Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 06:35
I jedan lijepi grmic:

Uploaded with ImageShack.us
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 06:33
Minimode, to ih nesto jede, puz, gusjenica najcesce. Kod mene su svi rupicasti, te je napasti nemoguce sve poskidati, a ja nesto zazirem od kemije, nju koristim samo protiv crvenog pauka, jer on doista moze unistiti biljku. OVo drugo je samo estetika, a tu mi se ne da koristiti kemikalije.

Jedna moja nova:

OPG 159365

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 08:48

Prvo postavljanje slike - konačno uspjelo! Bravo ja!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 11:13
O pa to su jako dobri savjeti, moje neprestano nešto "glođe" od kada su bili vanka, taman kada se pup treba otvoriti nešto ga otkine, ne znam jeli to do nepoželjnih stanovnika ili do nekakve bolesti same biljke?

pozz Nina i Semira!
p.s. predivni hibići u tebe fuksija!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 07:40
Ja sam moje unijela, istuširala i na južne prozore da me još raduju sa cvjetovima :)  Svakodnevno ih pršćem i kontrolišem.
Listovi žute i opadaju jedino kod duplog crvenog. Kod njega je i većina pupoljaka opala.
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 06:08
Zahladjuje...hibiskusi u kontinentalnim krajevima polaku idu u sobe. Kako se snalazite, ima li opadanja lisca, zutila?

Prije unosenja unutra dobro ih je pospricati insekticidom i akaricidom, da se rijesite svih mogucih napasnika. Tko to ne zeli, onda ih treba barem istusirati jakim mlazom vode, posebno listove odozdo, taj tretman takodjer unisti vecinu napasnika.
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:49

Hvala Pcelici, Vilmacu i Semiri na lijepim rijecima.
Svima puno pozdrava i jos vise
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 14:08
smile55  
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 13:49
kakvi krasni hibiskusi! smile55za tebe! i ne samo to cijeli okoliš izgleda jako fino ,nadam se da ćeš nam ga pokazati ! pozz iz Hercegovine!
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 10:41
smile141fuksija!
hibiskusi su ti prekrasni, sve do jednoga, al ni orhideje ne zaostajuClap
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 06:34

pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 19:49

Draga Lana, hvala ti mnogo na lijepim rijecima.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 09:41
Draga fuksija veseli me da si opet s nama. Oduševljena sam tvojom raskošnom kolekcijom hibiskusa. Uz Ninu kraljicu "hibija" s mora Ti si naša kraljica hibija s dalekog sjevera. Bez obzira što su tovji hibiji stalno unutra uz tvoju njegu i ljubav prelijepo izgledaju i daju raskošan cvat.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:32

Hvala mnogo, Lilie!

pozdrav iz Norveske
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 22:19
Za hibiće mogu samo reći smile227  Šteta što nisi bliže za koji pelcerčić Wink.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 20:40
Nina, taj bijeli a bordo okom sam kupila ove godine. Inace je porijeklom iz Danske, ima cak i ime.
Zove se "Boreas".

Sto se tice slika, sve moje slike sa kompa, prenosim na photobucket, a odatle stavljam na forum.
Ne znam odakle ti stavljas slikice.
Na photobucketu imas vise opcija, pa mozes stavljati i male i velike slike.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 20:26
Fuksija, prelijep mi je onaj bijeli sa bordo okom.
Kako ti stavis te slike?
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 05:59

Hvala Tikvic i Josipa na lijepim rijecima.
Tikvic, moji hibiscusi su stalno unutra, rasporedjeni su po svim prozorima. Na istom su mjestu cijele godine.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:33
smile94odavno nisam ništa ljepše vidjela.Svaka ti čast pravi si hibiskoljubac.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 10:55
 Hibiskusi su ti predivni, nikad nisam vidjela veću i ljepšu kolekciju.
 Gdje ih čuvaš zimi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.