Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 251> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Proljeće, drago mi je da si u mome vrtu našla poželjno mjesto za popiti kavu, vjeruj mi društa ima dosta, na drveću pogotovo, cvrkutavog, samo dođi, jako mi je drago kaj ti se dopada!!
Anaida, lako je saditi biljčice kada ih neko donese a ti već imaš pripremljen teren, a meni sada slijedi velika priprema terena, a plus toga, imam veliki vrt tj povrtnjak koji treba srediti za jesen, tako da će sličice kliziti polako jer i slikar mi je zaokupjem pripremom drva za loženje. Uskoro!! Baka, ako se i tebi svidjelo znači da moj vrt ima potencijala, hvala!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Potpisujem!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
diiivnooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Freelandić, čekamo nove slikcie tvojeg krasnog vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma ja ti to više onako teoretski želim, ali mene je jaaako teško pokrenuti izvan Zagreba. Samo sam htjela reći da imam par klupica gdje se ja " virtualno" odmaram a jedna od njih je i tvoja.
![]() Ali da ću često navraćati i diviti se tvome vrtu, a usput i kavicu popiti na klupi, eh to sigurno hoću.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A draga Proljeće, kaj da ti velim, DOĐI, vrata vrta ti nemogu reči da su otvorena jer ih ni nemam, ali za kavicu uvijek imam vremena.
Jako mi je drago što ti se dopada moj vrt!!! Hvala na posjeti i dođi još u šetnjicu, uživaj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga freeland evo me tek sada u tvome vrtu i mogu ti reći da se ne dam tako skoro iz njega. Ovo je nešto najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela i malo je reći da sam se oduševila!!! Prekrasno, prekrasno i opet prekrasno. Vidi se trud koji je tako dugo ulagan ali se i isplatilo jer ste zaista uspjeli napraviti botanički vrt.
Ali....mene je posebno zainteresirala ona klupa sa stolićem. Na njoj bi bilo lijepo popiti kavicu i gledati to prekrasno cvijeće. Ništa se ne brini ti si već treća kod koga sam si našla mjesto za odmor ( ostale dvije klupe su mi kod korijenka i hamare).
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jednostavno nije pošteno šetati tvojim vrtom, a ne ostaviti trag. E pa vidjet ćeš da sam tu šetala, zastajkivala, mirisala, fotkala, i teške muke odlučila otići doma, jer činilo mi se kao da sam u nekom velikom predivnom parku. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Skočila sam kod tebe da vidim šta si nedjelom radila, bila si jako vrijedna!!!Moj bambusić je jučer bio jako umoran, žalostan, ali danas ma dočekao sav blistav, dignutih listića i samo mi je šapnuo: Tu si, a gdje si bila do sada, dugo sam te čekao!!! Milo moje, sada ga mazim i pazim, šapučemo da nas nitko ne čuje. A kaktusićev krumpirko je u inkubatoru, cvjetići i lističi se začuđujuće dobro drže, kao da nije reznica!!! PUJ;PUJ;PUJ bit će on još ljepši!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno lijepih sunčanih slikica za početak novog tjedna, a ja ću posebno pohvaliti novi forumaški otok u nastajanju, taj ćemo redovito s tobom pratiti i , nadam se, stvarati! Jedan takav otok sam i ja jučer dovršila, slikice poslije k sebi stavim - sve tvoje biljčice sam zasadila, osim onih koje su u vodi kako bi pustile korjenčiće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail, želiš reči da sam imala jednu vrstu bambusa a nisam ni znala!!!!! Krasno, hvala na identifikaciji.
I hvala na čestitkama, gode!!! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga freeland44 nije me bilo tjedan dana, a kod tebe toliko noviteta, onaj otok je predivan, Dubrovački gospar je baš
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
![]() |
|
![]() Nastajanje novog otoka, Forumaškog otoka, ali ima mogučnost širenja 3 metra lijevo i 3 desno, 3 metra napred ali zaleđa nema, samo prolaz za kosilicu Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ljepotica koja kasni sa rasporedom ali nije ona kriva kako veli MM, nego moja graška Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() na gornje dvije slike nemam edit, pa koristim ovaj, moj i Anaidin Zen otok, sa sve više i više meni dragih dodataka, svaki dan izgleda drugačije pa onda novi kamenčići koji čekaju novi raspored ali treba porušit vrbu, jer ako stavim novo ruho dijela kamenjara vrbino lišće će sve prekriti a onda uzaludan trud svirači!!! i na kraju, moj javorić oblači jesensko ruho Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |