Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Lepe ti je Zagorje zelene"
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

"Lepe ti je Zagorje zelene"

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 09:38
Nagužvala ti cveteke ali bome i macice!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 09:12
Jos i to imas u stanu, kaj bi mogla i jos koji cvijet. Cvijece ti je kao i uvijek lijepo, o tome nema zbora.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 08:02
Ma neka je cviće na sigurnom,tako je najboljeThumbs%20UpKod mene je tako da liti trčem sa pitarima-čuvam ih od velike vručine,a zimi od smrzavanja,a na taj način što pratim prognozu vremena i u kriznim danima ih kupim inače ostaju uvijek na otvorenom,a za svaku sigurnost posadim po pelcerić od svega i to spremim na sigurnijeLOLAsteri su ti lipi Clap
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 07:39
Kak ne bu Zagorije lijepe, kad je prepuno ovakvih preslatkih cvjetića.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 07:35
hvala ti sunčeko na posjeti,dođi opet!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 23:37
tatjana evo malo i mene kod tebe! Sad ćeš imati malu đunglicu u kući! Lijepe kaktuseke imaš. Asteri su baš lijepi. Micama šaljem veliku, najveću  smile78, naravno i tebi!!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:23
kaktuseku, od srca ti hvala na posjeti. imam 4 miceka, ali se jedan prošvercao da ga ne "škljocnem".
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:18
Svi smo mi ovih dana pospremali naše cvećke na sigurni,a ciceki su preslatkiTongue
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:14

iako je gazdarica okrenula leđa suncu, ovak smo "ispali".
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:13

mi i ostala ekipa smo morali ostati vani

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:10

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:08
jesen je uveliko stigla,  a u Zagorju jutarnje temperature iznose jadnih 2-3 stupnja. magla i niski oblaci su do podneva. da se moje ljubimice ne "razbole" morala sam ih nagužvati u svoj malen prostor.

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 10:28
hvala ti draga Triša da si posjetila i Zagorje makar virtualno!smile73
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 09:00
Draga moja malo se maknem a ti nas izbombardiraš slikama cvijeća, zelenila, a bogme i divnih događanja - bravo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 21:10
fala Medek, kaj si svrnul. što se druženja tiče, meni je prebrzo proletjelo. bojim se da bi ti stol i stolci bili preteški jer su od masivnog drveta.smile68
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 19:48
Baš ste se fino podružile. Krasan ti je vrtek, a stol i stolce ti dojdem fkrasti
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 19:35
hoću te objaviti??
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 14:28
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Nisam ni ja još vidjela slikicu, ali vidim da Biljana ima fotić "uperen" u tvojem smjeru Smile

svaka čast na promoćurnosti. slikala me je ali nije objavila.smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 12:38
Nisam ni ja još vidjela slikicu, ali vidim da Biljana ima fotić "uperen" u tvojem smjeru Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 11:47
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Uvijek je lijepo vidjeti druženje, samo nam ti Tajči fališ na slikicama. Ali tebe je Biljana sliknula, vidim ja Smile

draga moja, hvala ti od srca na posjeti. a sada odoh u inspekciju gdje je ta slikasmile199
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.