Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve montirano a ništa ne valja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja došla vidjeti ako miriši kakva pituljica ili baklava a ono prvo pa bodljikavo - agava
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo se ti hvali - JA jedina znam kako je to u stvarnosti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruža je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno sve, kao i obično!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Došla kod tebe po svoju dozu umjetnosti..............
![]() Prekrasno sve-al ovu ću ponoviti jer toliko bockavaca na jednom mjestu - zaista impresivno!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ihHHHHHHH to je sunce moje samo 1 strana joj kloiko ih ima okolo ali več su brige -kuda sa njim jer su sad več baš preveliki
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
gdje se nalaze ovi pikavci da ih posjetim kad padne mrak, vidim da je tu i onako prevelika gužva, trebalo bi prorijediti.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Niho baš zavidim Triši što i uživo uživa u ljepoti tvog vrta, znam i ne samo u vrtu nego i u mezi, samo ti nama budi raspoložena za stvaranje ove ljepote i to dokumentiraj slikama pa zadovoljni i mi i ti.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od tih kaktusa i ostalog divovskog bilja u njenom dvorištu, na njenoj terasi, u dnevnom boravku - jadni ljudi nemaju gdje spavati, jesti, a siroti pas izgleda kao jež.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho, majstore!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Niho ja bila a tebe nema s novim cvijećem
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Oko mojeeeeee sretan ti rođendan ljubaviiiii......
želim ti puuuuno puuuno ljubavi,sreće,zdravlja,veselja,prijatelja i da ti se sve želje u životu ostvare !!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() sretan rođendan tiiiiii,
sretan rođendan Nihoooo,
sretan rođendan tiiiiii
...hehe e da ne bi bilo sumnji ovo sam ti odpijevala makar nečuješ (a možda i bolje zgedalo je ko da se dere zgrebana mačka
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Daj baklave, barem da ih vidimo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |