Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 245> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo, je li ovo otok nepravilnog oblika ili je poluotok?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiki-ko i Bako, već je obrub gotov... Naime, tu sam jedan blizu drugog imala 4 manja otoka i jako mi je bilo teško kositi oko njih.. Ovako, imam jedan veliki , ispounjen cvijećem i lakše oko njega kosim. Sada se i taj četinjački kutak nalazi u mega-otoku.. Evo slikice da vas prisjetim!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto me opet. Nema novih slika ali se pridružujem Kiki-Ko u divljenju onom "kutku" prekrasnih četinjača. Obrub? Hm, lijepo je i bez njega a bilo bi i s njim. Možda stvarno bez, da se i time razlikuje od cvjetnih krugova i otoka.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smail, Horti, Kiki-ko, Stefkaja - lijepe moje, drago mi je da ste me posjetile i puno cas pozdravljam! Hvala vam na čestitkama..
Hoya - i ja se veselim crvenilu čempresića, posebno zato jer ih ove godine prvi put imam!
Smrčko - kada skupljam sjeme iz tih čempreseka!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Anaida tvoj vrtek je predivan...Iskrene čestitke od srca tebi i TM za nagradu koju ste dobili
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jedva čekam da se ljetni čempresi zacrvene. Jest da to znači da je blizu kraj, ali zamišljam divan prizor!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I ja vam čestitam na nagradi i priznanju. Baš sam ponosna kad neko iz naše velike CIF obitelji doživi ovako nešto
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kada uđem u tvoj vrt izgubim glavu od tolike ljepote, sve ti je super, ma kome to ja pričam pa ti si draga za to i dobila nagradu, jedva čekam proljeće kod tebe kada sve te lukovice procvatu bit će pravi raj.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Djevojke i dječaci, lijepe vam pozdrave šaljem!
Otok, i meni je baš lepeka ta kaduljica, sad prd kraj sezone baš je odlučila zasjati..
Antonija i Mali Kaktus - istina, obožavam ovakve jesenje dane i uživam radeći poslijepodne u vrtu!
Ivna, Lantana - dalije su i meni predivno iznenađenje ove sezone, a posebno te bijele i crvene. Mislim da je za njihovu bujnost najzaslužnija kvaliteta zemlje. Naime, u proljeće sam baš na tom mjestu dovršavala otok, pa sam puuuuno komposta umiješala u zemlju koja je bila tamo, te u tu mješavinu zasadila gomolje. I evo krasnog rezultata. Zato će i iduće proljeće svi moji otoci dobiti čim više komposta i pilećeg gnojiva!
Baka, Vilmač, Fanny, Gioiaa - hvala cure drage što ste me posjetile, dođite mi opet!
Freeland - ma, vidiš ti taj fenomen s čistim rukama! Zato moraš češće biti moja gošća!
Niho - imam, imam paukov cvijet. Bijeli, ružičasti i ljubičasti. Hoćeš sjeme?
Mira - i meni kaduljica ljepotica, a dalije također.. Paketić sutra kreće!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ukrasna kadulja lipo izgleda,a ja sam uživala u tvojim dalijama
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jesam li ja to vidjela pogrešno ili imaš paukov cvijet .bijeliiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne dalije, neznam tko više uživa u njima, mi ili ti!!!!
Znaš kaj sam primjetila? Kada uživam kod tebe ruke su mi čiste, a kada uživam u mojem cvijeću, toliko sam blatna da nemogu ruke oprati dva sata, od mojeg cvijeća trebam brdo kreme da ih utjeram u red, možda je neka alergija na moju zemlju!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prekrasne dalije a i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
pozz anaida krasne su ti cvjećke!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uvijek je užitak prošetati tvojim prostorima.
I vrtom i kućom.
Tako je sve lijepo osmišljeno do detalja.Vrt s otocima u kući puuuno prostora za cvijeće, puno svjetla i na kraju šećer - kamin!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jel kak je lepeko vani raditi kad sunčeko grije
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro kaže Ivna, dalije su kod tebe uvijek posebne, za kamin i vatricu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |