Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 23:32
Ja, također, obećajem da neću pogađati.Ne bi bilo pošteno.Ali ću stavljat slike i pitanja.
Mislim da je griva mislila samo na sliku ne opis, možda i 2-3 slike iste biljke.
Poslje pogađanja bi se,naravno, o biljci mogla razviti  diskusija, kako je prepoznati, gdje raste, čemu pomaže itd.
Tema bi dakle bila edukativna, popularizirala bi liječenje biljem  jer što više ljudi zna o lječenju ljekovitim biljem i drugim prirodnim metodama liječenja, veće su nam šanse za preživljavanje u ovom okrutnom svijetu kojim vlada nemilosrdna  farmaceutska industrija. smile206
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 22:24
i ja sam za ,a dali če biti i opis biljke i za šta tj koju boljku liječi naravno kad se pogodi koja je to biljkica
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 22:18
rose, naravno! :))))))))))))))  što više, puno, puno, puno ljudi :)))))))))))))  to bolje, kvalitetnije, zabavnije :)))))))))))))))))
http://studio-martina-natura.hr/
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 21:13
..i  ja   sam  ZA......
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 18:18
oo,super! mogu li i ja sudjelovat?Tongue
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 13:03
Aha, priznajte, privukao vas je naslov "nagradna igra" šta ne ??LOL ja se zadnjih par dana razmišljam kako napraviti neku interesantnu temu na ljekovitom ( aktivejnš!!! :)))  a povod mi je slika koju sam slikala pred par tjedana a ne znam kamo da ju stavim , kako da ju iskoristim.... :)

Dakle ideja: stvljamo slike ljekovitog bilja ( onaj koji stavlja je siguran u to koja je biljak u pitanju!!!:))) i onaj koji pogodi dobija neku simbiličku nagradu od onoga koji je  stavio pitanje/sliku....ili jednostavan gušt istraživanja :))))) može se stavit i opis biljke pa se pogađa koja je :)))) 
Ja Tongueobečajem da neću pogađati!! LOL
Neki okvirni cilj bi bio da se ljudi više aktiviraju, traže po knjigama, traže po netu, kopaju, da i pročačkali koja je to biljka ili koje je to biljno nagradno općenito pitanje....

Da bi bilo zanimljivije predlažem da nagradno pitanje ide uvijek u isto vrijeme npr  ( bubnuti ću) u srijedu u ponoć!:))) ili neko drugo vrijeme... da vidimo ako to zaživi koliko će nas dežurati kod kompa LOL........sa rednim brojem tako da ako se objavi u zadano vrijeme više nagradnih pitanja za znamo na koje se odnosi potencijalni točan odgovor...

Šta kažete???
http://studio-martina-natura.hr/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.