"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas smo se svi pritajili sa slikanjem, a ti si ipak uspjela. Lijepo je kod tebe , i zeleno i šareno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasan je dragoljub, a ruža je baš kraljivska ni roza ni narančasta-jako mi se sviđa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Otočiću i Trišice, hvala od srca kaj ste uspjele odvojiti malo vremena za moj đumbus! čini mi se da je Smailić nedavno mislila da se vu lepem Zagorju niš ne dogadja. al nije baš tak!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E evo i mene bez obzira na kišu ja se sita našetah po lepom zelenom Zagorju i nauživah,ama kod mene nešto sve zamrlo od suše,valjda če sad malo živnuti ,tvoje šarene biljkice mi razvedriše ovaj kišni dan
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da se Zagorje lijepo rašarenilo, posebni su mi onaj suncokret i dragoljub šatirani!
Svaka čast majstorice!!! Ipak čuvaj zdravlje! ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Može li malo sjemena predivnog dragoljuba?
Mace i veliki čuvar su
![]() Kako je ime tvom vau-vau, da li je to njemački ovčar?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene u šetnji bregekima! Na prvoj sam slici za cosmosiće mislila da su asparagusi, tako mi je lišće izgledalo.. Baš su lepeki!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruže,dragoljub,cosmosi......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Sarajka- drago mi je da sam ti uspjela malo razvedriti dan.
![]() Andrejice, hvala ti na posjeti i brizi za mene. ![]() lilie, bit će sjemena dragoljuba kada prestane cvasti. pas je čistokrvni njemački ovčar i zove se Buck(Bak). drage moje Anaido i Miro, hvala vam od srca što ste našle vremena posjetiti moj skroman vrtek. dođite opet! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zeleno i sareno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala draga Gio! a danas je konačno zasjalo sunce nakon silnih kiša.
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Evo i ja se našetah po lepom vrtu i vidjeh raznih cveteka i biljčica, ruže su prekrasne kao i ostali cveteki a miceki i Buck su mi ipak naj naj Veliki pozz za ljubiteljicu cveteka
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
draga Bina, hvala ti od srca da si uspjela prošetati mojim cvijetnjakom i udijeliti mi toliko lijepih riječi i pohvala.
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Evo i mene malo kod tebe, lijepe biljčice, ljubimac, okučnica....
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Siječaš se kad si se žalila na svoj vrt kakav je a vidi sad ljepote -prekrasno draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
drage moje Sunčeko i Niho, od srca vam hvala na posjeti i komplimentima! ma ja se žalim na travu i krtice i na sebe što zbog zdravstvenih razloga ne mogu imati cvijetnjake kao vi.
|
|
![]() |
|
uspjela sam jučer malo slikati svoj đumbusek. evo kako izgledaju u vrijeme "babljeg ljeta".
počela sam čupati korov i jesenske radove oko cvijeća.a i saditi nove biljčice koje se sade u ovo vrijeme. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() anemone sve više cvijetaju ![]() a ja sam iznenadila svoju vlasnicu dok je čistila korov oko mene ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niti ostići se ne daju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |