Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 32> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
waterlily
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo uzivanje
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma cvijetnice mojaaaaaaaaa nisam ja tebe zaboravila ---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Super napravljen kamenjar i staza.
![]() Lijepe biljke, a cica mace
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, prečarobna terasa, mami na sunce!!! Tako je krenula i moja terasa, malo glumila terasu ali meni se prohtio zimski vrt, da pijem kavicu navečer s dragim i gledam snijeg, ukrašene borove lampicama za Božić, pa tako sam sigurna da će i tebi jednog dana pasti na pamet da je zatvoruš, imaš idealam položaj za to!!! Ne nagovaram te na to ali znam sljed događaja!!!! Da li netko zna koliko će mi vremena trebati pohvatati sve konce odakle je tko, jedino me crvena zemlja trgne iz razmišljanja gdje bi to bilo, za sada vodim inventurnu listu, tko,gdje,kako, što imaš a ja nemam, što ja imam a ti nemaš....... za sada uzvračam posjete kada netko navrati u moj vrt, trebao bi mi komp biti dostupan godinu dana 24 sata na dan, ali onda bi mislili susjedi da sam u bolnici, moram se malo i pojaviti vani, zato idem polako u još koji vrtić iako je ponoć prošla! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Baš ti je krasan taj vaš vrtek! Kol'ko ti je star japanac?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamen, žalo, crvenolisni javor i brončana skulptura... fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vidim da ti se nude fuševi, ma nemorate se mučiti ići daleko, prvo kod "susjeda" utvrdite gradivo, a onda će biti navala na vas
![]() Sve je ispalo super, staza, kamenje,... bravo za glavu koja je to smislila i vrijedne ruke koje su realizirale
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prošetala sam dvorištem, sve dobro promotrila, snimila i proučila radove. Cviječe ti je prekrasno, kamen poseban i lijepo složen, sve pedantno i uredno. Svaka čast!
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
ja mogu samo potpisati sve pohvale koje su napisane.šta god da kažem malo je.preprekrasno bravo za domaćine
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šta reći nego petica za umjetnički dojam, petica za ukupni dojam!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
WLilily, predivna skulptura!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I mene mje oduševila ova slika.
Bravo za izvedene radove, ispalo je prekrasno |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dok mene nije bilo ti kao da se nisi odmarala, noviteti su ti predivni, ona batuda i onaj anđelak sa ptičicom posebno, tko ti je to izradio.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala Vam svima na prekrasnim komentarima i pohvalama, dajete mi snagu da idem dalje!!
![]() Skulpturu sam nabavila na sjeveru Nemčije, osvojila me odmah, da barem toga ima više kod nas, a japanac je kod mene nekih dvije, tri godine, a kak je star, stvarno ne znam sigurno bi mogao u prvi razred. ![]() Ovaj tjedan odmaram malo od radova, jedino sam u ponedjeljak složila nešto kao privremeno rješenje za moju fontanicu. Budete već vidli. Iduće godine moram doraditi ideju, ako ju skroz ne preokrenem. I dakle, evo novih slika!!! Japanac Senior Novo lišće poslije tuče ![]() Japanac Junior ![]() Zovite me Mirta?! ![]() Djevojačko oko ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Sesvetica i lavanda u simbiozi!
![]() Tučom izmučena magnolija poklonila mi sjemenkicu!! ![]() Hortenzija pupa! ![]() I phloxić mi cvate ![]() Raspojasani krumpirko ![]() |
|
![]() |
|
Biti će još slika, skidam ih trenutno.
Evo mog kutića, privremeno rješenje! ![]() ![]() Weigela u cvatu! ![]() G. Thomas ponovno cvate! ![]() Iglica je narasla od proljeća ![]() Poklon sa moje prve kave sprema se za cvatnju!! ![]() Vrijes ![]() |
|
![]() |
|
Bebe monardice
![]() Mačak mi pravi društvo. Zanemarite japanke i čarape. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sesvetica
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |