Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti, draga - nema šanse da ti velim ne
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Anaida, oprosti što kasnim s odgovorom. Ona ružičasta cvjećka ti je physostegia virginiana. Jel da je zgodna? Imam i bijelu ako hoćeš
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok - lišće ukrasnih tikvica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako ti se i dalje budu sviđali sukulenti bit će ih još na proljeće.
Ponovno krasne sličice, nego - ono veliko zeleno lišće na zadnjoj slici, što je to |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti najbolje znaš da je meni kod tebe prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
I dok danas brojimo kišne kapi jučer poslijepodne brojale su se sunčeve zrake.. A bilo ih je puno i bile su tople i baš su mi uljepšale dan (a i pružile mogućnost da pokosim okućnicu). Moji ograđeni pogledi.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni pokloni
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Naravno ja kasnim s pohvalama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I dalje uživam pri pogledu na divne darove mojih dragih djevojaka!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako je lijepo kad te netko obraduje sa cvijećem, i ja danas san imala istovjetan doživljaj od malog kaktusa
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si nas složila u te pitare
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad neka opstanu pa ćemo dogodine uživati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da si i ti bila dobra i lijepe poklone si dobila
![]() |
|
![]() |
|
Danas me pri povratku s posla čekao krasan paketić koji mi je poslala draga Hoya! Upakirala je Hoya i batat sa svijetozelenim liščem, prekrasnu puzavicu tradesantiu zebrinu ali i mnoštvo sukulentića koji su mi jako dragi odkako sam na forumu, te malecke kaktusiće. I to ne samo za mene nego je odmah upakirala duplu dozu i za našeg Malog Kaktusića. I još nešto, krasno - u paketić je ubacila dvije bočice mirisne lavandine vodice!! Hoya, od srca hvala!
![]() Zasadila sam odmah još jednu teglu s sukulentima. Svi su ovdje današnji Hoyini, a jedan je od naše Lantane i jedan od Otok.
![]() Ovo je moja teglica sa sukulentima naše Otok.
![]() A ova teglica sa sukulentima naše Mali kaktus i sa Vž kavice.
![]() I još imam 5, 6 malih teglica sa po nekoliko sukulenata koje mi je isto poklonila Mali kaktus, a i Smrčko i Lantana su mi poslale nekoliko.. A do ovog proljeća nisam imala niti jedan!! Svima hvala, hvala!!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovakvo nebo sanjarim ovih tmurnih dana..
Sunce, vrati se!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Curice, hvala lepeka na posjeti i lijepim riječima!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Terasa je baš za guštanje, nekako mi je romantična. Zadnje slike su prekrasne, ona bijela dalija je baš ljepotica
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan kasnoljetni - ranoljesenski ugođaj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dobro da si me potsjetila da moram ići jednoj dobroj duši u berbu tikvica,moram i ja napuniti svoju jesensku košaricu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |