Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 22:32
Tija,sjedni,5!Odlična si učenica odlične učiteljice!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:01
smile96Draga moje ima jedna predivna narančasta ruža koja je zasjenila sve osim heuchera, hosta, houtinije, ajuge itd.......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:13
Slažem se bergi, hostinjak - šumica je posebna! Zanimljivo je kako raznobojno lišće, različitih tekstura i veličina unese ritam u određeni prostor vrta.
Nježne mirisne cvjetiće ciklama uz ruže možda nebismo ni uočili. Ovako među hostama dolaze do punog izražaja. Tvoj mali hostinjak - šumica pod javorom je krasan!Big%20smile
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:20

Lijepe slike lijepog cvijećaTongue

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 16:39
Ja vjerujem da se uvijek može bolje...........i treba tomu težiti ali isto moram reći da se meni i ovo jako, jako sviđa! Imaš prekrasnih biljaka koje imaju tako dobru boju lišća i još k tome dobro ukomponirane......
Ove dvije su mi naj, naj; 

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 15:12
zeleno, bujno, bogato....smile141
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 14:41

Nakon što ste vidjeli gazdaricu u čak dvije reprize iste fotografije, vrijeme je da konačno malo gledate i prave cvjetiće. U onu spominjanu rekonstrukciju još nisam krenula ali hoću ovaj tjedan.

moje ljepotice

A pogledajte kako mini rajčice Bake Bee rastu po zraku

O promjenama u vrtu bit ćete pravodobno informirani

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 13:34
Perla, Mimar je rekla da fotke uopće ne daju pravu sliku moga vrta.......a da ti znatiželju "ubiješ" na licu mjesta???
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 13:12
Baš sam se pitala što ćeš sada kad ti vrt izgleda gotovo savršeno?
Mogla sam se kladiti da jesen donosi razmještanje, pretumbavanje i nove slike u tvom vrtu.LOL

Znatiželja raste!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 10:44
Bas ste lepe

Ma, tvoj vrt je super, lepo je biti u njemu.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 20:32

Djevojka u cvjetnoj haljini sam ja, a dama pokraj mene je prijateljica iz Požarevca o njoj sam ti pričala. Lijepo te vidjeti u mom vrtu!!!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 20:10
Tija, ko su one dve devojke na slici?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:07
Freeland, kod mene ti nema ništa mirno i graciozno u sve što radim ulažem puno emocija i strasti pa tako i u vrt i onda ni sam izgled njega ne može biti "miran". U njemu se uvijek nešto dešava, a ako ne ja potaknem da bi se "nešto" desilo. Na njemu tj. u njemu se ima još jako puno raditi, a ja još jako puno toga trebam učiti da bih neke stvari znala i primijeniti i kako doći do njih. Ja sam još uvijek mala vrtlarica koja je u tom svijetu samo pet godina.
Volim trajnice pa se onda s "poklonom" ne može pogriješiti, a "iznenadne" posjete volim.

Bergenio nisi puno toga propustila, za tebe znam da si uvijek tu negdje prisutna. Ili si ranom zorom ili kasno navečer u mom vrtu, samo nikad da se sretnemo nas dvije i da popijemo nešto.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 18:55
Opa, ja sam propustila mnogo toga u tvom vrtu!
Druženje - fotka za deset plus!Smile Prekrasne djevojke u prekrasnom okruženju!
Foto sesion ruža - veličanstven!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 16:25
Uživala sam u tvom prekrasnom vrtu, mir i gracioznost, te riječi mi stalno šeću kroz glavu, dok nisam vidjela ono svo počupano cviječe, što me podsjetilo na sve samo ne na mir i gracioznost, takvu dramatičnu scenu ja svojima priredim barem tri puta godišnje, a najljepše je gledati ukučane kada traže "ono što je tu bilo-gdje je sad" ili gdje si to nabavila a bilo im pod nosom cijelo vrijeme samo iza nečega. Najljepši vrt mi je kada ga izpremještam, a najbolja kava navečer kada je sve gotovo, uvijek tama dođe prije nego uspijem nahranim oči do kraja, a tu uskače tvoj super fotograf, pa uživaš dobar dio večeri gledajući slikice.

Inače, skočila sam u tvoj vrt da provjerim što ti nedostaje od onog što ja imam, ali pošto si knap s prostorom, bolje da odabereš sama, čak je moguč i iznenadni posjet, tko zna!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 11:52
Triša da vidiš kako se tek ja iznenadim. Ali valjda ću danas biti popodne bolje i samim time raspoloženija za napraviti nešto konkretno.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 09:34
Ruže su prekrasne, a znam i da nisi spavala sigurno, nego samo malo "zabušavala" što je baš zgodno, jer se onda još više iznenadimo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 09:26
Mimar baš  "svrbe prstići" i jučer sam htjela početi ali mi tijelo baš i nije dopuštalo, nadam se da ću danas biti sposobna za bilo što.
Da krenemo; Bergenije imam i selim ih u tu gredicu, a zanimljivo htjela sam ih se riješiti, a sad će mi dobro doći. Ostale ideje su mi vrlo zgodne i zbilja ti hvala na tome samo jesi ti vidjela "tu" gredicu ima valjda 3 m2 sve skupa i ja bih sve to nabrojeno stavila u nju ali u "bonsai" verziji.
Je i Miki se zahvaljuje što se brineš za njega.

Anaida probat ću u Ivi, najbolje bi bilo telefonski to obaviti jer onda ne postoji mogućnost za nabavku nečeg što mi baš i ne treba.

Smaili daleko sam ti ja od kataloga, ali trudim se biti mu bliže, makar domaćoj inačici toga kataloga. Ima se raditi što u njemu a tako je mali. Hvala na ostavljenom postu.

......Zato što si takva kakva jesi... a sad sam već jako zabrinuta
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 13:43
Čini mi se kao da sam zalutala u katalog nekog stranog časopisa, najljepši vrtovi svjeta, ona panoramska slika gdje se vidi i prekrasan stol o kojem sam pročitala priču o nastajanju mi je favorit. Tvoje slike od prije su uistinu dobra, ali naravno slike tvog dragog su predobre, znalački odrađene. Do sada sam bila gost u tvom vrtu samo onako iza ograde iz prikrajka eto sada sam ostavila i potpis unjemu. Sve mi se sviđa.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 12:46
Hmmm, ne znam da li ih u Ivi ima, ali nekako su najopremljeniji, pa probaj tamo. Decora ih ima. A možda i naša Cimicifuga Smile zna ponešto o njima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.