Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida budeš li i iza kuće pravila otoke morat ćeš nabaviti čamac za obilazak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, Proljeće ,Korijenko - pozdravček veeliki šaljem!! Korijenko - za sada su mi pajasmin i clerodendrić tu, ali oni će ići na samostalna mjesta u vrtu kad narastu.. Ovo je samo par godina dok ne narastu malkice.. Kerija je našla mjesto iza kuće, i tamo pomalo stvaram cvjetne otoke..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida evo i ja sam opet uživala kod tebe u vrtu. Prekrasan vrt imaš. A vidim da je palo i druženje!!!
Vidim da ste uživale...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drago mi je da ste se lijepo podružile kod Free, a i kava je pokazala da se rodilo jedno pravo prijateljstvo i da će ovakvih druženja biti još puno, puno...
![]() Da li si dobro splanirala mjesta u novom krugu, kad se biljke razrastu ?, ne mogu ocijeniti koliko je krug velik, pajasmin i clerodendron dosta narastu, pa još i puno lukovica
![]() Kamo je završila kerria, nadam se da je dobila drugo mjesto, ona je tako lijepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
joj sunce moje stvaro ti si mi jedina kojoj ne znam da dajem kompliment na tvoj vrt jer sam toliko oduševljena sa njim samo ti mogu reć baš mi drago što nemaš kosmosa -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje djevojke i dječaci - evo otoka koji je jučer sasvim promijenio izgled (To je bio otok s kerijom i cosmosima - ali kerija nije baš cvala a cosmose mi je vjetar polomio... I zato je pala odluka - sve to izvaditi pa u zemlju zasaditi puuuuno lukovica tulipana a uz njih trajnice. I Freeland mi je u toj odluci pomogla svojim darovima. Još su cvjećke na slici umorne, no to će baš biti lijepo kad se sve oporave od presađivanja. U tom otočiću je i Flaviin clerodendr... i jedan pajasmin kojeg sam lani zasadila. Bila je to radna ali krasna nedjelja! ![]() A još jedan krasni clerodend... kojeg mi je Flavia ljetos poslala, našao je svoje stalno mjesto u mojem vrtiću.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni ovo u šalici više sliči na atomsku bombu - čuvaj se ti ovih da ti ne opustoše vrt
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bilo je vrlo lijepo i veselo i bez dobre kapljice,zar ne Anaida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidim da vam je bilo lijepo i veselo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovdje je veselo...........
To volim!
Osim lijepog cvijeća (kojeg ovdje ima u potocima) sada vidim i dobre kapljice, a s time i lijepih druženja!
Bravo curke! Družite se vi nam i češće....možda i mi ostali navratimo!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa i trebalo je nazdraviti novim biljčicama, bolje će rasti.
Međimurski trio dila cvjetiće sto na sat, tko će s vama ...... |
|
![]() |
|
Je čuj, kopala sam, vadila i sadila cijelo jutro - ne bi bilo čudno da sam malo ošamućena |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma da, ali šalim se, to se i meni često dešava, ponekad primijetim, pa ispravim, a nekada i ostane tako s greškom.
Dobro, kriv je lap, ili si pospila mlalo vinkeca psolije rukča ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidim da imam puno pravopisnih greškica, pišem na lapu pa nisam toliko pažljiva.. Jesi na to mislila??
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pažljivo pročitaj onaj svoj gornji post
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, pa ti si još uvijek uzbuđena. Vidi se. Hajde, pogodi po čemu se to primijeti.
|
|
![]() |
|
Cure moje drage - Lantana, Otok lijepo vas sve pozdravljam! Cijelo nedjeljno jutro sadila sam cvjećke koje sam od naše Freeland jučer dobila! Sasvimsam primijenila izgled jefnog mog otoka. Nisam bila sretna s njegovim izgledom, ali sada sve to puno bolje izgleda zahvaljujući novim biljkicmama! Baš sam zadovoljna!
Hoyček - jučer sam i tvoje darove ostavila našem Malom kaktusiću, trako da si ti ti bila u milsima s nama!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo djevojčice! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lantana , tvoje riječi su mi izmamile blagi osmjeh ali Otok, od tvojih riječi sam se skoro udavila!!!!!!
![]() A nakostriješena mačka, ako nisi znala ti je mačka ruskog porijekla od malog kaktusića, ako mi ne vjeruješ pitaj je!!!!! Odma je pitaj kak je završila!!!! Nemoj nam zacoprati divni početak. Moram se fpičiti s nožom jer bum pukla od smeha!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |