Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 245> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija da vas dvije ( ti i Anaida) podijelite fifti-fifti kamen i zelenilo, mislim da obadvijema bilo dovoljno za užitak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niko - imam navodnjavanje, podzemno je MM složio cijev a na sredini vrta je prskalica. Iako prskalica ne doseže sve otoke, pa one rubne zalijevam kantama, ali travu mi u sušnim vremenima lijepo namoči.
Panda, Mali Kaktus - svakodnevno sve više raste taj cvjetak, baš me veseli!
Lora, Anči - puno vam hvala na posjeti i toplim riječima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Anaida opet prekrasnih noviteta kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Uvijek rado prošećem tvojim prekrasnim vrtom i divim se svakom cvijetu, svakoj sličici. Ovaj put su me posebno oduševile panoramske slike tvog predivnog vrta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš je lijep,a moj neće da cvate
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ovo sam ja imao bas je luda biljka fora mi je cvijet cvala mi je svake dr god.... kasnije ima narandžaste bobice...
|
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Svaka čast anaida.
Ne zna se sta je ljepše travnjak ili ovi otoci,vrhunsko izgleda.
Kako ti ovaj travnjak održavaš mislim na vodu je li polijevaš,ili imaš neki sustav.To sam pitanje postavio na svojoj temi ali mi nije još nitko odgovorio a baš me ovakav tip zanima jer u sredini imaš otoke tako da je malo kompliciranije održavat ga i natapati,a vaidim da je zelen i da je u odličnom stanju.pozdrav
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Antonija - to je slonovo uho, haemanthus albiflos (Korijenko mi je to otkrila, a Mali Katus poklonila).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šta je to, neka orhideja možda!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija, Mira - lepeke vam pozdrave upućujem!
Mali Kaktusek - vidi me, još malo,malo i cval budem!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uffffff...........baš sam uživala,tako lipo da se rječima ne može opisati
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Anaida , imam ja pogled s prozora na celi vrt, al kolko god gledala nikad ne zgleda ko tvoj. Ak je samo balkon u pitanju i ak bu vrt onda tak zgledal - bum i ja napravila balkon.
![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, susjedica draga, uvijek sam vesela kad si tu!
Tomica - hvala na posjeti i lijepim mislima, kao i Vilmač!
Otok - joj, mila moja, nemoj sa širenjima otoka.. Puno mi je i ovako, ali istina je da i ja vidim da bi se dalo još proširiti te moje poluotoke i otoke..
Anastazija, Tikvić, Tija, W.Lilly - dobre su te fotkice s balkona, istina je da bi i vama dobro došel balkončić. Ili balonček pa da nam s visine sliknete vaše lijepe vrtiće!!
Kontessa - ti si nam na bregeku pa ti moreš od dolje sliknuti
![]() Mali moj Kaktus - ti i ja bi ubrzo mogle opet neku cvjetnu kavicu organizirati, stalno imamo neke novitete bu vrtekima! p. s. ti s prozora slikni panoramu tvojeg krasnog ružičnjaka i vrteka! a i Lantana nam može sa svoje krasne terase sliknuti pogled na raj, iako ti, Lantanček, često slikneš morske vidike za sve nas koji smo daaaaleko od mora...
Medvjed - bok, dečko, hvala na posjeti!
Sve vas toplo pozdravljam i dođite mi opet!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Panoramske slike uvijek najbolje pokazuju pravo stanje vrta, pokazala si nam svu ljepotu svoga vrta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Divne su ti ove slike. Otoci u travi!
![]() Ni ja nemam balkon. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja si mislim kaj nisam napravila balkon da si poslikam dvorište
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
panorame su ti prepreprelijepe
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt ti je naprosto čaroban , ja jednostavno nemam riječi ka kažem išta više.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I ja si budem balkon za takve fotke nabavila. Predivan ti je vrtek.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |