Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A šta je ono drugo, neka nakostriješena mačka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kažu da je stablo simbol prijateljstva, a ovo je velikooo stablo i to bi onda značilo jedno veliko novo prijateljstvo
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovo je slikica vezana uz današnje cvjetno druženje Freeland, Malog kaktusića i mene. Moja šalica nakon što sam popila cappuccino.. (molim one koji se razumiju u simbolike da mi iščitaju sudbinu iz šalice
![]() ![]() Drvo života.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
freeland- jesam li ti rekla da je Anaida jedna divna osoba
![]() I mirno si mogla sapavati
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Cure, moram reči, preživjela sam i Anaida me nije ni pipnula, čak sam dobila i pusu na rastanku čak i jednu bodljikavu od kaktusiča!!!
Drage moje, sve ono što sam željela iz Anaidinog vrta sam dobila, očito je radila telepatija!!!! Bambusići posađeni, neznam ni sama koliko toga sam dobila, zbog vaših posjeta sam mislila da je nedjelja!!! Draga znam da ćemo se još vidjeti, a cure drage, što vas je Anaida nahvalila a posebno neke drage biljčice!!!! Baš mi je žao kaj nisam slikala kaj su sve istovarile, ali prave dragulje slikam!!!! Joj, kaktusičev avokado nisam spomenula, baš to mi još treba u zimskom vrtu!!! Kako ste pričitale moje želje!!!! Anaida, a kaj ti još presađuješ???? Daj stavi slikice!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pola noći nisam spavala kaj će se danas dogoditi,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Djevojke dobru zabavu vam želim u ovom krasnom vrtu. (držim fige da vas kiša pusti na miru)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči -
![]() Freeland - ja na početku bila zbunjena kao kaj nisam vidjela, pa brzo skoknula u tvoj vrtić - i imala kaj lijepoga vidjeti! Super ti je otok ispao! Baš me veseli kaj su nam vrtići po tom otoku sad slični jer je tvoj vrt krasan
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Još nije vidjela, dobro je, inače bi bila na ignore listi!!! Joj, Anaida draga, kako je meni kod tebe prelijepo, cure jel ovo dobro!!!! |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Anaida onda je stvarno fantastična terasa . Bravo za vas dvoje tebe i TM
![]() Lijep pozdrav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anči - terasa je natkrivena plastičnim pločama, platno je ispod njih tako da nema brige za održavanje jer kišica ne može do njega. Preko zime skinut ću platno, a a u proljeće opet staviti i to je to!!
Otok - evo da i ja tebe malkice zeznem
![]() Mali kaktusek, Lantana, Korijenko, Vilmač, Bergenija, Antonija - hvala na posjeti i lijepim riječima!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha, ha, dobro si me zeznula. Mislila sam da je nešto sasvim drugo, nisam sigurna mislim da se to zove repuh, a raste pored vode, zato mi je i bilo čudno ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj tvoj vrt je zaista odmor za dušu i za tijelo!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajme da mi je doći i u ovom zelenilu i ljepoti odmoriti dušu, i uživo se nauživati ljepote.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo je kao u filmu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ove tvoje široke vaze sa sukulentima podsjećaju me da sam i ja lani tako počela...... imala sam samo katuse a onda mic, po mic, forumašice šalju, pokljanjaju..... i sad imam stvarno krasne primjerke sukulenata a sve od dragih forum prijatelja
![]() Posljednja slika je prekrasna
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Prekrasna ti je terasa
![]() Samo neznam kako češ održavati to platno (ako se ne varam ),hoče li ti prokišnjavati ?
Bilo bi šteta da ne ostane tako lijepa
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |