No.3 Jesenski swap 2010. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej curke i ja sam za!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naravno!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
mogu?
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kami,ja sam sudjelovala u 2 međunarodna,mare drago mi je da si zadovoljna,meni je 4 sretan broj a peta na popisu
![]() Bi-Biljna,naravno da može ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
mogu i ja ??
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() hvala rosa ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
O, rose, hvala na podsjećanju da si imala međunarodnu swapicu, ali tko bi se sjećao božićnog swapa, to je taaako davno bilo
![]() |
|
![]() |
|
ne,ne plakati
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zašto je moje ime tankim slovima......
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...'oću i ja, oficijelno naravno, jer neslužbeno sam se već javila Rose.... pišiteeee....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I ja,i ja
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
e,kami malo si se preračunala,bilo je već međunarodne razmjene,ja sam sudjelovala kad smo lani imali božićni swap. i imamo prvih 11 prijava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Oho, ovaj put će biti i međunarodne razmjene, mislim da prošli put nije bilo...
Slobodno nek se pridruže i svi van RH, uvijek se može isplanirati složiti neki kilažom lakši rad da ne bude preveliki trošak poštarine ![]() Koliko god obaveza svi imali, swap baš razveseli i primaoca i davaoca ![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
evo i mene.... rad će stići iz Afrike u Hrvatsku negdje sredinom sljedećeg mjeseca......
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ajme od kad ja nisam bila tu, cila vječnost i vidi veselja, odma na swap naletila..
![]() |
|
![]() |
|
nema ograničenja kao ni posebnih pravila. sva pravila sudjelovanja u swapu su napisana u prvom postu. upisani!
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
prijavljujem se..moj prvi swap
Ima li kakvih organičenja, posebnih pravila????????? |
|
![]() |
|
upisani
![]() |
|
![]() |
|
i ja of kors
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |