Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 14:38
Horti, draga - nema šanse da ti velim ne Smile ! Vrlo rado bih i bijelog ljepotana ugostila, hvala ti na ponudi!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:43
Anaida, oprosti što kasnim s odgovorom. Ona ružičasta cvjećka ti je physostegia virginiana. Jel da je zgodna? Imam i bijelu ako hoćeš Wink.  
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:24
Otok - lišće ukrasnih tikvica Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:15
Ako ti se i dalje budu sviđali sukulenti bit će ih još na proljeće.

Ponovno krasne sličice, nego - ono veliko zeleno lišće na zadnjoj slici, što je to
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:06
Ti najbolje znaš da je meni kod tebe prelijepoClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:01

I dok danas brojimo kišne kapi jučer poslijepodne brojale su se sunčeve zrake.. A bilo ih je puno i bile su tople i baš su mi uljepšale dan (a i pružile mogućnost da pokosim okućnicu).

Moji ograđeni pogledi.

P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 10:00
divni pokloni
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 21:14
Naravno ja kasnim s pohvalama Embarrassed...Svi pričaju o nekakvoj prelijepoj terasi , ma reko ajd da ju vidim Wink, kad ono imam što i vidjeti:draga moja pa ovo izgleda božanstveno, da znaš da ti zavidim na tako lijepom kutku, sve prekrasno ukomponirano, svaka čast draga moja i za ideju i za izvedbu Clap! Moram pohvaliti i maštovite ukrase jeseni koje si postavila u svoj vrtek Big%20smile i molim te ne zamjeri što nisam redovito u tvom prelijepom vrtu, stvarno mi već duže vrijeme "cur kroz prste vrijeme" tako da se ne stignem niti okrenuti a ono opet svi vi vrijedni i redovni (za razliku od mene Wink) i brdo slika koje se moraju pregledati.Pusa smile78!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 20:58
I dalje uživam pri pogledu na divne darove mojih dragih djevojaka!!
P.Bosmans
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 00:06
smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 22:21
kako je lijepo kad te netko obraduje sa cvijećem, i ja danas san imala istovjetan doživljaj od malog kaktusa
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 21:56
Lijepo si nas složila u te pitare WinkClap
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 21:08
Sad neka opstanu pa ćemo dogodine uživati.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 21:01
Vidim da si i ti bila dobra i lijepe poklone si dobilaClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 20:54
Danas me pri povratku s posla čekao krasan paketić koji mi je poslala draga Hoya! Upakirala je Hoya i batat sa svijetozelenim liščem, prekrasnu puzavicu tradesantiu zebrinu ali i mnoštvo sukulentića koji su mi jako dragi odkako sam na forumu, te malecke kaktusiće. I to ne samo za mene nego je odmah upakirala duplu dozu i za našeg Malog Kaktusića. I još nešto, krasno - u paketić je ubacila dvije bočice mirisne lavandine vodice!! Hoya, od srca hvala!  Smile

Zasadila sam odmah još jednu teglu s sukulentima. Svi su ovdje današnji Hoyini, a jedan je od naše Lantane i jedan od Otok.

Ovo je moja teglica sa sukulentima naše Otok.

A ova teglica sa sukulentima naše Mali kaktus i sa Vž kavice.

I još imam 5, 6 malih teglica sa po nekoliko sukulenata koje mi je isto poklonila Mali kaktus, a i Smrčko i Lantana su mi poslale nekoliko.. A do ovog proljeća nisam imala niti jedan!! Svima hvala, hvala!!!
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:43
Ovakvo nebo sanjarim ovih tmurnih dana..
Sunce, vrati se!

P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 12:08
Curice, hvala lepeka na posjeti i lijepim riječima!
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 14:25
Terasa je baš za guštanje, nekako mi je romantična. Zadnje slike su prekrasne, ona bijela dalija je baš ljepotica
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 14:21
Prekrasan kasnoljetni - ranoljesenski ugođaj Clap. Cvijeće je kao i uvijek bujno i rascvjetano, košarice super, bravo gazdarice uživaj na lijepoj terasi...
život je more
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 12:10
Dobro da si me potsjetila da moram ići jednoj dobroj duši u berbu tikvica,moram i ja napuniti svoju jesensku košaricuTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.