Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 21:22
Hvala ti na savjetu, pripremit ću se za slijedeće ljeto.
Imam oleandere, krasni su u cvatu, ali tvoj vrt me oborio s nogu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 09:47

Evo mog "ružićnjaka" - tri mini ruže, sve u istoj tegli

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 10:19
Evo i Otok ima ružičnjak. Uopće ne sumnjam da će biti raskošan!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 11:02
Ružice bile mini ili maxi uvijek su krasne!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 12:29
Ružičnjak ti je predivan,boje su fenomenalne!!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 12:40
otok,Tongueružice su ti prekrasne:
list im je tako zdrav i blistav vidi se da im njege i ljubavi ne fali!
bravo za tebe!Smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 13:39
sve ti je lijepo, vidi se da nisu više nesnosne vrućine, a mini ružice su za 10!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:29
vidim da im prija zajedno ,naravno mislim na mini ruze
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 19:42
pozdrav otok! Opet, kao i uvijek sve predivno! Molim te daj mi reci koja ti je biljka na 72 strani, izgleda kao vodenika ali znam da nije, kod slavonkinog komentara. Molim te pogledaj pa napiši naziv, vidla sam da jako dobro uspjeva na moru a ja imam jedan dio gdje ga cijeli dan prži sunce pa bi to iduće godine probala. Plizzzzz!Smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 19:45
Super mini ružiceClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 19:54
Ajme meni sunceee moje, pa ti stvarno pregledavaš vrtove kad si se vratila sve do 72. strane. Ima i ovogodišnja slika, na 209.strani.
To su vinke, vinca catharanthus.. Ja ih jako volim, lijepe su mi i dugo cvatu. Bude na proljeće sadnica za kupiti, a ja svoje uzgajam iz sjemena.
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:58
Joj kak su ti ružice divne! smile78A achimenes je hvala na poduci svaki dan sve ljepši. Solidago vidim prvi puta u ovak povećem izdanju.

Šteta što vinke nisu trajnice. I ja ih volim.Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:26
Ma vidiš bolan da te baš i nisam zaboravila sunce moje zlatnoooo ajde bolan ja sam reklamirala -lantaninu cikasicu sad moram da vidim tvoju okooo mojeeeeeeeesmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:50
smile169 za malene ljepotice, ružice.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 00:39
smile112svaki vrt poseban doživljaj, kao da sanjaš cvjetni san, svake noći drugi cvjetni raj, kada bi barem u životu bilo tako!!!!

Vjerujem da sve brige ostavljaš sa vanjske strane vrta, a  u vrtu uživaš do nemogučih granica!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 07:03
prekrasne su ti rojžice!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:06
Draga Otok, evo mene nakon krakog izbivanja zbog zdravstvenih tegoba, znači opravdano, pa nadoknađujem zaostatke. Prije svega moram ti reći da me baš ražalostio pogled na mirabellu, jer je puno ljepše izgledala pri odlasku iz ZG. No, vjerujem da će se oporaviti za drugu cvatnjuWink.
Zgodan ti je solidago, prvi puta ga vidim, baš zanimljivo i dekorativno izgledaSmile.
Evo sada imaš na Lošinju i krasan ružičnjakClap uz sve druge divote. Ahimenes je predivan, a crvena delosperma preslatka. Rijetko se viđa ta boja u vrtovima, meni je Duda proljetos poslala pelcerić pa se veselim cvatanji sljedeće sezoneSmile.
Na kraju, ne mogu ne spomenuti gazanije koje su očaravajuće, tog cvijeća se nikako ne mogu zasititi. Za mene je to najljepša ljetnica u vrtu, a kod tebe možda čak i trajnicaSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:37
Tvoj mini ružičnjak krasi maxi lipotasmile55
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 10:14
draga otok, uh što sam uživala na lošinju kod tebe, baš ti hvala na ovim lijepim slikama i uživanju.iako nikad nisam bila tamo uživo prelijepo si mi dočarala sve ljepote, a tek tvoj vrt Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 18:54
Draga moja Sara, mirabela je prelijepa i mene je oduševila. Meni je krasna i mislim da je stigla u odličnom stanju. Možda slika malo vara. Puna je cvjetova i danas.

Danas sam prošetala vrtovima diljem lijepe naše i šire. Kad vidim tu cvijetnu raskoš najradije bi se rasplakala nad tom mojom škrtom zemljom. Ali sa nekim se stvarima čovjek mora pomiriti.

Jučer je bilo pristojno vrijeme pa sam malo poslikala

dipladenija

gloksinija

vinke

mala bugica

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.