Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 245> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li mirisna gladiola ocvate jednom kao i obične ili cvjeta nekako drugačije ,više
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno cvijeće, muškatle na prozoru lijepe kao u sred ljeta, ona uhvaćena zraka sunca- prelijepo, ma sve cvijeće je za pet, a joj zvjezdani prava ljepota ali stihovi su mi malo morbidni( to je moje mišljenje jer ne doživljava svak poeziju na isti način)
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i tako lijepo iskombinirano.
![]() I evo ti jedno već ga dugo nosim, teško je ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uzivala sam!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja redovno uzivam
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam je l' uživam više u panoramskim slikama gdje se vidi kako ste prelijepo osmislili vrt ili u slikama punim cvijeća kao ove zadnje.
I na prozoru i na "otocima"
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje Baka, Mimar, Gioaa, Smrčko, Hoya, Antonija, 1234Drenova, Anči (ne znam puno o mirisnoj gladioli, prvi ju put imam), Mali Kaktus - hvala vam na posjeti, lijepim mislima i dođite mi opet... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvate darak moje drage Mali Kaktus.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ma šta je ovo ovako lijepo? Ovo mi je totalna nepoznanica!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Antonija - to je slonovo uho, haemanthus albiflos (Korijenko mi je to otkrila, a Mali Katus poklonila).
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A moj ne cvate
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan darak !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dugo sam setala tvojim vrtom , i moram ti reci dopalo mi se jako i nisam ni malo umorna ! Sigurno cu prosetati opet !
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Anaidica, prelijep ti je haemanthus od Kaktuseka!!! Imam i ja takvoga, dobila sam od Bromi lani i sad cvate sa čak dva cveteka
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Nekoliko slikica prije - poslije.....
2008.
![]() 2009.
![]() 2010.
![]() 2009.
![]() 2010.
![]() 2009.
![]() 2010.
![]() 2008.
![]() 2010.
![]() "No vrijeme se kreće, no vrijeme se kreće
Ko sunce u krugu, I nosi nam opet ono što je bilo: I radost, i tugu. I sinut će oči, naći će se ruke, A srca se dići - I slijepi za stope bivšega života Njima ćemo ići " |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super su ti ove usporedbe! Volim te before-after sličice. Sve u svemu krasno i uvijek mi je drago pogledati tvoje jedinstvene otočiće
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je draga Anaida ! Vidjela sam slike i u novinama iako tamo nisu baš bile neke - tvoje su puno bolje ! Dolazim redovito i pratim kaj ima novoga ali imam problema sa odgovorima , stalno me baca i traži novu prijavu. Tolko pak vremena nemam pa samo pregledavam i ne komentiram. Šaljem ti puno pozdrava i samo da znaš, uvijek sam tu negdje uz tebe i uživam u plodovima tvog rada (i TM) !
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Uvijek uživam šetajući tvojim vrtom .Sve je odlično
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |