Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 00:04

I moje iskrene čestitke tebi i TM  za nagradu koja je sigurno otišla u prave ruke. Vaš vrt tu nagradu i tekeko zaslužuje, jer je stvarno prelijep.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 07:28
Još jednom - hvala vam svima!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 07:39
U vrt samo pogled mogu baciti ovih dana, jer mi za hodanje oko otoka u najmanju ruku trebaju gumene čizme, a i čamac bi ubrzo bio potreban. Srećom pa meteorolozi najavljuju smirivanje kiše danas.. Zato sam ovih dana malo sliknula cvjećke unutra. Ovo je manje više stalna postava, a ubrzo će na red doći i unošenje teglica izvana.. MM mi je dovršio sobicu za cvijeće (to će jednom biti druga kupaonica, na katu, a za sada je idealno mjesto za prezimljavanje biljkica. Temperatura zimi oko 15-17 celzijevaca, prozor koji daruje dosta svijetla i taman mjesta za moje manje i veće tegle kojima je bolje tu nego u podrumu.)

Dakle, idemo malo prošetati nekim od stalne postave cvjećki u mojoj kući.. Dnevna soba, tri velika prozora, tri klupčice za cvijeće (ima i tu darova naših forumašica!)

(treću klupčicu s cvijećem sam pozabila slikati LOLLOL)

u ulaznom hodniku

Mali Kaktusić, vidi moje slonovo uho koje si mi darovala (nogu ili štogod.. Znam da je nekaj slonovo Big%20smile ), raste nekaj lepeko iznutra...

Jesen stiže, dunjo moja...

I dok ja danima sanjam ovakve prizore..

realnost vremenskih uvjeta (temp. 12 celzijevaca i kiša, kiša,kiša danima i noćima) nalaže ovakve slike.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 09:09
Stalna postava ti je predivna ,a vatrica bas prija
Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 09:15
Prekrasan travnjak(ja to volim) a kamin--super
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 09:20
Pridružujem se čestitkama smile120stalna postava je takođe prekrasna, a i meni bi godila vatrica u kaminu smile79
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 14:01
Evo i mene u prolazu i gužvi , ali ovo je stvarno zaslužilo logiranje na forum. Draga Anaida od srca čestitam tebi i TM , nagrada nije mogla otići u bolje i vrijednije ruke i u ljepši vrt  smile120.   Naravno, čestitka i Fifiju , njega su svi zaboravili a i on je za to zaslužan , jer da je on odlučil kopati po vrtu - ništ od nagrade ! Zato ste svi troje zaslužili puno velikih  smile79.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 19:19
Malo sam se ugrijala pokraj vatriceTongue,sva sreća da sutra najavljuju proljepšanje vremena,pa ja sam danas u čismama bila u vrtuConfused
Slonovo uheko bu imalo cvetekaClap
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 20:02
 Joj, kako ovo djeluje fino toplo!!!

[/QUOTE]
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 20:21
Ti ne samo da imaš prekrasan vrt, nego i u kući imaš odličan prostor za kućno cvijeće, a i prilično si toga naslagala. Najprije pogled na kućno cvijeće, pa pogled kroz prozor, pa šetnja po vrtu .....ma prava uživancija
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:08
Ova vatrica bi nam svima danas dobro prijala! Lijepo je imati takav kamin i vidjeti vatricu koja pucketa! Sve je krasno i lijepo osmišljeno kod tebe,  i vani i unutra!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 06:59
Hej draga moja pa čestitam na nagradi Clap!!! Pa zaslužila si ju i ti i tvoj muž Big%20smile ali kako opet kaskam i tek sad to vidjehEmbarrassed , dođoh ipak na vrijeme da se malo ugrijem na ovoj vatrici koja usput izgleda vrlo primamljivo iako danas najavljuju bolje vrijeme već ovih dana Wink.Možda ti neće gumene čizme ili gumenjak trebati (usrdno se nadam) pa ćeš nam podariti i podijeliti s nama još puuuuno ovakvih fotografija do (brrrr) zime Wink!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:09
Pridružujem se čestitkama, vjerujem da ne bi lošije prošla ni da su forumaši glasali. Vatrica bi dobro došla i tu kod mene, a cvećke su ti kao i obično prekrasne, bile one vani ili nutra
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:12
Kućno cviće ti je jednako lipo kao i vrtnoThumbs%20UpU Dalmaciji puše bura i pogled na tvoj kamin itekako prija i nama ,ali ja kad bacim pogled na tvoj vrt,  koji mi izgleda fenomenalno,nema zimeSmile,a znam da tvoj vrt kad "obuče" snježni kaputić jednako će izgledati lipo jer će se pojaviti skulpture kojima je kreator Anaidasmile57smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:29
Dobro jutro svima, napokon sunčano dobro jutro! I još jednom - hvala najljepša na krasnim čestitkama od svakog dragog forumskog gosta mojeg vrtića - a uvijek rado to ponovim, pa ću i sada - ukoliko vas put nanese u moj zavičaj, dođite mi i osobno u vrtić!! smile169
Jedva čekam danas poslijepodne doći doma i malo počeprkati po vrteku! A očekujem i krasan paketić naše drage Korijenko, pa je to dodatan razlog za radovati se poslijepodnevu!
P.Bosmans
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 11:17
Znaš rado bi došla osobno k tebi i vidjeti tu svu ljepotu kod tebe, možda nekad i to bude, veselim se s tobom tvom paketiću samo ti uživaj.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 11:28
Skočila tebi na kratko a ispalo slatko, kamin me jako ugrijao ali još jače me ugrijao pogled na ono slatko ciglasto na prozoru dnevne sobe, prekrasna boja za hladne dane!!!
I ja sam išetala s fotićem da malo sliknem, baterije stavila jučer puniti, izađem danas u toplo jutreko obasjano suncem kad ono meni fotić kaže - baterija empty,    đđđiiiiiissss
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 11:41
Vani je sunce, u uredu mi je brrrr pa  meni baš prija vatrica iz kamina  Hug
Moram ti i tu čestitati na nagradi smile141to je i veliki poticaj da nastaviš, planirati, kombinirati,učiti, saditi nove biljke....... pravi ste tim!!!Thumbs%20Up

Slonovo uho ti se stručno zove Haemanthus albiflos Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 12:06

Smail - poziv vrijedi!

Freeland, to nam je crossandrica, darak naše Smrčko - moraš doći do mene pa ju bumo probale zapelcnuti!

Korijenko - hvala na imenu slonovog uheka, a hala i na paketiću koji me doma čeka!!
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 13:14
Čestitam na nagradi ( šta je nagrada, nadam se neko cvijeće )!
tvoje cvijeće na prozorima je lijepo, i na ulazu takođe. Ono slonovo nešto je lijepo i neobično, plodovi jeseni prekrasni a od vatre u kaminu mi je vruće jer u nas je još vruće.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,391 sekundi.