Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunce na predzadnjoj slici je Polygonum affine a plava biljčica je Gentiana septemfida var. lagodechiana encijan. Gioiaa hvala ti na svemu.
Otoče bolje u "vrt poezije" nego u "ratno polje"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam si mislila da ćeš pretvoriti vrt u vrt poezije, kad tamo - ipak nove slike
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
necu nista izdvojiti,sve je
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav Tija! Krasne biljčice, super slike, kako si to samo majstorski izvela. Zanima me koja je to biljka na predzadnjoj slici te ona sa plavim cvijetom?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i meni isto. Cvijeće je predivno (nećemo reći da je majstorski snimljeno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve cviće ti je lipo,ali meni kameleon je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dragi moji nakon što sam bila vrijedna po kući, počistila sam sve kutke i zakutke i izbacila tonu nepotrebnog smeća (bolje se riješiti nepotrebne zdjele nego vrijednog prijatelja, jel da?) našlo se konačno vremena i za fotoaparat i cvijetiće. U vrtu se ne dešava ništa spektakularno, ma zapravo desilo se, procvala je moja ružica drugi put u ovoj godini i procvali su phloxaći. Valjda su odlučili razveseliti gazdaricu, a čujte i male stvari me vesele.
Kako su na TV-u Runjičeve večeri, da podijelim s vama barem jednu njegovu pjesmu:
Stine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korjenko, ovo ljeto mi je zbilja prekratko trajalo, dok smo mogli na kupanje negdje onda je vrijeme bilo loše dok je bilo dobro onda mi nismo imali vremena. I u svoj toj žurbi i ludnici ljeto je prošlo. Sad dok se opet sjetim hladnoće, snjega, leda muka mi je. Ja tvoju bijelu nikako da sliknem, radili smo nešto po kući i jednostavno fotkać miruje.
Mali kaktuse drago mi je da sam te ugostila u svom "malom gradskom vrtu" i što ti se on kao takav dopao, a ja sam valjda onda barem malo ublažila mišljenje o "forumskoj vještici".Hvala ti na svemu još jednom. Moja su vrata svima otvorena vjerovali ili ne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila sam danas na kavici u ovom malom lijepom vrtu,problematićna gredica više nije problematićna,u proljeće kad se sve razraste to će biti predivno,a i ovo danas što sam vidjela je prekrasno,a domaćica je jedna divna osoba koja je meni otvorila vrata svojeg doma,
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti si sa suzom u oku ispratila ljeto a ja sam sa veliki smješkom dočekala jesen
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tomice "izbor" je super, ali ako ja počnem s Čolićem neće biti dobro
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Molim vas nemojte me ružiti zbog ovoga, ali dok čekamo slike malo Zdravka Čolića (moja mladost)
Pogledom me milujes
k'o da me dodirujes i svaki put kao da je prvi Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestace al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi Ref. Ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni Haremski cuvari ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me k'o prijatelja cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi Ref. |
|
![]() |
|
Ajde bude, ali sutra danas smo zauzeti popodne......
jedna pjesmica za razbibrigu, ovaj put nije Cetinski već Hari Rončević
Gledam nebo, a zvijezde noćas padaju na grad
Koliko želja će izreći netko bez vrijednosti i značaja Možda poželiš i ti da sam opet kraj tebe Vjeruj neće ti pomoći zvijezde Uzmi telefon, nazovi me Nazovi me, ako ikad poželiš me ti Mene more misli nevjerne Što još čekaš, daj, nazovi me Noćas opet sam bez nje Nazovi me, ako ikad poželiš me ti Mene more misli nevjerne Što još čekaš, daj, nazovi me Noćas opet sam bez nje Nazovi me Možda osjetiš i ti okus tajne ljubavi Divlje i nježne skrivene sate Za koje znamo samo ja i ti Možda poželiš noćas da sam opet kraj tebe Vjeruj, neće ti pomoći zvijezde Uzmi telefon, nazovi me Nazovi me, ako ikad poželiš me ti... Nemoj gledat u zvijezde Malo kome želje ispune Ako sami se ne potrude A ako poželiš mene Daj okreni broj, nazovi me Nazovi me, ako ikad poželiš me ti... |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pozdrav draga Tija eto dobro kaže gioiaa mogla bi neka nova slikica, kako teku radovi kod tebe, hajde molimo cvijeće u jesenskom izdanju.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Znas kad je bio 12.rujan?mogla bi barem jedna slikica
![]() |
|
![]() |
|
Pando ima sobnog, ali da bi se fotkalo sobnog treba se fotkati "soba". Za vidjeti sobno treba pokucati na vrata. Nekad je krasno što je vrt u sjenci, a nekad kad dođem s posla rado bi se ko gušterica grijala na suncu.
Waterlily ovo je bilo "prvi put" i sad sam vidjela da je i to moguće pa ko zna kud će sve to otići. I ja jedva čekam proljeće da vidim što sam napravila. Hvala na pohvalama za nas oboje trudimo se kako znamo i umijemo. Puse ne primam
![]() Matsui dragi tebe mi je uvijek gušt ugostiti u svom vrteku makar ovako virtualno, a ono drugo ćemo valjda ostvariti iduće proljeće kad dođem do Beograda. Nemam ti ja pojma ko je ona žena koja drži lopaticu, ta dođe u vrt i onda "poludi".
![]() |
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Nove slike su lepe. Vrt ti je extra. Najvise mi se dopadaju oni rozi cvetici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Vidim ja da nisam jedina koja radim pod lampom.
![]() Krasno si uredila onu problematičnu gredicu, na proljeće čemo uživati u njenoj ljepoti. ![]() Sve pohvale gazdarici na radu i idejama i fotografu koji nam ovako lijepo prezentira sve divote vašeg dvorišta! |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
super je sve tija nego ima li tu sta sobnog bilja....naravno vrt me fascinirao!!! svidja mi se sto je u sjenci...:D
|
|
![]() |
|
Tomice upotrijebila sam sva raspoloživa sredstva za aktiviranje "ljubice" sad je sve u njegovim rukama.
Hvala na oduševljenju.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |