Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 13:42
 I da, povuci sve moguće veze da se tvoja "ljubica" aktivira.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 13:40

Ja sam ti moja Tija stara garda, pa kad ti kažem da si me oduševila onda je to istina.

p.s. samo da moja kćerka ovo ne pročita
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 13:19
Sad sam u problemu i to velikom ... kako nekom ko ti nešto ovakvo napiše lijepo zahvaliti a da ne ispadneš totalni egoista???

Draga Tomice vjerovala ili ne ali i ja učim non-stop ako ne nikako drukčije onda na svojim greškama, pa pretumbavam biljke s jednog na drugo mjesto. Eto sad trenutno moram naučiti da li da svoje Haemanthus albiflose razdvojim iz tegle u kojoj su tri i čisto im u toj gužvi paše ali više nema mjesta za zemlju. Pa moram naučiti pravilno njegovati Amarilise, pa kad se režu Pasiflore.......imam ti i ja puno toga naučiti.

A o "neponovljivosti" bi se dalo raspravljati, barem o mojoj Wink.......

........Hvala na ovom postu..........
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 12:39
Već dvije godine pratim ovaj forum, divim se i učim, učim,učim...
Svaki od ovih vrtova me na svoj način ostavlja bez teksta, ali draga Tija, zbog Tebe i "Malog" Goge tu sam svaki dan. Vas dvoje ste jednostavno neponovljivi.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:48
Ja zaboravila pjesmicu......evo stiže

Budi uz mene

Nocas sanjao sam brod na moru
vjetar, vjetar ga je slomio u zoru
jer ti nisi bila tu
gdje si, drhtao sam kao dijete
dodji, sve mi suze ovog svijeta prijete
jer ja predugo sam sam

Ref.
Budi uz mene
jer ti, samo ti me mozes spasiti
budi uz mene
jer mi, mi bi umrli od ljubavi

Kunem ti se Bogom
dijelio bih s tobom
dvije kapi usred pustinje
jer ti si meni sve

http://www.youtube.com/watch?v=xfdzcNAeCm0

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:11
Dobro, čekam i - čitam Wink !
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:42
Hoya bit će ovih dana i fotkica, ali fotograf mi je sad potrebniji kao keramičar, malar, bravar ....... znam da vi moji vjerni čitači patite ali strpljenja molim, bit će i fotki

Mimar ti si moja "leteća kuma" ......... hvala na svemu i mi smo sretni što smo te, zapravo vas upoznali.

Jučer je bio prvi dan jeseni, dočekala sam ga sa suzom u oku jer oprostila sam se od mog najljepšeg godišnjeg doba, ljeta.....
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 10:07
Preletela... kad se vratim s puta detaljnije ću ti pisati.
Da si vredna, uverila sam se kad su se mesili kolači Wink, da voliš vrt i Cetinskog već sam znala, da ON beleži fotićem majstorski to svi znaju... da sam srećna što VAS imam za prijatelje to - moje srce zna!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 08:17
Pa zar ni cvijetić da slikaš? Ajedeee!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 07:56
Sunceeee ja to po mjesečevom kalendaru sadim Wink, ali bilo premalo mjeseca pa sam još reflektor upalila.

Gredica se super drži njoj je izgleda ova silna kiša pogodovala......i da to je jedino što ovih dana radim u vrtu, samo povremeno nabacim pogled na biljčice. Koncentracija je na unutarnje radove prebačena.

Trebat ću još jedino neke savjete oko pojedinih biljaka ali "o tom po tom".
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:40
Pozdrav! Krasne biljčice, puno vrsta... ma sve je super! A da li se to biljke bolje primaju po mjesečini ili, heheh LOL   Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 09:06
Ako je ovo trebalo biti pitanje onda ovako......vrtlarski radovi su u stagnaciji a građevinski u porastu
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:54
smile199 i virnula samo da znam kaj se radi!!!!
smile113
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 23:16
Zaboravih poklon za fanove Tonya Cetinskog "Čovjek od leda"

Jastuci mirisu na noc
s radia cujem poznat glas
dobro jutro svima, kaze on
ali ne znam da l' to vrijedi i za nas
pitanja je sto, ako jos se volimo

Caj prolila si vruc
i bacas na stol kljuc
kazes, neces uc'
na ova vrata nikad vise

Ref.
A ja, a ja, covjek od leda
ni glas, ni rijec onda kad treba

a u sebi kazem stoj
puca kao staklo zivot moj, zivot moj

S radia cujem poznat glas
dobro jutro svima, kaze on
ali ne znam da l' to vrijedi i za nas
pitanja je sto, ako jos se volimo

Caj prolila si vruc
i bacas na stol kljuc
kazes, neces uc'
na ova vrata nikad vise

a u sebi kazem stoj
puca kao staklo zivot moj

Ref.

a u sebi kazem stoj
puca kao staklo zivot moj

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:36
Negdje oko podneva je konačno prestala padati ta dosadna kiša,zbilja bilo ju je dosta. Jest da je nakon što sam pretumbala gredicu trebalo sve to dobro zalijati ali što je previše je previše. Jučer je čak u jednom momentu bila poštena količina stajaće vode u vrtu. Pošto je kiša stala imala sam idealnu priliku posaditi konačno one Hoste kupljene još u četvrtak. Sve ostalo se u vrtu drži nakon kiše tako tako jedino je moja žuta ružica stablašica izbacila nove pupove i neda se još.

Jučerašnji dan prošao u pospremanju ali onom "joj neda mi se ali ipak moram" jer bio je više za provesti dan u krevetu....i tako ja pospremila. Kako radimo neke preinake u kućici (kumo mijenjamo ona škripava vrata) moj dragi danas nakon ručka kod moje mame uzeo štemericu i samo malčice poštemao nadvoj i sad sam opet tamo gdje sam bila jučer ujutro, na početku.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 16:26
Free zbilja u vrtovima nikad dosadno uvjek barem nešto radiš u vrtu ako već ne fizčki onda se barem diviš svakom cvijetiću, raduješ se svakoj ponovo isklijaloj biljci....meni je vrtek veselje a jedva čekam vrijeme kad ću ga moći kompletno definirati.
Glavobolja je došla zbog drugih stvari zbog onih na koje baš puno ne mogu utjecat, zato je super u vrtu vidiš korov i iščupaš ga i više ga nema...a neke stvari trebaš strpljivo riješavati a ja ponekad želim kako se kaže "sve i odmah". Ali Cetinski pomaže u "kriznim" situacijama uvjek....

Vilmač drago mi je da moji vjerni čitači i posjetitelji dijele sa mnom i osim ljubavi prema cvijeću i glazbeni ukus.....volim i ja slušati glazbu kad vozim ali doma mi je najljepše kad sam sama onda CD u plejer i malo poglasniti i super je...lakše se i posprema i pegla.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 13:12
pozdrav Tija! vidim tu stihove i meni drage pjesme,imamo isti glazbeni ukus izgleda!  No za razliku od tebe,ja volim glazbu slušati dok vozim,a kad me glava boli onda ne volim ništa nego dekicu!smile49
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 13:06
Kako baka bea kaže nikada nije gotovo, a najljepše u našim vrtičima mi je da nisu nikada završena priča!!

Bila si jako vrijedna, i šteta kaj ti je za nagradu došla glavobolja, nadam se da ti je Cetinski pomogao i odnio glavobolju nekome drugome!!!smile103

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 10:14
Originalno poslano od člana niko5 niko5 napisao:

Pozdrav Tija,novi sam na forumu, i jedan od vrtova koji mi je zapeo za oko i po mom ukusu je i Vaš vrt.Lijep sklad i oblik vrta je predivan.

Znači još jedno hrabro muško koje je odlučilo biti punopravan član naše zajednice! Pozdravljam te i dobro došao na forum i dobro došao u moj vrt.

Stara jesam ali opet ne toliko da mi se treba Vi govoriti. Drago mi je da ti je moj vrtek "zapeo za oko" naravno valjda si i pročitao da to nije još uvijek završena priča. Hvala na posjeti i navrati još koji put.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 09:19
Otok ja sam moju dobila na poklon od moje drage Baka Bee, ali mi je toliko zanimljiva i toliko prekrasna da bih je voljela imati u više primjeraka......I zbilja je kako Voki kaže "a svaki cvet traje samo nekoliko časova" ali u tih nekoliko "časova" je prekrasna. Na ovoj fotki je cvijet br.4 prva tri nismo ni stigli fotkati jer dok smo se mi nauživali cvijeta i izvadili fotkać bio je već kraj "priče". Hvala na fotki sad bar znam što trebam Čekati.

Hoya, nemaš pojma koliko mi je drago da nisam jedina "noćna ptičica" dobro za "mrakače" na forumu znam da postoje ali meni je ovo zbilja bilo prvi put _(za sve kažu postoji "prvi put") da me mrak uhvatio a da sam željela završiti taj dan. A što se rasporeda tiče čini mi se da nisam fulala i jedva čekam da se razbuja to što sam posadila......

Pjesma i još od Cetinskog a da nije dobra, ma nema šanse. Dobro ne slaže se on s tom mojom konstatacijom po njemu ima par pjesama koje više neće izvesti ni za velike novce

Ima još jedna meni draga "Zvijezda"

Daj mi da uđem ti u dušu,
vrijeme je hladno i vjetrovi pušu,
svatko treba mir i sretnu luku,
a bez tebe ju nemam ja...

Splela si svoju kosu kao grane,
da ti s jutrom u njoj ljubav svane,
bez tebe sam slovo na papiru,
tvoja ljubav mene drži živog...

ref:
Spustila te zvijezda,
na planetu da mi budeš radost,
i da s tobom mogu u životu proći sve,
da me smiriš trebam te...
Trebam tvoje ruke
da me od oluje, kiše sklone,
s vremenom će sve postat pepeo i prah,
al me s tobom ničeg nije strah,
ničeg nije strah...

Ljubav je ko žito ispod mlina,
prašina od zlata, nježna, fina,
ti si ta od koje sreća krene,
plovi uvijek i povedi mene.

ref:
Spustila te zvijezda...

......i da, da se vratimo vrtu tj. Hostinjaku jučer je postao bogatiji za dvije nove članice....išli jučer u OBI u Varaždin nekim sasvim drugim poslom ali ja sam "zalutala" u vrtni dio i ......... rodila se ljubav čim sam ih ugledala.....i naravno birala sam ih tako da je u jednoj tegli (pitaru, vazi, saksiji) bilo čim više i tako sam za cijenu jedne "dobila" njih pet.

(postovi su mi sve duži i duži.....katastrofa)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.