Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 245> |
Korisnik | ||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo ih jučer...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Krasni su ti asteri (moj se rascvao samo plavi, ostali još nisu). Lijepa je jesen u tvom vrtu.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Avima hvala na posjeti!!
Smrčko - bez problema će ti puzajući aster preživjeti zimu...
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Anaida, opet sam malo zapostavila tvoj vrt
![]() ![]() ![]() Dvorište ti je sređeno cakum-pakum ![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Dobila sam puzavi zvjezdan od nekog, možda Lantane
![]() Može li on preživjeti zimu pod snijegom? Prvo sam mislila da je korov, a sad ima male bijele cvjetiće. ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Draga moja kod tebe nema godišnjih dobra - rana jesen, kasno ljeto, nema to veze stalno se nešto cvjetajuće smjenjuje, stalno je prisutna priroda, bez obzira na boje - to je ono što tvoj vrt čini posebnim.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
gerber
![]() ![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
asteri, anemone, prelijepo kao i svo cvijeće u tebe, a panorame ostavljaju bez daha!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
asteri i anemone stvarno caruju u jesen i baš ih je lijepo vidjeti
![]() malo sam si opet škicnula panoramske slike jer su me i prvi puta oduševile ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
super
![]() |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Asteri,anemone,lipa cvjetna jesen u tvom vrtu
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo nekoliko jesenjih slikica.. Asteri su sada najljepši, pravi su ukras ovog poluotoka
![]() Tepih puzavog bijelog zvjezdana još je zelen... Čeka se otvaranje pupova i more bijelih cvjetića..
![]() Anemone u zagrljaju jako visokih roza zvjezdana..
![]() I jedan pogled s terase..
![]() |
||
P.Bosmans |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ideja ti je prava, onda bi to bilo taman, neznam zašto je Anaida u naslov teme uvrstila kamen kad ga ima samo ako ga odnekud donese
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Anaida, mislim da onda ovaj drugi imamo isti ( visoki zvjezdan), ja sam ga lani dobila, mislim da je od SilveK stigao, barem mi je u proljeće izišao na mjestu gdje sam cvijeće iz njenog paketa sadila. Ja sam mislila da si od Šmrckice dobila, a ona je meni 2 korjenčića poslala, pa sam htjela vidjeti boju... a šta češ znatiželjna baba, ne mogu se ščekati
![]() Ali budem sutra poslikala ovaj moj visoki, on je još u "nazovipovrtnjaku", jer mi je kasno izišao iz zemlje, a nisam ni znala da ga imam, a onda više nisam imala kamo sa njim, pa je ostao...
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Baš ti je lijepo slonovo uhce
![]() |
||
![]() |
||
|
Lantana, baš sam to i ja jučer primjetila kad sam ga uguglala! |
||
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
I meni cvjeta haemanthus, baš je slatki
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Kat.Rea, hvala na čestitki! Ovo crveno je sedum, bez problema prezimi i svakako ću ga dodati u paketić koji ću ti poslati! Visoki zvjezdan imam jedan grm, poslala mi ga lani naša Horti a imam i još više zvjezdane, nježno lila koje mi je SilveK lani darovala. Ovaj krasni crvenkasti još mi se nije razmnožio ali roza bih ti mogla poslati, samo ga odrežem nisko, tako da korjenček stigne do tebe!
![]() |
||
P.Bosmans |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Po ovim gore postovima se vidi da me nije bilo dugo u tvome vrteku ( ali nema me baš puno nigdje, pa ni u mome dvorištu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tvoji otoci me uvijek fasciniraju, a posebno onaj crveno-bijeli kameni, jer na njemu se vidi sva pedantnost i strpljenje kojim ga uređuješ, uvijek izgleda besprijekorno...
Dalije su ti prekrasne, pogotovo lila ljubimica, no mene zanimaju visoki zvjezdani, ako sam dobro vidjela imaš u nekoj crveno-roza boji... daj molim te ako još cvjetaju slikni iz bližega da vidim boju. Da ih nisi možda od Šmrcko dobila
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Reci mi molim te šta je ovo crveno ispod ružmarina? Baš mi je efektno tako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |