Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 251> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i moj paketić spakiran.vrt ti je predivan.baš po mom ukusu.mediteranski.super plodna zemlja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
kIKI-KO, baš sam sretna kaj ti je moj vrtić predivan, a slikica kaj sam ti obečala neku noć kad su čavrljale noćne ptičice poslikana na klupici gdje sam u mislima jučer s tobom popila kapučino i puno mislila na tebe!!!!Veselim se paketiću da svoj vrtić još više učinim mediteranskim ali neznam na kaj će mi ličiti zimski vrt kada počnem unositi tegle i teglice, na azil za biljkice!!!! Moram hitno naći dom za 2-3 adama i 3 monstere, Mali kaktus mi je rekla da joj neide u auto,
![]() ![]() ![]() ![]() Sada bi vam ja stavila i slikice, ali....... pa dobro priznat ću, NEZNAM !!!!! A mm već spava od dnevnika kao kokice!!!!! Tako da to ostaje za sutra!!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Mini ružica, ali se zato vidi u kakvom su mi stanju ruke, a kaj ćeš, moram osjetit zemlju pod noktima, imam ja dvoje rukavice, nove novcate, nerasparikane, ali u ladici, čuvam ih!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Evo me sa novim slićicama, nije lijepo kao kod otok,lantane, korjenka ili anaide ali....meni je lijepo jer je moje. Za početak ljekoviti sljez, prekrasni cvijetići u moru trave Uploaded with ImageShack.us ![]() Draga Kiki-ko, svi rikviziti su na stolu, ja kuham kavu a ti šetaš po mom vrtiću, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Moja djeca vele, mama ima novo cvjetno bojno polje, sada ne izgleda nešto posebno ali doći će i mjesec maj!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Zadnju rečenicu bih mogla shvatit jako ozbiljno, pa se nemoj začuditi ako vidiš da ti neko noću sređuje vrt!!!! To što sam sada tu, nisam kriva ja, ne zabušavam, ali nitko od mojih nezna sam uzeti jelo, pa ja sakrivam i žlice i tanjure, pa čak i kruh a pogotovo nož za kruh!!!! Jurim natrag na posao!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Free moram reći da sam skoro pala sa stolca kada sam pročitala da si posadila 30 ruža!!!
I ja ih obožavam, a isto kao i ti...ne znam imena, ne ide mi zakorijeniti ih ( već puno puta probala a samo par puta uspjela), ali se svejedno ne predajem. I dalje ih obožavam. Jedva čekam da vidim kako če to sve izgledati na kraju.....uuu ma to će biti da ti pamet stane.
|
|
![]() |
|
![]() Evo novog staklenika za moje nove ljubimice, istina, uradi sam i iskoristi ono kaj imaš ali ispalo jako praktično. Za sada je unutra Natalijinih 35, a još dvaput toliko putuje prema meni, sve ću vas ja udomiti, mile moje!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Upravo zapelcano novih 35 komada ruža od Natalije, Natalija znaš kaj mi je falilo u paketu!!! Popratno pismo sa popisom biljčica koje želiš od mene, molim odaberi!!! A što si me razveselila onim milijunom biljčica, pa gdje si toliko mogla natrpati u paket, sada i ja znam kako je kada te draga forumašica obraduje paketom, Isuse kaj sam happyyyy, od veselja kopam kao da imam pogon 4X4!!!!
![]() ![]() Waterlily, adresa poslana, jedva čekam!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Desno na slici se naziru novoposađene ruže, obrisi staze ali nije jasno vidljivo, travu treba maknuti, ali zemlja je tako mokra da lopatu staviš u zemlju ali zemlju nemožeš poditi, ropanje nemoguće, sve je zgacano a to nemožem vidjeti. Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oh my god.... pa ti si wonder wooman
![]() Kada ti to sve stižeš.... nova forum gredica, novi otok, košara perunika, 30 ruža, kućni "turbo" poslovi....... a slike vrta sve ljepše i ljepše.
Imaš moj naklon draga moja
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() Evo da malo iz prikrajka da se vidi veličina, visina 70cm, dužina 1.80m, širina 80cm, a na donjoj slici je zaštita ud pregrijavanja, staklenik se lijepo zarosio, vidi se već razlika u temperaturi tla i zraka, zahladnilo je dosta. Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ove godine smo jako niske, jer smo bile jako kasno posađene, netko je zaboravio na nas, ali druge godine nas preuzima gazda a onde svo više od njega, garant!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Freeland hvala na poduci uzimanja reznica ruža, imam samo jedan problemčeć, ne znam ti adresuuuuuuuu.
![]() |
|
![]() |
|
Moram napisati onih par slikica iznad je darak od Anaide, mnogo, mnogo svega
muž malo pobrkao lončiće a ja ču pokušat točno napisati, ovo je darak Anaide, čak sa cvijetićem Uploaded with ImageShack.us ![]() Vi znate kaj je to, meni su sedumi, a oni si Anaidini Uploaded with ImageShack.us ![]() Ino je moja ljepotica, cvate tri godine za redom, samo da nije slika ispala tako blješteća Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Zašto svima raste uvis a moja leži, valjda umorna, sirota!!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Slika je dosta mutna, a htjela sam se pohvalit novom ljepoticom, muž me pita a zakaj se ti vidi prst, a to je usporedbu kako krupne iglice ima čempres, a daj miriše, prekrasno, moj susjed veli, da miriše-po groblju!!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Prva ljepotica u novom ružičnjaku, prva pa žuta, malo umorna ali nije čudno kaj sam sve s njom radila!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() A male astrice su bile model za boju fasade, sada mi je i duša takve boje, ali i pas, i avokado i glicinija i kamenje,,uh ribaću četku i na posao!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |