Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Neveni se razbucali, pravi grmiči, nikada ljeti nisu tako lijepi kao na jesen |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Aster ljubičasti, prve godine visok 15 cm a svake sljedeće sve viši, ovaj sada 50-60 cm |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tu ima osi, cvijeća i gljiva i drveća
![]() hvala za slike ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, ja piskaram i čitam samo temu moj vrt, pa skočim u vrtove onih koji posjete moj vrt, ali ne stignem, nestignem, nestignem nikuda dalje od onih kojima samo uzvračam posjetu jer me interesira tko se toliko divi mome vrtu, a kad tada kod tih PRAVIH VRTLARA vidim da ja ustvari nemam ništa, ali vi ste očiti pune pohvala za moj vrt pa onda je vjerojatno lijep, ali meni su svi vaši vrtovi naj naj...svaki na neki određen, čaroban, poseban način!!!!
Ili su to vrtovi sa posebno čarobnim biljem koje ja nemam, ili vrtovi sa bugicama i cikasicama, ostičima i raznim eleomama ili neonama kako ja zovem biljke koje prvi put vidim, ali meni i nema biljke koja mi nije lijepa, ima samo onih koje više želim, želim ih jako ili ih želim žarko!!! Šta je bit ovoga što pišem sada???? Pitanje je kako stignete toliko vidjeti, toliko pisati na svim mogučim temama o cvijetu a ja se ne mogu mrdnuti sa ove teme??? A želim vidjeti sve, svaku i svaki a tek kada pročitam da imate vremena skakat na svaku izložbu cvijeća ili vesela druženja, neki dan gledala slikicem nabasala sasvim slučajno na slikice sa Flore, uživala sam spajati vaša imena sa slikama stvarnih osoba, još kada sam vidjela slike sa Flore 2008, pa tamo sam bila ali mi nije bilo ni na kraj pameti da postoji neki forum o cvijeću i za vaša okupljanja, ukratko drage moje, ja vam se divim na druženjima, na prijateljstvima, na malim kavicama u vašim vrtičima, na vašim paketičima iznenađenja, na dobroj volji, ma sve vas volim, puno me veselite i želim vam mnogo druženjapo cijeloj ljepoj našoj!!!! Ma sada me uhvatila neka euforija!!! ![]() ![]() Sada čete misliti da sam pukla, ali takva sam, lako se zapalim ali i dugo gorim!!!! Gioiaa, baka, smrcko, smail, hvala na lijepim riječima, hvala na posjeti, dođite mi opet, bit će mi jako drago!!!!! ![]() Eto vidite na kaj liči moj post, a samo sam htjela zahvalit curama na posjeti mom vrtu!!! |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Već vidim da ćeš se ti snaći za mjesto svemu cvijeću, zbog nedostatka mjesta u kući ja nažalost sadim samo ono što "prezimljuje" vani ili i trajnice uzgajam kao jednogodišnje.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan vrt, gledala sam slike od prve stranice. Jednostavno tvoj vrt mi ima dušu, rasplesan, mnoštvo biljaka ali baš gdje bi trebale biti. Imaš nit pravog vrtlara i dizajnera
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne mogu vjerovati da nisam bila dulje kod tebe.
A tako volim te zelene površine s "otocima"satabalcima, grmljem. Prekrasno.
![]() ![]() ![]() Nasmijala si me s ponudom! Monstera je očto biljka koja prilično brzo raste,,,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nekoliko stranica sam pregledala,nije mi jasno kako sam propustila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave, tako ti je to u životu: tko ima kovrčavu kosu-pegla je, one koje imaju ravnu-kovrčaju je, ta tako i mi slinimo za onime kaj ima netko drugi, ono kaj je naše, ne velim da nije lijepo ali kada vidim neke vrtove-zbilja mi počnu teći sline, kod mene je previše zelenila i vručina nekih par tjedana a more vidim jednog godišnje-ako!!!! Kod tebe malo zelenila, sunca non stop a more nemaš u vidokrugu barem jednom godišnje, a da se možemo mjenjati koji bi to krasni prosjek bio!!!!
Da Smail, šta sve tu može prezimiti, ali mene mući ono kaj sve nemože prezimiti jer onda nema mjesta ni za mene, ni za okičeni bor, ali gdje kuća nije tjesna ni čeljad nije bijesna, pa se ja i moje zelene prijateljice stisnemo!!! Niho, Niho, pa zašto tako ljuto i na brzinu, ![]() Za ozbiljno curice, hvala svima na posjetu mom vrtiću, bilo mi je jako drago što ste bile tu. Ja jučer useljila zelene curice iz vrta u zimski vrt, jel vjerujete da se nemože proči po hodniku, ali sada ču ja to raseliti, bit će mjesta i za stol i za svih pet pletenih stolica, gusto, ali uglavnom bude mjesta za ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Moram priznati zavidim ti malo na zimskom vrtu , lažem puno ti zavidim, što sve može tu prezimiti, a i zimi uživati u cvijeću.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga moja pa ti živiš u raju a ne ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija, jako slabo ide udomljavanje, opet ću sve trebati nakrcati u zimski vrt a obično zaljevanje bit će nemoguća misija bez akrobatskih vještina!!!
Miro, da je jako dekorativan, je. ali prebrzo se širi.Taj kameleon je jako invazivan, skoro kao bambus, proširio se sve do kraja ovog zelenila kaj se vidi na slici, svo kamenje sam trebala micati da ga pokušam iščupati a tek na proljeće ću vidjeti da nikaj nisam napravila. Kada se jednom zasadi neuništiv je!! Triša, je, godi zelenilu, ali već mi je malo previše zelenila, ja bi boje kao kod tebe, ali očito je prošlo vrijeme boja kod mene, još tu i tamo nekaj cvjeta, počela sam danas razmišljat da bi bilo dobro počet s vađenjem biljaka koje treba skloniti od mraza, nešto mi miriše na mraz, a mene zezne ili prvi na jesen ili zadnji u rano proljeće!!!! Da znam da mi netko šetucka vani, pričekala bih ga, da šetuckamo zajedno, i ja to volim....... idem probat naći još koji vaš vrtić, da skratim noć, već su mi sada preduge, a kaj bude kad stigne prava zima, valjda ću uspjeti pregledati bar dio vaših vrtova, prikupit ideje za dalje!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zemlja će se osušiti, to što je mokro izgleda baš godin tvom zelenilu, super izgleda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tu je i "dom za usvajanje lončanica" da imam kuda bila bih super udomiteljica, jer bih ti sve uzela, a ovako želim da svaka biljčica nađe topli dom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |