Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 13:25
Pola noći nisam spavala kaj će se danas dogoditi,smile51ili smile226smile122i onda danas nađem da nam je Anaida dozv0lila preslikavanje čak nam je i pomoć oko nejasnoća ponudila. E sada mirne duše i bez neugoda čekam naše kraljice!!!!

smile142
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 20:35
Cure, moram reči, preživjela sam i Anaida me nije ni pipnula, čak sam dobila i pusu na rastanku čak i jednu bodljikavu od kaktusiča!!!

Drage moje, sve ono što sam željela iz Anaidinog vrta sam dobila, očito je radila telepatija!!!!  Bambusići posađeni, neznam ni sama koliko toga sam dobila, zbog vaših posjeta sam mislila da je nedjelja!!!

Draga znam da ćemo se još vidjeti, a cure drage, što vas je Anaida nahvalila a posebno neke drage biljčice!!!!

Baš mi je žao kaj nisam slikala kaj su sve istovarile, ali prave dragulje slikam!!!!  Joj, kaktusičev avokado nisam spomenula, baš to mi još treba  u zimskom vrtu!!!  Kako ste pričitale moje želje!!!!

Anaida, a kaj ti još presađuješ???? Daj stavi slikice!!!!

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 20:48
freeland- jesam li ti rekla da je Anaida jedna divna osobaTongue ,uopće se nisi trebala bojati.
I mirno si mogla sapavatiWink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:21
Ovo je slikica vezana uz današnje cvjetno druženje Freeland, Malog kaktusića i mene. Moja šalica nakon što sam popila cappuccino.. (molim one koji se razumiju u simbolike da mi iščitaju sudbinu iz šalice SmileSmile )

Drvo života.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:25
Kažu da je stablo simbol prijateljstva, a ovo je velikooo stablo i to bi onda značilo jedno veliko novo prijateljstvo smile186 Bravo cure Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:31
A šta je ono drugo, neka nakostriješena mačka LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:56
Lantana , tvoje riječi su mi izmamile blagi osmjeh ali Otok, od tvojih riječi sam se skoro udavila!!!!!!smile141

A nakostriješena mačka, ako nisi znala ti je mačka ruskog porijekla od malog kaktusića, ako mi ne vjeruješ pitaj je!!!!! Odma je pitaj kak je završila!!!! Nemoj nam zacoprati divni početak.

Moram se fpičiti s nožom jer  bum pukla od smeha!!!smile103

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 07:50

Bravo djevojčice!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 14:18
Cure moje drage - Lantana, Otok lijepo vas sve pozdravljam! Cijelo nedjeljno jutro sadila sam cvjećke koje sam od naše Freeland jučer dobila! Sasvimsam primijenila izgled jefnog mog otoka. Nisam bila sretna s njegovim izgledom, ali sada sve to puno bolje izgleda zahvaljujući novim biljkicmama! Baš sam zadovoljna! 
Hoyček - jučer sam i tvoje darove ostavila našem Malom kaktusiću, trako da si ti ti bila u milsima s nama!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 15:36
Anaida, pa ti si još uvijek uzbuđena. Vidi se. Hajde, pogodi po čemu se to primijeti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 15:41
Smile Ne znam po čemu se primjeti.. Došapni mi ,Otok.

P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 15:46
Pažljivo pročitaj onaj svoj gornji post LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 15:51
Vidim da imam puno pravopisnih greškica, pišem na lapu pa nisam toliko pažljiva.. Jesi na to mislila??
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:08
Ma da, ali šalim se, to se i meni često dešava, ponekad primijetim, pa ispravim, a nekada i ostane tako s greškom.

Dobro, kriv je lap, ili si pospila mlalo vinkeca psolije rukča  LOL kao ja LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:13

Je čuj, kopala sam, vadila i sadila cijelo jutro - ne bi bilo čudno da sam malo ošamućena Smile . Za vinčeko - priznam, popila sam dvije čašice bijeloga uz ručak!! Ali vidiš da znam lijepo pisati unatoč vinskoj kapljici. Wink  Nek bude lap kriv - zločkić jedan! A sad ne smijem taj post ispravljati jer curama ne bu jasno kaj smo si mi to pisale ako bude post pravopisno točan! Otok moja - ti si moj smješkić Hug !!

P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:17
Pa i trebalo je nazdraviti novim biljčicama, bolje će rasti.

Međimurski trio dila cvjetiće sto na sat, tko će s vama ......
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:43
Ovdje je veselo...........
To volim!
Osim lijepog cvijeća (kojeg ovdje ima u potocima) sada vidim i dobre kapljice, a s time i lijepih druženja!

Bravo curke! Družite se vi nam i češće....možda i mi ostali navratimo!Wink
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:36
Vidim da vam je bilo lijepo i veselo
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:16
Bilo je vrlo lijepo i veselo i bez dobre kapljice,zar ne AnaidaTongue
Nisi jedina koja se naradila danas,i ja sam cijelo prijepodne prekopavala i sadila,mislim da su me i susjedi čudno gledali kaj to radim u nedjelju,ali raditi nije grijeh,zar ne!Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:15
Meni ovo u šalici više sliči na atomsku bombu - čuvaj se ti ovih da ti ne opustoše vrtsmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.