Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda probaš s bergenijom,a i obična zelena hosta voli hladovinu,jjedino je zimi nema
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dve trajnice
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tija, imaš na Decorinoj stranici prijedloge za sjenovite gredice!
Ja ni ne sumnjam da će to na kraju super ispasti! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Habulice! Lijepe i posebne, baš za sjenovite prostore...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Tija, moj je prijedlog tustike ili žednjaci...vidi moj jedan primjer na toj temi..pozzz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
...... Svirajte mi "Jesen stize dunjo moja", jesen rana,
nek zazvone tambure u transu. Znam da nije pesma ova za veselje i svatovac, al' ja moram cuti tu romansu! Svirajte mi "Jesen stize dunjo moja", al' polako, da mi ne bi koja rec promakla. Sklon'te case i bokale, razbio bih svet od sale, da je samo slucajno od stakla, dunjo moja... ...
već dva dana mi Balašević ne da "mira" , jesen zbilja stiže
Hvala na idejama, i da zaboravila sam upisati Bergenije i njih također mislim uklopiti. Hoste tu ne bi miješala zato jer ih imam u Hostinjaku koji je pola centimetra dalje. Waterlily vidiš Decore se nisam ni sjetila, pogledat ću tamo.
Habulice su mi vrlo zanimljive Anaida, ali da li znaš gdje ih tu mogu nabaviti?
Još jednom hvala..........ali samo nastavite i dalje upisivati biljčice
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
ha... krenulo je, nemaš ti mira, svrbe te prstići
![]() Bergeniju ne kupuješ, uzimaš je od mene
![]() Mislim da bi ti tu lepo došla jedna mini rododendron-azaleja ili skimija da da leji boju (uslov je kiselo zemljište), dicentra, mini hemerocalis, astantia ili epimedium grandiflorum koji ima srcoliko lišće, ako želiš zelenilo.
Arum italicum je zgodan za zimu jer tada izbacuje lišće, ali nisam sigurna da bi Miki bio toliko disciplinovan da ne proba njegove bobice, koje su otrovne pa možda ubacis koju lukovicu ljiljana jer je zgodan za pozadinu ili knipofiju koja će cvetati i u blagom hladu.
Za zimzeleno cvatuće je idealan vres.
Slatka je to nevolja
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hmmm, ne znam da li ih u Ivi ima, ali nekako su najopremljeniji, pa probaj tamo. Decora ih ima. A možda i naša Cimicifuga
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Čini mi se kao da sam zalutala u katalog nekog stranog časopisa, najljepši vrtovi svjeta, ona panoramska slika gdje se vidi i prekrasan stol o kojem sam pročitala priču o nastajanju mi je favorit. Tvoje slike od prije su uistinu dobra, ali naravno slike tvog dragog su predobre, znalački odrađene. Do sada sam bila gost u tvom vrtu samo onako iza ograde iz prikrajka eto sada sam ostavila i potpis unjemu. Sve mi se sviđa.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mimar baš "svrbe prstići" i jučer sam htjela početi ali mi tijelo baš i nije dopuštalo, nadam se da ću danas biti sposobna za bilo što.
Da krenemo; Bergenije imam i selim ih u tu gredicu, a zanimljivo htjela sam ih se riješiti, a sad će mi dobro doći. Ostale ideje su mi vrlo zgodne i zbilja ti hvala na tome samo jesi ti vidjela "tu" gredicu ima valjda 3 m2 sve skupa i ja bih sve to nabrojeno stavila u nju ali u "bonsai" verziji.
Je i Miki se zahvaljuje što se brineš za njega.
Anaida probat ću u Ivi, najbolje bi bilo telefonski to obaviti jer onda ne postoji mogućnost za nabavku nečeg što mi baš i ne treba.
Smaili daleko sam ti ja od kataloga, ali trudim se biti mu bliže, makar domaćoj inačici toga kataloga. Ima se raditi što u njemu a tako je mali. Hvala na ostavljenom postu.
......Zato što si takva kakva jesi... a sad sam već jako zabrinuta
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ruže su prekrasne, a znam i da nisi spavala sigurno, nego samo malo "zabušavala" što je baš zgodno, jer se onda još više iznenadimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša da vidiš kako se tek ja iznenadim. Ali valjda ću danas biti popodne bolje i samim time raspoloženija za napraviti nešto konkretno.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u tvom prekrasnom vrtu, mir i gracioznost, te riječi mi stalno šeću kroz glavu, dok nisam vidjela ono svo počupano cviječe, što me podsjetilo na sve samo ne na mir i gracioznost, takvu dramatičnu scenu ja svojima priredim barem tri puta godišnje, a najljepše je gledati ukučane kada traže "ono što je tu bilo-gdje je sad" ili gdje si to nabavila a bilo im pod nosom cijelo vrijeme samo iza nečega. Najljepši vrt mi je kada ga izpremještam, a najbolja kava navečer kada je sve gotovo, uvijek tama dođe prije nego uspijem nahranim oči do kraja, a tu uskače tvoj super fotograf, pa uživaš dobar dio večeri gledajući slikice.
Inače, skočila sam u tvoj vrt da provjerim što ti nedostaje od onog što ja imam, ali pošto si knap s prostorom, bolje da odabereš sama, čak je moguč i iznenadni posjet, tko zna!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opa, ja sam propustila mnogo toga u tvom vrtu!
Druženje - fotka za deset plus!
![]() Foto sesion ruža - veličanstven!
|
|
![]() |
|
Freeland, kod mene ti nema ništa mirno i graciozno u sve što radim ulažem puno emocija i strasti pa tako i u vrt i onda ni sam izgled njega ne može biti "miran". U njemu se uvijek nešto dešava, a ako ne ja potaknem da bi se "nešto" desilo. Na njemu tj. u njemu se ima još jako puno raditi, a ja još jako puno toga trebam učiti da bih neke stvari znala i primijeniti i kako doći do njih. Ja sam još uvijek mala vrtlarica koja je u tom svijetu samo pet godina.
Volim trajnice pa se onda s "poklonom" ne može pogriješiti, a "iznenadne" posjete volim.
Bergenio nisi puno toga propustila, za tebe znam da si uvijek tu negdje prisutna. Ili si ranom zorom ili kasno navečer u mom vrtu, samo nikad da se sretnemo nas dvije i da popijemo nešto.
|
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Tija, ko su one dve devojke na slici?
|
|
![]() |
|
![]() Djevojka u cvjetnoj haljini sam ja, a dama pokraj mene je prijateljica iz Požarevca o njoj sam ti pričala. Lijepo te vidjeti u mom vrtu!!!
|
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Bas ste lepe
![]() Ma, tvoj vrt je super, lepo je biti u njemu. ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Baš sam se pitala što ćeš sada kad ti vrt izgleda gotovo savršeno?
Mogla sam se kladiti da jesen donosi razmještanje, pretumbavanje i nove slike u tvom vrtu. ![]() Znatiželja raste! |
|
![]() |
|
Perla, Mimar je rekla da fotke uopće ne daju pravu sliku moga vrta.......a da ti znatiželju "ubiješ" na licu mjesta???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |