OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 374> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kupusići????mljac! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Voki, ja sam lani slikala taj cvijet i napisala - amarilis, pa su se svi čudili kako to da cvate u ovo doba. Onda ga je Horti dešifrirala, ali ja naravno svaki put zaboravim ime, hvala što si me podsjetio. Vidjela sam ga u dosta forumskih vrtova. A tek na netu - svakakvih, i bijelih i crnih.
Korijenko, ova šarena trava ni kod mene ne cvate, bar ne još. A ona sa četkicama je visoka tako kao što kažeš, možda malo viša, ali u mom vrtu i u mojoj škrtoj zemlji skoro sve biljke su niže nego u drugim vrtovima. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kupusići su za deset, a i ovaj glumac sunce, takođe.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Polako ulazimo u jesenju kolekciju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
divan vrt i u ovom predjesenskom izdanju.
Znam da santolinu treba orezivati da bi imala bolju liniju, samo bih voljela da vi iskusniji stručnjaci, kažete po svom vlastitom iskustvu kada je to bolje učiniti, jesen ili proljeće?
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma po običaju predivnoooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovako vam to izgleda kad stigne paket od naše Smrčkice
![]() sirotica već cvjeta ![]() ovo sam posadila neka bude u društvu (ovo u sredini sa sitnim listićima), je li to neka vrsta tradescantie ili ? ![]() batat tamni i zeleni (danas se još bolje drže) ![]() sedumi ![]() ![]() zvončika ![]() a ovo ne znam što je (sitni plavi cvjetići) ![]() ima tu još svega i svačega, od jagodica, hosti, tamjana do kaktusa, nisam sve ni slikala, ali uglavnom kud se god okrenem po vrtu, kad tamo u zasjedi čeka Smrčko. A od Anaide su stigle sjemenke, pošto one nisu baš fotogenične, te cvjetiće ću slikati idućeg proljeća/ljeta, a sada neka prespavaju zimu. Hvala cure moje drage ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pokloni uvijek razvesele, jest ono sitno je tradescentia, ja je imam, to ti je prekrasan cvijet, kad procvijeta svojim sitnim bijelim cvijetovima meni izgleda kao da je čipka.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rekla sam ja davno da je poučno doći u tvoj vrt draga moja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok kod tebe uvijek prekrasno i uvijek nove ideje. Onaj kutak sa ....ajme stao mozak! male zelene a okolo šljunak
![]() ![]() ![]() Vjerujem da te srce boli šišati santoline. Sad su najljepše, guste... ali treba, bez milosti jer se inače pretvore u odrvenjela čudovišta!
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
mislim da je to nepeta,ja je imam u vrtu i liči mi na nju
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nove biljcice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pokloni su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro se dobrim vraća
![]() Mene su se jako svidjele trave ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasni pokloni!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krasni pokloni. Znam kako se osijećaš jer i meni često dolazi Djed Mraz iz Fužina
![]() ![]() Bravo za obje!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrebala sam kako da te obradujem
![]() ![]() Batate prema Anaidinom i Hojinom iskustvu je najbolje staviti u vodu ( za par dana pusti korjenje). Jagode su mjesčarke, rađaju cijelu godinu pa i po minusu. Plodovi vrlo ukusni ![]() Među hostama ti je hosta od Lore i moje mame, koja će kroz par godina i ako je budeš dobro tretirala biti ovakva.Ova je još malo neuredna i zapuštena, mama se ne može više brinuti o cvijeću. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da, to je tradescantia moje mame , budu prekrasni slapovi sa bijelim cvjetićima. Moja je preko zime uginula, ali srećom Lora nam je sačuvla biljčicu od mog pelca i vratila mi
![]() Ono plavih cvjetića je nepeta, nastane prekrasna nastane žbun. Porjeklo Lora ![]()
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |