Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje djevojke i dječaci - evo otoka koji je jučer sasvim promijenio izgled (To je bio otok s kerijom i cosmosima - ali kerija nije baš cvala a cosmose mi je vjetar polomio... I zato je pala odluka - sve to izvaditi pa u zemlju zasaditi puuuuno lukovica tulipana a uz njih trajnice. I Freeland mi je u toj odluci pomogla svojim darovima. Još su cvjećke na slici umorne, no to će baš biti lijepo kad se sve oporave od presađivanja. U tom otočiću je i Flaviin clerodendr... i jedan pajasmin kojeg sam lani zasadila. Bila je to radna ali krasna nedjelja! ![]() A još jedan krasni clerodend... kojeg mi je Flavia ljetos poslala, našao je svoje stalno mjesto u mojem vrtiću.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
joj sunce moje stvaro ti si mi jedina kojoj ne znam da dajem kompliment na tvoj vrt jer sam toliko oduševljena sa njim samo ti mogu reć baš mi drago što nemaš kosmosa -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drago mi je da ste se lijepo podružile kod Free, a i kava je pokazala da se rodilo jedno pravo prijateljstvo i da će ovakvih druženja biti još puno, puno...
![]() Da li si dobro splanirala mjesta u novom krugu, kad se biljke razrastu ?, ne mogu ocijeniti koliko je krug velik, pajasmin i clerodendron dosta narastu, pa još i puno lukovica
![]() Kamo je završila kerria, nadam se da je dobila drugo mjesto, ona je tako lijepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida evo i ja sam opet uživala kod tebe u vrtu. Prekrasan vrt imaš. A vidim da je palo i druženje!!!
Vidim da ste uživale...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, Proljeće ,Korijenko - pozdravček veeliki šaljem!! Korijenko - za sada su mi pajasmin i clerodendrić tu, ali oni će ići na samostalna mjesta u vrtu kad narastu.. Ovo je samo par godina dok ne narastu malkice.. Kerija je našla mjesto iza kuće, i tamo pomalo stvaram cvjetne otoke..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida budeš li i iza kuće pravila otoke morat ćeš nabaviti čamac za obilazak
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe Anaide ko na Jadranu - tisuću otoka, otočića i hridi. Još malo pa ćeš imati više otoka nego Jadransko more (barem onih nastanjenih), poluotoke isto već imaš, a ni hridi ne nedostaje
![]() A tvoji su baš lijepo nastanjeni. I ovaj novi će biti san snova. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iduće ljeto će mo uživati u ljepoti tvoga otoka
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
O vrijednice naša, pa stalno nešto radiš u svom vrteku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam mislila da je vrt gotov, sređen. A vidim da se tu još kopa, premješta... ali uvijek sve sa istim stilom: lijepo, uredno, maštovito!
Moram priznati da me je impresionirala ona kamenčina uz koju si posadila clerodendron (valjda sam dobro napisala!
![]() Dobro se netko našalio a ja dobila inspiraciju: Vrt sa tisuću otoka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uh,kad stigne proljece kako ce to izgledati
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će to još jedan lijepi otočić
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Svima hvala koji posjećujete moje otoke, poluotoke, ravnicu i hridi... Kako smo mi bogata zemlja tom divnom obalom, ravnicom, planinama - tako mene i veseli stvarati svoj vrt s otocima, poluotocima, planinama (ili bar kamenim gromadama) i zelenom ravnicom.. Ponekad, kad dugo pada kiša imam i mali močvarni dio u vrtu
![]() Dečki i cure, ja sam vam opet slikala..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kamenjar u rano-jesenjem ruhu. ![]() I novi kamenjar uz terasicu ima svoju čar i meni predragu lavandicu.
![]() Središnji otok ovako izgleda ovih dana. Kraljevstvo kadifica.
![]() A novi veliki otok prekrasno živi u simbiozi svih svojih raznolikih stanara.
![]() Ima tu i meni posebno dragih detalja, poput ove zelene dubine
![]() ili čak ove još dublje.
![]() U poluotoku s ljetnim jorgovanom sada počinju carovati jesenji asteri
![]() Ali ljepoti istog pridnose zdušno i gaurica i kane
![]() Leptirov grm ljepotan pak je drugog poluotoka.
![]() A tu je i hibiskus. Nepravedno zanemaren na fotkama mog vrta.
![]() I ružičasta se ljepotica još sjaji u istom malo prije spomentuom poluotoku!
![]() A ovaj najnoviji, nedjeljni već danas odmornije i oporavljeno izgleda od presađivanja.
![]() Svima šaljem veliko cvjetno zeleno srce!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uf! krasno ti izgleda vrtek Anaida! Ovi tvoji otoci će me raspametit, a ja nikak da se primim posla i napravim nekaj korisnoga...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma joj..... kad ću u penziju da počnem malo putovati..... ali ko Triša, upoznavanje forum vrteva i dragih prijatelja uživo kroz cijelu lijepu našu.....
E tu kod tebe bi kao kod Gio rastegnula šator u vrtu između "otoka" i ostala barem 2 dana
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anaidici velika hvala - stigao mi je poštar. Dio poklona ide u vrt, a dio u moj kutak sa upomenama dragih ljudi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A da ja dođem ljetovati na tvoj središnji otok?
![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, Medo, Mali Kaktus i Hoya - uvijek, uvijek ste k meni dobrodošli! Ljetovanje, zimovanje, puni pansion, noćenje s doručkom ili samo izlet - sve može |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |