Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 238239240241242 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 11:11
super!Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 11:08
Proljeće, drago mi je da si u mome vrtu našla poželjno mjesto za popiti kavu, vjeruj mi društa ima dosta, na drveću pogotovo, cvrkutavog, samo dođi, jako mi je drago kaj ti se dopada!!

Anaida, lako je saditi biljčice kada ih neko donese a ti već imaš pripremljen teren, a meni sada slijedi velika priprema terena, a plus toga, imam veliki vrt tj povrtnjak koji treba srediti za jesen, tako da će sličice kliziti polako jer i slikar mi je zaokupjem pripremom drva za loženje. Uskoro!!

Baka, ako se i tebi svidjelo znači da moj vrt ima potencijala, hvala!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 07:26
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

diiivnoooClapStarStarStarStarStarHeartBig%20smile
Potpisujem!Big%20smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 20:47
diiivnoooClapStarStarStarStarStarHeartBig%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 16:02
Freelandić, čekamo nove slikcie tvojeg krasnog vrta!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 13:35
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

A draga Proljeće, kaj da ti velim, DOĐI, vrata vrta ti nemogu reči da su otvorena jer ih ni nemam, ali za kavicu uvijek imam vremena.

Jako mi je drago što ti se dopada moj vrt!!! Hvala na posjeti i dođi još u šetnjicu, uživajsmile199!!!!

Ma ja ti to više onako teoretski želim, ali mene je jaaako teško pokrenuti izvan Zagreba. Samo sam htjela reći da imam par klupica gdje se ja " virtualno" odmaram a jedna od njih je i tvoja.Smile
Ali da ću često navraćati i diviti se tvome vrtu, a usput i kavicu popiti na klupi, eh to sigurno hoću. LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 12:26
A draga Proljeće, kaj da ti velim, DOĐI, vrata vrta ti nemogu reči da su otvorena jer ih ni nemam, ali za kavicu uvijek imam vremena.

Jako mi je drago što ti se dopada moj vrt!!! Hvala na posjeti i dođi još u šetnjicu, uživajsmile199!!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 11:06
Draga freeland evo me tek sada u tvome vrtu i mogu ti reći da se ne dam tako skoro iz njega. Ovo je nešto najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela i malo je reći da sam se oduševila!!! Prekrasno, prekrasno i opet prekrasno. Vidi se trud koji je tako dugo ulagan ali se i isplatilo jer ste zaista uspjeli napraviti botanički vrt.

Ali....mene je posebno zainteresirala ona klupa sa stolićem. Na njoj bi bilo lijepo popiti kavicu i gledati to prekrasno cvijeće. Ništa se ne brini ti si već treća kod koga sam si našla mjesto za odmor ( ostale dvije klupe su mi kod korijenka i hamare). Smile SmileSmileSmileSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:15

Jednostavno nije pošteno šetati tvojim vrtom, a ne ostaviti trag. E pa vidjet ćeš da sam tu šetala, zastajkivala, mirisala, fotkala, i teške muke odlučila otići doma, jer činilo mi se kao da sam u nekom velikom predivnom parku.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:41
za prvu sliku,pa sljedecu i sve tako do zadnje
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 00:08
Skočila sam kod tebe da vidim šta si nedjelom radila, bila si jako vrijedna!!!Moj bambusić je jučer bio jako umoran, žalostan, ali danas ma dočekao sav blistav, dignutih listića i samo mi je šapnuo: Tu si, a gdje si bila do sada, dugo sam te čekao!!!   Milo moje, sada ga mazim i pazim, šapučemo da nas nitko ne čuje. A kaktusićev krumpirko je u inkubatoru, cvjetići i lističi se začuđujuće dobro drže, kao da nije reznica!!!   PUJ;PUJ;PUJ bit će on još ljepši!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 09:04
Puno lijepih sunčanih slikica za početak novog tjedna, a ja ću posebno pohvaliti novi forumaški otok u nastajanju, taj ćemo redovito s tobom pratiti i , nadam se, stvarati! Jedan takav otok sam i ja jučer dovršila, slikice poslije k sebi stavim - sve tvoje biljčice sam zasadila, osim onih koje su u vodi kako bi pustile korjenčiće!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 23:41
Smail, želiš reči da sam imala jednu vrstu bambusa a nisam ni znala!!!!! Krasno, hvala na identifikaciji.

I hvala na čestitkama, gode!!!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 23:03
Bio je pusti otok s jednim morskim konjićem i jednom biljkom, a sada je naseljeni otok Wink
japanac je super

život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:21
Draga freeland44 nije me bilo tjedan dana, a kod tebe toliko noviteta, onaj otok je predivan, Dubrovački gospar je baš smile227, dobila sam jedan na poklon ali sam ga morala ostaviti na Pelješcu jer nije stao u auto. Nisam primjetila da ti je netko odgovorio što je onaj grm sličan kukuruzu, pa ako i je evo da utvrdim to je Bambus. Pridružujem se čestitkama za godišnjicu braka i to ne bilo koja, želim da vam brak bude uspješan kao i vaš vrt.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:21
Predivnosmile93smile55
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:05
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Dubrovački gospar , prekrasan ove godine, a podmladak završio kod Anaide i kaktusiča,  cure....  ahoojjj   Embarrassed
Uploaded with ImageShack.us
A ovu lijepu biljčicu smo ja i Anaida jučer dobile za poklon,šta da kažem cure,osim još jednom hvala na svemu Freeland
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:11

Nastajanje novog otoka, Forumaškog otoka, ali ima mogučnost širenja 3 metra lijevo i 3 desno, 3 metra napred ali zaleđa nema, samo prolaz za kosilicu

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:10

Ljepotica koja kasni sa rasporedom ali nije ona kriva kako veli MM, nego moja graška

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:09

na gornje dvije slike nemam edit, pa koristim ovaj, moj i Anaidin Zen otok, sa sve više i više meni dragih dodataka, svaki dan izgleda drugačije

pa onda novi kamenčići koji čekaju novi raspored ali treba porušit vrbu, jer ako stavim novo ruho dijela kamenjara vrbino lišće će sve prekriti a onda uzaludan trud svirači!!!

i na kraju, moj javorić oblači jesensko ruho

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 238239240241242 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.