Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 245> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I moje iskrene čestitke tebi i TM za nagradu koja je sigurno otišla u prave ruke. Vaš vrt tu nagradu i tekeko zaslužuje, jer je stvarno prelijep. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Još jednom - hvala vam svima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U vrt samo pogled mogu baciti ovih dana, jer mi za hodanje oko otoka u najmanju ruku trebaju gumene čizme, a i čamac bi ubrzo bio potreban. Srećom pa meteorolozi najavljuju smirivanje kiše danas.. Zato sam ovih dana malo sliknula cvjećke unutra. Ovo je manje više stalna postava, a ubrzo će na red doći i unošenje teglica izvana.. MM mi je dovršio sobicu za cvijeće (to će jednom biti druga kupaonica, na katu, a za sada je idealno mjesto za prezimljavanje biljkica. Temperatura zimi oko 15-17 celzijevaca, prozor koji daruje dosta svijetla i taman mjesta za moje manje i veće tegle kojima je bolje tu nego u podrumu.)
Dakle, idemo malo prošetati nekim od stalne postave cvjećki u mojoj kući.. Dnevna soba, tri velika prozora, tri klupčice za cvijeće (ima i tu darova naših forumašica!)
![]() ![]() (treću klupčicu s cvijećem sam pozabila slikati
![]() ![]() u ulaznom hodniku
![]() Mali Kaktusić, vidi moje slonovo uho koje si mi darovala (nogu ili štogod.. Znam da je nekaj slonovo
![]() ![]() Jesen stiže, dunjo moja...
![]() I dok ja danima sanjam ovakve prizore..
![]() realnost vremenskih uvjeta (temp. 12 celzijevaca i kiša, kiša,kiša danima i noćima) nalaže ovakve slike.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stalna postava ti je predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Prekrasan travnjak(ja to volim) a kamin--super
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Pridružujem se čestitkama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i mene u prolazu i gužvi , ali ovo je stvarno zaslužilo logiranje na forum. Draga Anaida od srca čestitam tebi i TM , nagrada nije mogla otići u bolje i vrijednije ruke i u ljepši vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Malo sam se ugrijala pokraj vatrice
![]() ![]() Slonovo uheko bu imalo cveteka
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Joj, kako ovo djeluje fino toplo!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti ne samo da imaš prekrasan vrt, nego i u kući imaš odličan prostor za kućno cvijeće, a i prilično si toga naslagala. Najprije pogled na kućno cvijeće, pa pogled kroz prozor, pa šetnja po vrtu .....ma prava uživancija
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova vatrica bi nam svima danas dobro prijala! Lijepo je imati takav kamin i vidjeti vatricu koja pucketa! Sve je krasno i lijepo osmišljeno kod tebe, i vani i unutra!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej draga moja pa čestitam na nagradi
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Pridružujem se čestitkama, vjerujem da ne bi lošije prošla ni da su forumaši glasali. Vatrica bi dobro došla i tu kod mene, a cvećke su ti kao i obično prekrasne, bile one vani ili nutra
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kućno cviće ti je jednako lipo kao i vrtno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro jutro svima, napokon sunčano dobro jutro! I još jednom - hvala najljepša na krasnim čestitkama od svakog dragog forumskog gosta mojeg vrtića - a uvijek rado to ponovim, pa ću i sada - ukoliko vas put nanese u moj zavičaj, dođite mi i osobno u vrtić!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Znaš rado bi došla osobno k tebi i vidjeti tu svu ljepotu kod tebe, možda nekad i to bude, veselim se s tobom tvom paketiću samo ti uživaj.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Skočila tebi na kratko a ispalo slatko, kamin me jako ugrijao ali još jače me ugrijao pogled na ono slatko ciglasto na prozoru dnevne sobe, prekrasna boja za hladne dane!!!
I ja sam išetala s fotićem da malo sliknem, baterije stavila jučer puniti, izađem danas u toplo jutreko obasjano suncem kad ono meni fotić kaže - baterija empty, đđđiiiiiissss |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vani je sunce, u uredu mi je brrrr pa meni baš prija vatrica iz kamina
![]() Moram ti i tu čestitati na nagradi
![]() ![]() Slonovo uho ti se stručno zove Haemanthus albiflos
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail - poziv vrijedi! Freeland, to nam je crossandrica, darak naše Smrčko - moraš doći do mene pa ju bumo probale zapelcnuti!
Korijenko - hvala na imenu slonovog uheka, a hala i na paketiću koji me doma čeka!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Čestitam na nagradi ( šta je nagrada, nadam se neko cvijeće )!
tvoje cvijeće na prozorima je lijepo, i na ulazu takođe. Ono slonovo nešto je lijepo i neobično, plodovi jeseni prekrasni a od vatre u kaminu mi je vruće jer u nas je još vruće.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |