Kokotić - delphinium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svidja mi se, obozavam plavo cvijece. A koliko dugo cvate? Je li biljka kontinentalnih krajeva, ili bi mogao i u Dalmaciji. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Društvo, na slikama se dobro baš ne vide razlike u listu!
Prva slika je poluniski kokotić, prvi put ga vidjela i kupila na Flori artu prošle godine, a druga slika je jednogodišnji (boja mu izblijedila). A višegodišnji imam isto u vrtu, ali on ima sasvim drugačiji list veličine dlana! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ovaj visegodisnji mi je davna zelja, ali nikako naici na gomolje
a ovaj jednogodisnji na prvoj slici je biljka koja svake godine raste u dvoru moje babe, ima ih i rozih nema veze sto nisi skupila sjeme, on ce sam ponovno izniknuti prekrasni su ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja imam taj svijetlo plavi i kod mene je višegodišnji.Ili si i ti mislila za plavi da je višegodišnji.Imam ga već oko 5 godina.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
Ovaj predivan cvijet već duže ga imamo, postoje naravno jednogodišnji i višegodišnji. Jednogodišnji se sami rasijavaju i toliko se rašire, ali sve se može dovesti "pod red".
Evo i slikice prošlogodišnjih niski (nova vrsta kojoj nisam uspjela uzeti sjeme) ![]() i jednogodišnji ![]() A ove godine ću imati i (nadam se) višegodišnje!!! ![]() A više fotografija kokotića možete naći ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=304 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |