratim ---lijep pozdrav Cry
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:33
nihić, nemoj tonuti, plivajWink
vidiš da si ti naša izrađivačica razglednica i lijepih slika za pozdrave
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 09:19
Niho, ma kakve su to suze...?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 20:20

Niho kakve su to sad suze? Glavu gore, slikaj cvijeće (ali svoje nemoj kod komšije smile96) i da zajedno uživamo. Lantana je prekrasna, a mislim da znam i otkud je stigla ljepotica Wink jer imam i ja takvu. Tvoji ladoleži su mi narasli veliki, ali nikako da procvjetaju...

Skoro zaboravih, ja te šaljem da vidiš moju bananu , a ti isto takvu imaš kod komšije, pa nam ju uslika... smile102
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:51
Niho, ne daj se! Glavu gore! Fališ nam onako vesela i prpošna!smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:28
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Niho, hajde bakici usluga!Big%20smile Daj kad stavljaš te prekrasne slike, predivnog cvijeća napiši i ime. Nema veze ako se vrsta i ponavlja. Jer su slike kao u knjizi, pa da nešto mi (vjerujem da nas ima još) neznalice  uz te predivne slike i naučimo nešto!Big%20smile
Inače su ti slike Thumbs%20Up ali naravski i cvijeće..ClapClapClap-joj bako baš sam sebična ali mi s ebaš ne daaaaaaaaa-ali ja ču tebi šapnuti na uho kad ti šta trebaLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:29
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Slike , mislim cvijece je predivno ! Ali da banana cvate u ovim nasim krajevima   smile126  to je stvarno za skakati u zrak od veselja !
-samo ti skaći ali eto i kod nas se sve promijeniloooooosmile213
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:30
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Lantanica - ljepotica! I ostalo cvijeće je lijepo !
----lantanaaaaaaaaaaa je zakonWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:30
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Divno ti je cvijeće niho smile55
--anćiiiiiii ljubavi mojaaaaaaaaa-cvijetiču mojjjjjjjWink
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:31
Eto Niho sve se mijenja, prije su se žene krastavcima veselile, a sad ih banana baca u trans!smile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:31
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

nihić, nemoj tonuti, plivajWink
vidiš da si ti naša izrađivačica razglednica i lijepih slika za pozdrave

-ma ne tonem ali bože moj malo me uhvati šta sam sve prošla i opet se nešto malo iskomplikuje i onda sam paničar veliki ali biče sve okWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:32
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Niho, ma kakve su to suze...?
--RADOSNICEEEEEEECryLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 171172173174175 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.