"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nagužvala ti cveteke ali bome i macice!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jos i to imas u stanu, kaj bi mogla i jos koji cvijet. Cvijece ti je kao i uvijek lijepo, o tome nema zbora.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ma neka je cviće na sigurnom,tako je najbolje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kak ne bu Zagorije lijepe, kad je prepuno ovakvih preslatkih cvjetića.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti sunčeko na posjeti,dođi opet!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
tatjana evo malo i mene kod tebe! Sad ćeš imati malu đunglicu u kući! Lijepe kaktuseke imaš. Asteri su baš lijepi. Micama šaljem veliku, najveću
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
kaktuseku, od srca ti hvala na posjeti. imam 4 miceka, ali se jedan prošvercao da ga ne "škljocnem".
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svi smo mi ovih dana pospremali naše cvećke na sigurni,a ciceki su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() iako je gazdarica okrenula leđa suncu, ovak smo "ispali". |
|
![]() |
|
![]() mi i ostala ekipa smo morali ostati vani ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jesen je uveliko stigla, a u Zagorju jutarnje temperature iznose jadnih 2-3 stupnja. magla i niski oblaci su do podneva. da se moje ljubimice ne "razbole" morala sam ih nagužvati u svoj malen prostor.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga Triša da si posjetila i Zagorje makar virtualno!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja malo se maknem a ti nas izbombardiraš slikama cvijeća, zelenila, a bogme i divnih događanja - bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
fala Medek, kaj si svrnul. što se druženja tiče, meni je prebrzo proletjelo. bojim se da bi ti stol i stolci bili preteški jer su od masivnog drveta.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Baš ste se fino podružile. Krasan ti je vrtek, a stol i stolce ti dojdem fkrasti
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
hoću te objaviti??
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
svaka čast na promoćurnosti. slikala me je ali nije objavila. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nisam ni ja još vidjela slikicu, ali vidim da Biljana ima fotić "uperen" u tvojem smjeru
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
draga moja, hvala ti od srca na posjeti. a sada odoh u inspekciju gdje je ta slika ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |