Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:50

Evo cure, da vam predstavim samo najslađi šećer od mojih jučerašnjih dragih gošći, avokado, presađen, ukrasna tegla je na pranju, zato ne gledajte ovu običnu
Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:52

Moja tiha želja, sada ostvarena zahvaljujući Anaidi, ovu zimu pit ćemo kapučino u zimskom vrtu a sljedeće godine seli se na Karolinu, dobila čak 4 bambusa, ne bambusića, nego prave bambuče

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:53

Izvinite kaj je slika malo mutna, ali htjela sam vam pokazet meni najljepšu nijansu žute boje, žutanjak žuta koja krade oči, grmić je puzavi prekrivač tla

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:55

E slika mutna ali radi se o desetinkama sekunde kada je moj  M uspio uhvatit dva leptira na jednom cvijetu ljetnog jorgovana, dugo je trajalo ali slika vrijedi smijeha, rekao je ako treba svezat ću jedan pokraj drugoga na jedan cvijet

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:57

Iako Vakula veli da će biti još ljetnog vremena baš mu ne vjerujem tako da su ovo ukradeni trenuci ljeta, moji prkosići na topnim zrakama sunčeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:58

Kamen iz Bala, ali meni je to istarski bor u kamenoj priči

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:59

Dubrovački gospar , prekrasan ove godine, a podmladak završio kod Anaide i kaktusiča,  cure....  ahoojjj   Embarrassed

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:00

Cvjetno zelenilo u svim nijansama na posljednjim zrakama sunca

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:01
Prekrasni darovi smiley2902.gif
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:01

grm petoprste pun cvijetića

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:04

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:05

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:07

Zeleni otok u moru kamenčića

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:09

na gornje dvije slike nemam edit, pa koristim ovaj, moj i Anaidin Zen otok, sa sve više i više meni dragih dodataka, svaki dan izgleda drugačije

pa onda novi kamenčići koji čekaju novi raspored ali treba porušit vrbu, jer ako stavim novo ruho dijela kamenjara vrbino lišće će sve prekriti a onda uzaludan trud svirači!!!

i na kraju, moj javorić oblači jesensko ruho

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:10

Ljepotica koja kasni sa rasporedom ali nije ona kriva kako veli MM, nego moja graška

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:11

Nastajanje novog otoka, Forumaškog otoka, ali ima mogučnost širenja 3 metra lijevo i 3 desno, 3 metra napred ali zaleđa nema, samo prolaz za kosilicu

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:05
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Dubrovački gospar , prekrasan ove godine, a podmladak završio kod Anaide i kaktusiča,  cure....  ahoojjj   Embarrassed
A ovu lijepu biljčicu smo ja i Anaida jučer dobile za poklon,šta da kažem cure,osim još jednom hvala na svemu Freeland
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:21
Predivnosmile93smile55
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:21
Draga freeland44 nije me bilo tjedan dana, a kod tebe toliko noviteta, onaj otok je predivan, Dubrovački gospar je baš smile227, dobila sam jedan na poklon ali sam ga morala ostaviti na Pelješcu jer nije stao u auto. Nisam primjetila da ti je netko odgovorio što je onaj grm sličan kukuruzu, pa ako i je evo da utvrdim to je Bambus. Pridružujem se čestitkama za godišnjicu braka i to ne bilo koja, želim da vam brak bude uspješan kao i vaš vrt.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 23:03
Bio je pusti otok s jednim morskim konjićem i jednom biljkom, a sada je naseljeni otok Wink
japanac je super

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.