MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Korisnik | |
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergi ništa im ne radim posebno,čak su imali nesreću da sam ih često i šetala po vrtu,a mnoge i lomila kako bih ih podijelila onima koji su ih željeli...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš puno lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako su ti bogati ovi šarenoslini žednjaci.
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...i još cvatućih cvijeteka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koja prekrasna gužva u tvom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
...hvala svima na posjeti...a ja eto našla malo vremena pa poslikala što se ima još poslikati dok cvate...žednjaci su u najljepšem izdanju sada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mimi, nisam bila dugo kod tebe, a ti stavila toliko ljepote.........
Ove trubice su ti fenomenalne!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Hvala mimi znači slobodno ide šarenoslisni.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
KOD TEBE JE
![]() |
|
![]() |
|
http://cvjetnaoaza.blogspot.com/2009/11/brugmansia-aneoska-truba.html
...budući da obožavam anđeoske trube,neki dan sam tražila na internetu i našla ovu zanimljivu stranicu...ostala sam bez teksta od sve te ljepote i vrsta koje postoje...a na žalost ne znam niti kada će biti u mome vrtu |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Klemici stvarno pljene ljepotom
![]() |
|
![]() |
|
SMAILI na ovoj gornjoj slici vidiš još jedan puno veći bršljan i mogu ti reći da kod mene uspijeva kao lud,čak sam mu ove godine napravila mali potporanj pa se širi i u visinu
|
|
![]() |
|
....prošle godine sam imala pijetlove krijeste a ove zaboravila na njih,kad ono iznenadilo me neko sjeme koje se samo izborilo preko zime i evo ljepote...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
stvarno krasno ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Trube, lopoči i clematisi, sve ono na čemu meni zastaje dah. Preeedivnooo!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mimi kod tebe uvjek sve bujno klematis još cvate, mislim da će i moj vrt na proljeće dobiti klematise, u kamenjaru imaš šarenolisno bršljan da li se zimi smrzne jer imam nekih planova sa bršljanom pa neznam koji da stvim.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mimi45, |
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Evo da i ovdje na forumu a već sam to učinio putem pp, da pohvalim vrt i jezerce, izgleda fantastično.Svaka čast na trudu i velikoj želji da se nešto ovako ima.I ja ću staviti slike na forum svojih prizida pa se nadam da će te mi pomoći savjetima šta i kako bi bilo dobro napraviti.Mimi 45 još jednom sve pohvale samo tako nastavite dalje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...evo još jedne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |