Putovanje lijepom našom i šire |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-draga Triša pregledah ove lijepe snimke i za njih ti kažem bravo,sve je predivno,a samo mi jedno žao da ti nije palo na pamet da nas ima i iz Mostara i da bi rado bili domaćini
-ja se nalazim na stranicama dekupaž tehnike i razni hobi,a uživam posjećivati i ostale stranice,pa ako nekad ponovo kreneš ovamo javi se -milo mi da si bila s Rosi iz Splita,divna djevojka,nedavno sam ju upoznala... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Triša pregledala sam ovu tvoju prelijepu reportažu i mogu ti teći da sam oduševljena i mjestima kroz koje si prošla i dragim osobama koje si na tom putu posjetila. Meni je više nego žao što do mene nisi svratila. Očekivala sam tvoj poziv ali uzalud. Očito nisi pročitala poruku koju sam ti poslala U poruci je bio moj broj mobitela i cijelu nedjelju sam čekala da me nazoveš. Žao mi je što je tako ispalo, ali nadam se da drugi put neće doći do nesporazuma.Još jednom moje duboko žaljenje i pozdrav.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje hercegovke, eto baš mi je žao, no mi smo stalno bili u nekom tajmingu, jurili, žurili da što više toga vidimo, pa kako smo dosta često u Splitu, a mi smo od "akcije" - što je to "skoknut" do Mostara na kavu. Bit će prilike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma Triša bilo je prelijepo gledati i čitati.Hvala tebi i tvom mm.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Triša,ja sam čekala da završiš sa reportažom pa da te onda pohvalim.Vidim da ste ti i TM bili jako aktivni,pa pola lijepe naše ste obišli(nije baš pola ali..).Lijepo mi je gledati takve putopise kad već nisam u mogučnosti ih realizirati.Hvala tebi i TM što ste nam pokazali zanimljive krajeve i upoznali drage ljude.Možda vas jednog dana put ponese i na sam sjever lijepe,pa se i mi upoznamo.Čestitam još jednom
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno putovanje. Ja sam spojila zadnja dva prikaza.Pa prvo Sarajkin dom!Prelijep i na krasnom mjestu!
Onda Sarajevo,Ilidža...mogu zamisliti kako ste uživali.
I dalje put do kraja pun lijepih predjela,zanimljivosti, znamenitosti...
Triša, mislim da ste oboje dobro napunili baterije za godinu dana najmanje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, dobro si ovo organizirala - krasan đir u malo dana, puno ste toga obišli.
Bravo zaputopis koji si nam ovdje pokazala. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, putovanje je bilo baš po mom guštu. Skoro sa svim gradovima gdje si bila imam neke veze ( osim Tuzle i Brčkog) , tako da si me podsjetila na neko drugo ljepše vrijeme. A što se tiče Međugorja, vidim da si oduševljena Etno selom. Pošto imamo neke veze sa tim selom ( to jest rodbina moga muža koji su u Međugorju) imalo smo prilike prošetati po njemu kada je još građeno, a druge godine smo bili na ručku i to je bio zaista nezaboravan doživljaj u tom restoranu. Tada sam prvi puta jela jegulju sa žara. Drugi puta pitajte nekoga da vas odvede i u Park sv. Ante, također prekrasno uređeni park.
Ali da ti ne dosađujem više, želim samo reći ( opet
![]() P.S. jeste od Brčkog prema Sarajevu išli preko Doboja ili???
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepo draga moja..od prvog do zadnjeg dana...!
Jesil' se napila vode na Vrelu bosne ![]() Ponavljam i ovdje da mi je jako zao sto ste vi prosli kroz Bosnu kad sam ja vec krenula nazad za Bergamo,jer vidim po slikama da ste se zadrzali i u Tuzli..ali nikad se nezna..i sama si napisala da ces se mozda jednog dana vratiti i mozda tad budemo mogli nesto organizovati! ![]() Hvala Sarajki i njenom muzu i u moje ime sto vas je tako lijepo docekala, bas mi je drago da ti se je neko javio i iz Bosne ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Prekrasno ostadoh bez daha, ovo je bilo tako lijepo virtualno putovanje, hvala našoj fotoreporterki i njenom mužu na tako predivnom putovanju i iscrpnom izvještaju i prekrasnim fotkama. Posebno i od mene zahvala Sarajki i NJM na gostoprimstvu u Sarajevu. ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
triša ti si kraljica,nama te zemlja!!!!! krasno si nam putovanje poklonila! pokazala si i dio ljepota u kojima sam imala priliku uživati i dakako onih koje planiram vidjeti!! od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još jednom jednstavno moram vam se zahvaliti. Prije svega svima koji ste ovdje došli pročitati moj putopis i pohvalili me. Svima onima koji su se željeli samnom sresti, a jednostavno nisu mogli, djelom i mojom krivnjom jer nisam previše inzistirala, a bilo je tako puno predivnih mjesta, a tako malo vremena.
Proljeće i tebi hvala, ovaj put smo išli preko Tuzle za Sarajevo, ali gledajući koliko još divnih mjesta ima mislim da neće proći dugo da ćemo mi opet u posjet BIH - lijepa je to i izazovna zemlja.
Sarajka je jedna divna žena i gostoprimostvo nje i njenog supruga jednostavno nema cijenu - nema tog hotela niti sa 5 zvjezdica u kojem se ocjećate kao doma, a o klopi neću niti govoriti.
Dzo - naravno da sam se napila vode na vrelu Bosne, pa kako bi to mogla propustiti.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovakva putovanja ostaju u sjećanju zauvijek a i usputna druženja.... Krasno si nam prikazala i opisala vaše putovanje, takvo bi svatko od nas mogao poželjeti, hvala na predivnim slikama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Bravo za neumorni dvojac. Odličan putopis i odlične fotke!
![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Inox drago mi je da si svratio na ove stranice. Sarajkin dom osmislili su oni sami, moderan, maštovit topao dom - nikakav arhitekt nebi ga bolje osmislio. No o čemu ja pričam bar ti u tome imaš iskustvo.
Etno selo Herceg nešto je najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti za ovaj lijepi putopis, etno selo u Međugorju je nešto što treba vidjeti, a našoj Sarajki i NJM i ovdje sve pohvale za interijer i exterijer
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ja se moram opet uključiti i izraziti žaljenje što se Triša nije sjetila nas mostarki pa da barem kavicu popijemo,a put za Međugorje prolazi pored moga stana kad se ide iz Sarajeva,a drago mi da im je bilo lijepo kod zemljakinje sarajke i u našem divnom MEĐUGORJU...
|
|
![]() |
|
Kika, bit će još putovanja, nadam se. U Mostaru smo spavala u pansionu "Rose", divni ljudi, luksuzna soba i nije preskupo - doći ćemo mi opet.
Lantana, ti si bila već na puno mjesta, etno selo te čeka, vjeruj mi isplati se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bravo Triša, ovo je bolje nego National Geografic.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovo putovanje je bilo predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |