OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 374> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti na savjetu, pripremit ću se za slijedeće ljeto.
Imam oleandere, krasni su u cvatu, ali tvoj vrt me oborio s nogu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo mog "ružićnjaka" - tri mini ruže, sve u istoj tegli |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo i Otok ima ružičnjak. Uopće ne sumnjam da će biti raskošan!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ružice bile mini ili maxi uvijek su krasne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ružičnjak ti je predivan,boje su fenomenalne!!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
otok,
![]() list im je tako zdrav i blistav vidi se da im njege i ljubavi ne fali!
bravo za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je lijepo, vidi se da nisu više nesnosne vrućine, a mini ružice su za 10!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da im prija zajedno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav otok! Opet, kao i uvijek sve predivno! Molim te daj mi reci koja ti je biljka na 72 strani, izgleda kao vodenika ali znam da nije, kod slavonkinog komentara. Molim te pogledaj pa napiši naziv, vidla sam da jako dobro uspjeva na moru a ja imam jedan dio gdje ga cijeli dan prži sunce pa bi to iduće godine probala. Plizzzzz!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super mini ružice
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme meni sunceee moje, pa ti stvarno pregledavaš vrtove kad si se vratila sve do 72. strane. Ima i ovogodišnja slika, na 209.strani.
To su vinke, vinca catharanthus.. Ja ih jako volim, lijepe su mi i dugo cvatu. Bude na proljeće sadnica za kupiti, a ja svoje uzgajam iz sjemena. |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joj kak su ti ružice divne!
![]() Šteta što vinke nisu trajnice. I ja ih volim. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidiš bolan da te baš i nisam zaboravila sunce moje zlatnoooo ajde bolan ja sam reklamirala -lantaninu cikasicu sad moram da vidim tvoju okooo mojeeeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Vjerujem da sve brige ostavljaš sa vanjske strane vrta, a u vrtu uživaš do nemogučih granica!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasne su ti rojžice!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, evo mene nakon krakog izbivanja zbog zdravstvenih tegoba, znači opravdano, pa nadoknađujem zaostatke. Prije svega moram ti reći da me baš ražalostio pogled na mirabellu, jer je puno ljepše izgledala pri odlasku iz ZG. No, vjerujem da će se oporaviti za drugu cvatnju
![]() Zgodan ti je solidago, prvi puta ga vidim, baš zanimljivo i dekorativno izgleda
![]() Evo sada imaš na Lošinju i krasan ružičnjak
![]() ![]() Na kraju, ne mogu ne spomenuti gazanije koje su očaravajuće, tog cvijeća se nikako ne mogu zasititi. Za mene je to najljepša ljetnica u vrtu, a kod tebe možda čak i trajnica
![]() lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj mini ružičnjak krasi maxi lipota
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga otok, uh što sam uživala na lošinju kod tebe, baš ti hvala na ovim lijepim slikama i uživanju.iako nikad nisam bila tamo uživo prelijepo si mi dočarala sve ljepote, a tek tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Sara, mirabela je prelijepa i mene je oduševila. Meni je krasna i mislim da je stigla u odličnom stanju. Možda slika malo vara. Puna je cvjetova i danas.
Danas sam prošetala vrtovima diljem lijepe naše i šire. Kad vidim tu cvijetnu raskoš najradije bi se rasplakala nad tom mojom škrtom zemljom. Ali sa nekim se stvarima čovjek mora pomiriti. Jučer je bilo pristojno vrijeme pa sam malo poslikala dipladenija ![]() ![]() gloksinija ![]() vinke ![]() ![]() ![]() ![]() mala bugica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |