Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja, također, obećajem da neću pogađati.Ne bi bilo pošteno.Ali ću stavljat slike i pitanja.
Mislim da je griva mislila samo na sliku ne opis, možda i 2-3 slike iste biljke. Poslje pogađanja bi se,naravno, o biljci mogla razviti diskusija, kako je prepoznati, gdje raste, čemu pomaže itd. Tema bi dakle bila edukativna, popularizirala bi liječenje biljem jer što više ljudi zna o lječenju ljekovitim biljem i drugim prirodnim metodama liječenja, veće su nam šanse za preživljavanje u ovom okrutnom svijetu kojim vlada nemilosrdna farmaceutska industrija. ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja sam za ,a dali če biti i opis biljke i za šta tj koju boljku liječi naravno kad se pogodi koja je to biljkica
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
rose, naravno! :)))))))))))))) što više, puno, puno, puno ljudi :))))))))))))) to bolje, kvalitetnije, zabavnije :)))))))))))))))))
|
|
http://studio-martina-natura.hr/
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
..i ja sam ZA......
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
oo,super! mogu li i ja sudjelovat?
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Aha, priznajte, privukao vas je naslov "nagradna igra" šta ne ??
![]() Dakle ideja: stvljamo slike ljekovitog bilja ( onaj koji stavlja je siguran u to koja je biljak u pitanju!!!:))) i onaj koji pogodi dobija neku simbiličku nagradu od onoga koji je stavio pitanje/sliku....ili jednostavan gušt istraživanja :))))) može se stavit i opis biljke pa se pogađa koja je :)))) Ja ![]() ![]() Neki okvirni cilj bi bio da se ljudi više aktiviraju, traže po knjigama, traže po netu, kopaju, da i pročačkali koja je to biljka ili koje je to biljno nagradno općenito pitanje.... Da bi bilo zanimljivije predlažem da nagradno pitanje ide uvijek u isto vrijeme npr ( bubnuti ću) u srijedu u ponoć!:))) ili neko drugo vrijeme... da vidimo ako to zaživi koliko će nas dežurati kod kompa ![]() Šta kažete??? |
|
http://studio-martina-natura.hr/
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |