Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 251> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A evo i mene - još uvijek pod dojmom prekrasnog druženja koje mi je uljepšalo ne samo današnje poslijepodne nego i cijeli tjedan!! Ubrzo stižu slikice divnih darova, ali ono što se slikati ne može puno je vrijednije! Freeland je divna žena koja s lakoćom, vedrinom i nevjerojatnim poletom skakuće kroz svoj vrt, poznaje svaku biljkicu (a ima ih stotine) i za svaku od njih ima krasne riječi!! Vrt je ljepši nego na slikama iako i njegove slikice dočaravaju ljepotu. A predivni ugođaj Freelandove obitelji i sklada još će mi duuuugo ostati u sjećanju! Raduje me jako i što sam ovaj događaj podijelila s mojim Kaktusićem! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čekam Anaidu da se prva javi ali još je nema da slike postavi.Danas sam s njom posjelila ovaj prekrasan vrt smješten u gornjem Međimurju i mogu vam bez pretjerivanja reči da već dugo nisam vidjela toliko različitih biljaka na jednom mjestu,pa to je pravi botanički vrt,a naša domaćica je znala ime i karakteristike svakog cvjeteka.Sve nam je lijepo pokazala,objasnila,a mi smo se družile kao da se godinama poznajemo,a za kraj smo otišle doma s punim prtljažnikom darovanog cvijeća,to će Anaida dokumentirati,ona je poslikala. Draga Freeland od srca ti hvala na poklonima i na vrlo ugodno provedenom danu(sam ti rekla da je Anaida dobra dušića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Imam tri velika suncobrana, Tija, tako da ako pada kiša, to je samo kiša, koja nas upšte nemože zaustaviti u šetnjici, već sam tri dana blatna, nokte neću ni pokušavat dovest u red, možda ih još malo zaprljam, da ne misle gošće ako ih dočekam s manikiranim rukama, da sve radi MM.
A za
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja sam pomiješala vrtove u kojima ćete danas uživati, ja mislila kod Anaide, uglavnom uživajte i nadam se da će kišica do onda prestati.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala Medvjediću što si prošetao-la mojim vrtom, drago mi je da ti se dopada!!!
![]() A da znaš to mi je bila rođendanska čestitka, puno, puno kamenja i biljaka a ova krasna druženja i kavice sa dragim ljudima dođu kao još jedna čestitka!!!
Hvala Gia, drago mi je da ti se dopada!!!! Nešto mu fali,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo ti je bas divno ispalo
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ja sam tek sad prošetao tvojim vrtom i moram ti reći da je jednostavno predivan, no to je već toliko puta rečeno da samo ponacljam. U svakom slučaju želim ti još puno kamenja, biljaka i dobrog druženja na forumu. Svaka čast!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Drago mi je da ti je konjic krasan, a o detaljima ćeno u 6 oka!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Freeland!!Odlično ti je ispalo, vrijednice jedna!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Poznavajuči Anaidu mogu reči da je ona jedna vrlo dražesna osoba i nije osvetoljubiva
![]() Freland samo ti mirno
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
A moj morski konjic, jel se nekome i on sviđa???? Možda sutra ostanem bez njega, mito i korupcija? |
|
|
|
![]() |
|
Anči, drago mi je da se već nekome sviđa!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jao, pa to je njezino, ubit će me sutra, možda neće vidjeti večeras a sutra neće ponijeti vatreno oružje, a valjda mogu pobjeći ili čak ne otvoriti vrata ili da je dočekam sa mojim stafordom ili....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ajoj pa šta će sutra reći Anaida kad ovo vidi uživo
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo danas malo kreativne inspiracije, ali uhvatilo me veče tj noć, nije gotovo ali morala sam slikati, čak sam i preselila mog morskog konjica, sutra fotkam kada novi otok bude gotov Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da, Waterlili, to je to, dakle opet znamo fiše, bijeli drijen, pvala na trudu!!! veliki pozdrav svima!!! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni lici na cornus...
Vrt ti je predivan ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ako mogu pomoći, onaj grmić je iz vrste cornusa, alba elegantisima, ili bijeli drijen, a kad mu padne lišće, ostane mu crvenkasto granje.
![]() Ovo su mu cvjetići: http://www.nas-krug.hr/shop/index.php?option=com_content&task=view&id=460&Itemid=52 Freeland jel to to??? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |