"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je lijepo vidjeti druženje, samo nam ti Tajči fališ na slikicama. Ali tebe je Biljana sliknula, vidim ja
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
bibi, draga i dalje je sve puno vode i blata. nikako da se vrijeme smiri.
konty, draga hvala ti kaj si malo skoknula do mene. nema frke bumo nešto smislile što se kave i posjete na susedni breg tiče. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj ona ruža kaj mijenja boje je mrak...nju ganjam već dugo
![]() pa lijepo i dobro društvo si imala ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kako su rižina polja?
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bilo je dovoljno i ono.Hvala
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
nema na čemu i drugi put! ma ja smotana zbog prtljancije s kišobranom nisam uzela škare i vrećicu da ti narežem više grozdeka. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa da znas nije nam bilo ni lose, ali eto povratak se oduzio.Hvala na lijepom prijemu tebi i tvojima.Grozdje je super. Javi se.
|
|
![]() |
|
iskreno mi je žao kaj ste naletile na prometnjak. naravno, bit će nam drago! naš dom iako malen, uvijek ima otvorena vrata za drage goste ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
eto me.....hvala tebi i tvom M na finim kiflicama. da nije bilo one gadne saobraćajke, stigle bi mi i prije. ovako smo imale kružnu vožnju. budemo ti opet došle na tvoj breg
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
u pravu si draga moja Smajliću, najljepši poklon su pravi prijatelji i druženje s njima. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pozdrav tatjana tebi i tvojim gošćama, baš je lijepo kada se družite, a lijepo je što su i poklone donosle.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
s obzirom da se bližio mrak a i dug im je put do kuće pogotovo po kiši i slaboj vidljivosti, morale su
|
![]() |
|
došle su kao djedice mrazice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
no, dvije drage prijateljice su mi došle u posjetu uljepšavši mi komatoznu nedjelju.
moj skroman ali topao dom ih je od srca dočekao. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
već drugi dan kiša neumorno pada. cvijeće, tegle sve puno vode. taman za saditi rižu.
![]() |
|
![]() |
|
hvala mila! gio i kod nas pada kiša kao šašava.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kisa me potjerala u kucu,ali zato imam vremena zaviriti u tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
I meni draga, može i bez lila majice, moram u šoping, sa zimskom robom sam na Vi. Dođeš nam na kavu u srijedu u Ivg?
Voljela bih i ja tebe vidjeti!!!!! |
|
![]() |
|
draga moja drago mi je da si mi u posjeti, ali bi mi bilo drago da te ponovno vidim. onako dragu i nasmijanu, ak se ne varam u lila majci. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |