Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam opet tuuuuu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima pusek! Uživala bih u vrtu ovih sunčanih dana, ali kao u inat na poslu sam svakodenvno (pre)dugo.. A za vikend najavljuju kišu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh kako su ti lijepi otoci i poluotoci da je to prava milina gledati. Ovo novo cvijeće u otoku već se lijepo oporavilo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Anaida draga nikako da dođem kod tebe u tvoje carstvo....Večeras sam krenula i vidijela sam samo dio....Ima puno lijeph detalja koji mi se sviđaju, naročito kamenjar, otoci, poluotoci...Cvijeće dalija, cinija, kozmosa, anemona bujno i rascvjetano....Koprive prekrasne....Tvoj preslatki psić također je ukras i ikona vrta....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Tvoji kamenjari su doista posebni, onako baš pravi a i noviteta opet ima, prava si vrijednica.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, Medo, Mali Kaktus i Hoya - uvijek, uvijek ste k meni dobrodošli! Ljetovanje, zimovanje, puni pansion, noćenje s doručkom ili samo izlet - sve može |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A da ja dođem ljetovati na tvoj središnji otok?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anaidici velika hvala - stigao mi je poštar. Dio poklona ide u vrt, a dio u moj kutak sa upomenama dragih ljudi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma joj..... kad ću u penziju da počnem malo putovati..... ali ko Triša, upoznavanje forum vrteva i dragih prijatelja uživo kroz cijelu lijepu našu.....
E tu kod tebe bi kao kod Gio rastegnula šator u vrtu između "otoka" i ostala barem 2 dana
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uf! krasno ti izgleda vrtek Anaida! Ovi tvoji otoci će me raspametit, a ja nikak da se primim posla i napravim nekaj korisnoga...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Kamenjar u rano-jesenjem ruhu. ![]() I novi kamenjar uz terasicu ima svoju čar i meni predragu lavandicu.
![]() Središnji otok ovako izgleda ovih dana. Kraljevstvo kadifica.
![]() A novi veliki otok prekrasno živi u simbiozi svih svojih raznolikih stanara.
![]() Ima tu i meni posebno dragih detalja, poput ove zelene dubine
![]() ili čak ove još dublje.
![]() U poluotoku s ljetnim jorgovanom sada počinju carovati jesenji asteri
![]() Ali ljepoti istog pridnose zdušno i gaurica i kane
![]() Leptirov grm ljepotan pak je drugog poluotoka.
![]() A tu je i hibiskus. Nepravedno zanemaren na fotkama mog vrta.
![]() I ružičasta se ljepotica još sjaji u istom malo prije spomentuom poluotoku!
![]() A ovaj najnoviji, nedjeljni već danas odmornije i oporavljeno izgleda od presađivanja.
![]() Svima šaljem veliko cvjetno zeleno srce!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Svima hvala koji posjećujete moje otoke, poluotoke, ravnicu i hridi... Kako smo mi bogata zemlja tom divnom obalom, ravnicom, planinama - tako mene i veseli stvarati svoj vrt s otocima, poluotocima, planinama (ili bar kamenim gromadama) i zelenom ravnicom.. Ponekad, kad dugo pada kiša imam i mali močvarni dio u vrtu
![]() Dečki i cure, ja sam vam opet slikala..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će to još jedan lijepi otočić
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uh,kad stigne proljece kako ce to izgledati
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam mislila da je vrt gotov, sređen. A vidim da se tu još kopa, premješta... ali uvijek sve sa istim stilom: lijepo, uredno, maštovito!
Moram priznati da me je impresionirala ona kamenčina uz koju si posadila clerodendron (valjda sam dobro napisala!
![]() Dobro se netko našalio a ja dobila inspiraciju: Vrt sa tisuću otoka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
O vrijednice naša, pa stalno nešto radiš u svom vrteku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iduće ljeto će mo uživati u ljepoti tvoga otoka
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe Anaide ko na Jadranu - tisuću otoka, otočića i hridi. Još malo pa ćeš imati više otoka nego Jadransko more (barem onih nastanjenih), poluotoke isto već imaš, a ni hridi ne nedostaje
![]() A tvoji su baš lijepo nastanjeni. I ovaj novi će biti san snova. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |