Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Putovanje lijepom našom i šire
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Putovanje lijepom našom i šire

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 01:38
-draga Triša pregledah ove lijepe snimke i za njih ti kažem bravo,sve je predivno,a samo mi jedno žao da ti nije palo na pamet da nas ima i iz Mostara i da bi rado bili domaćini
-ja se nalazim na stranicama dekupaž tehnike i razni hobi,a uživam posjećivati i ostale stranice,pa ako nekad ponovo kreneš ovamo javi se
-milo mi da si bila s Rosi iz Splita,divna djevojka,nedavno sam ju upoznala...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:02
 Draga Triša pregledala sam ovu tvoju prelijepu reportažu i mogu ti teći da sam oduševljena i mjestima kroz koje si prošla i dragim osobama koje si na tom putu posjetila. Meni je više nego žao što do mene nisi svratila. Očekivala sam tvoj poziv ali uzalud. Očito nisi pročitala poruku koju sam ti poslala U poruci je bio moj broj mobitela i cijelu nedjelju sam čekala da me nazoveš. Žao mi je što je tako ispalo, ali nadam se da drugi put neće doći do nesporazuma.Još jednom moje duboko žaljenje i pozdrav.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:40
Drage moje hercegovke, eto baš mi je žao, no mi smo stalno bili u nekom tajmingu, jurili, žurili da što više toga vidimo, pa kako smo dosta često u Splitu, a mi smo od "akcije" - što je to "skoknut" do Mostara na kavu. Bit će prilike.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 09:44
Ma Triša bilo je prelijepo gledati i čitati.Hvala tebi i tvom mm.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 10:36
Draga Triša,ja sam čekala da završiš sa reportažom pa da te onda pohvalim.Vidim da ste ti i TM bili jako aktivni,pa pola lijepe naše ste obišli(nije baš pola ali..).Lijepo mi je gledati takve putopise kad već nisam u mogučnosti ih realizirati.Hvala tebi i TM što ste nam pokazali zanimljive krajeve i upoznali drage ljude.Možda vas jednog dana put ponese i na sam sjever lijepe,pa se i mi upoznamo.Čestitam još jednomClap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 17:12
Predivno putovanje. Ja sam spojila zadnja dva prikaza.Pa prvo Sarajkin dom!Prelijep i na krasnom mjestu!
Onda Sarajevo,Ilidža...mogu zamisliti kako ste uživali.
I dalje put do kraja pun lijepih predjela,zanimljivosti, znamenitosti...
Triša, mislim da ste oboje dobro napunili baterije za godinu dana najmanje!Thumbs%20UpClap 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 18:22
Triša, dobro si ovo organizirala - krasan đir u malo dana, puno ste toga obišli.
Bravo zaputopis koji si nam ovdje pokazala.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 18:40
Triša, putovanje je bilo baš po mom guštu. Skoro sa svim gradovima gdje si bila imam neke veze ( osim Tuzle i Brčkog) , tako da si me podsjetila na neko drugo ljepše vrijeme. A što se tiče Međugorja, vidim da si oduševljena Etno selom. Pošto imamo neke veze sa tim selom ( to jest rodbina moga muža koji su u Međugorju) imalo smo prilike prošetati po njemu kada je još građeno, a druge godine smo bili na ručku i to je bio zaista nezaboravan doživljaj u tom restoranu. Tada sam prvi puta jela jegulju sa žara. Drugi puta pitajte nekoga da vas odvede i u Park sv. Ante, također prekrasno uređeni park.
Ali da ti ne dosađujem više, želim samo reći ( opet Tongue) da sam jaaaako uživala. Putopis je napravljen profesionalno i taman po mjeri.

P.S. jeste od Brčkog prema Sarajevu išli preko Doboja ili???

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 23:35
Prelijepo draga moja..od prvog do zadnjeg dana...!
Jesil' se napila vode na Vrelu bosne Big%20smile..!?
Ponavljam i ovdje da mi je jako zao sto ste vi prosli kroz Bosnu kad sam ja vec krenula nazad za Bergamo,jer vidim po slikama da ste se zadrzali i u Tuzli..ali nikad se nezna..i sama si napisala da ces se mozda jednog dana vratiti i mozda tad budemo mogli nesto organizovati! Big%20smile
Hvala Sarajki i njenom muzu i u moje ime sto vas je tako lijepo docekala, bas mi je drago da ti se je neko javio i iz Bosne Tongue!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 13:33

Prekrasno ostadoh bez daha, ovo je bilo tako lijepo virtualno putovanje, hvala našoj fotoreporterki i njenom mužu na tako predivnom putovanju i iscrpnom izvještaju i prekrasnim fotkama. Posebno i od mene zahvala Sarajki i NJM na gostoprimstvu u Sarajevu.

smile55
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 14:47
triša ti si kraljica,nama te zemlja!!!!! krasno si nam putovanje poklonila! pokazala si i dio ljepota u kojima sam imala priliku uživati i dakako onih koje planiram vidjeti!! odHeart veliko hvala tebi i TM na ovako iscrpnom putopisu! smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 15:56
Još jednom jednstavno moram vam se zahvaliti. Prije svega svima koji ste ovdje došli pročitati moj putopis i pohvalili me. Svima onima koji su se željeli samnom sresti, a jednostavno nisu mogli, djelom i mojom krivnjom jer nisam previše inzistirala, a bilo je tako puno predivnih mjesta, a tako malo vremena.

Proljeće i tebi hvala, ovaj put smo išli preko Tuzle za Sarajevo, ali gledajući koliko još divnih mjesta ima mislim da neće proći dugo da ćemo mi opet u posjet BIH - lijepa je to i izazovna zemlja.

Sarajka je jedna divna žena i gostoprimostvo nje i njenog supruga jednostavno nema cijenu - nema tog hotela niti sa 5 zvjezdica u kojem se ocjećate kao doma, a o klopi neću niti govoriti.

Dzo - naravno da sam se napila vode na vrelu Bosne, pa kako bi to mogla propustiti.

smile78

RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 19:13

Ovakva putovanja ostaju u sjećanju zauvijek a i usputna druženja....Hug

Krasno si nam prikazala i opisala vaše putovanje, takvo bi svatko od nas mogao poželjeti, hvala na predivnim slikama  smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 19:36
Bravo za neumorni dvojac. Odličan putopis i odlične fotke!Thumbs%20Up Zbog mojih sfera interesa najviše su me zaokupile fotke iz Sarajkinog doma i okoliša te etnosela. Moram to u što skorijoj budućnosti vidjeti. Mislim, etno selo Međugorje.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 22:12
Inox drago mi je da si svratio na ove stranice. Sarajkin dom osmislili su oni sami, moderan, maštovit topao dom - nikakav arhitekt nebi ga bolje osmislio. No o čemu ja pričam bar ti u tome imaš iskustvo.
Etno selo Herceg nešto je najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 22:14
Hvala ti za ovaj lijepi putopis, etno selo u Međugorju je nešto što treba vidjeti, a našoj Sarajki i NJM i ovdje sve pohvale za interijer i exterijer Clap
život je more
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 23:31
-ja se moram opet uključiti i izraziti žaljenje što se Triša nije sjetila nas mostarki pa da barem kavicu popijemo,a put za Međugorje prolazi pored moga stana kad se ide iz Sarajeva,a drago mi da im je bilo lijepo kod zemljakinje sarajke i u našem divnom MEĐUGORJU...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 09:26
Kika, bit će još putovanja, nadam se. U Mostaru smo spavala u pansionu "Rose", divni ljudi, luksuzna soba i nije preskupo - doći ćemo mi opet.
Lantana, ti si bila već na puno mjesta, etno selo te čeka, vjeruj mi isplati se.
RIJEKA

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 12:10
Bravo Triša, ovo je bolje nego National Geografic.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 16:56
Ovo putovanje je bilo predivno ,uzivala sam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.