Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 172173174175176 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:34
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Niho kakve su to sad suze? Glavu gore, slikaj cvijeće (ali svoje nemoj kod komšije smile96) i da zajedno uživamo. Lantana je prekrasna, a mislim da znam i otkud je stigla ljepotica Wink jer imam i ja takvu. Tvoji ladoleži su mi narasli veliki, ali nikako da procvjetaju...

Skoro zaboravih, ja te šaljem da vidiš moju bananu , a ti isto takvu imaš kod komšije, pa nam ju uslika... smile102
--ma sad valja i komšija haaaaaaa-trebam i njegovo da slikam kad me nema LOLLOLLOLLOL-ma tu sam samo nisam baš zadovoljna sa svojim cvijećem da ga slikam počelo me nervirti ove god. mi sve napalo neke bijele leptirice koje nikako još nisam mogla da zbrišem pa onda mi s e ništa nedaaaaaaa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:36
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:36
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:37
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:37
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:38
....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:40
......
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:41
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:42
..
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:56
Krasno cvijeće u prekrasnom aranžmanu, i to još i u većem broju ! Tri u jedan proizvod. To se traži!!!smile141
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:32
Originalno poslano od člana waterlily waterlily napisao:

Krasno cvijeće u prekrasnom aranžmanu, i to još i u većem broju ! Tri u jedan proizvod. To se traži!!!smile141

--Ko šamponi -ali 2.u 1 -LOLLOLLOLbože što se ismija hahaha
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:46
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Niho, hajde bakici usluga!Big%20smile Daj kad stavljaš te prekrasne slike, predivnog cvijeća napiši i ime. Nema veze ako se vrsta i ponavlja. Jer su slike kao u knjizi, pa da nešto mi (vjerujem da nas ima još) neznalice  uz te predivne slike i naučimo nešto!Big%20smile
Inače su ti slike Thumbs%20Up ali naravski i cvijeće..ClapClapClap

Potpisujem baku. Tongue
Ima nas neznalica koje ne znaju sva imena biljaka Shocked!   ClapClapClapClap

Cvijeće ti je smile169 kao i kaktusi, pazi se smile183.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 07:09
Ne izgleda baš kao da ti se ništa ne da Niho. Cvijeće ti je krasno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 07:49
Ovo je prava umjetnost.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 07:59
niho i u mom vrtu ima tih sitnih leptirica
a ovo sto vidm izgleda krasno
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 09:54
Ja ću samo pitati: a što je ono žuto s cvjetovima kao rese?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 10:35
Stvarno su ti lijepe slike.
A solidago, na prvi pogled kao mimoza
(sad sam ujedno odgovorila Baki)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 10:49
Hej baš sam htjela stavit slike tvog cvijeća, da ljudi vide kako to izgleda bez uljepšavanja.smile96Ma baci te slike cvijeća bolje stavi slike baklave-bolje su od cvijeća.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 11:12
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej baš sam htjela stavit slike tvog cvijeća, da ljudi vide kako to izgleda bez uljepšavanja.smile96Ma baci te slike cvijeća bolje stavi slike baklave-bolje su od cvijeća.
----------smile96-o kojoj baklavi pričaš jeli -ahaaaaaaaaa sijetila sam s eo onoj što si sve odnijela za rijeku jeliiiiiiiiii-malo ti što si pojela pa još odnijela LOLLOLLOLLOLLOL-sunce mojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTongue
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 12:07
Niho,Nihice cvjećke i kaktusi su ti prekrasniTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 172173174175176 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,859 sekundi.