moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 35> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno je ovo šta si nam pokazala!
već se radujem prolječu i tvom novom rasporedu u vrtu za koji ne sumnjam da će biti savršen.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
O, da... Uvijek je ljepota stvaranja u samom stvaranju... Ima i ona da svako putovanje kreće prvim korakom. Ti zakoračila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
oduševila me ova eksplozija boja!!!!!
prekrasno i gotovo!!!!!!!! ma nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
ovo je prekrasno baš mi se sviđa!!!
![]() |
|
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Vidim šetali ste, ja sam baš radila za to vreme, nisam vam stigla ni kafu skuvati...neka na proleće je pijemo u novom ambijentu Sada sam na početku, kao pre 35 godina kad sam počela da sredjujem baštu (osećam se kao da sam u novom braku
![]() Ruže izvadjene, gomila biljaka uklonjena, sve raščišćeno za travnjak i novu koncepciju
![]() Delovi koji su pretrpeli najveće izmene
![]() ![]() Ovih nekoliko cvetića koji su opstali,prkose i vremenu sada mi ponavljaju proleće.
![]() ![]() ![]() ovu jednu je spasio cvet kome nije vreme
![]() još jedan "Brazilac" pobrkao lončiće, kad mu dune košava shvatiće da mu je ovo druga teritirija
![]() ![]() daleko od letnje postavke ali za sredinu XI, dosta dobro izgleda i ovako
![]() levo je kamelija puna pupova, nadam se da ih neće odbaciti jer će uskoro morati u kuću
![]() ![]() ![]() Ako je lepota u stvaranju (bilo čega) ja sam krenula
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
mimar
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mimar , isla sam ponovo setati po tvojem velicanstvenom vrtu ! Stala sam i nisam se mogla nagledati !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oduševile su me prekrasne fotografije, kao i uvijek do sada, ali ova slika ulaza u kuću, stazica u cvijeću je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mimar toliko puno prekrasnih cvječki, baš bi volila da nam staviš malo panoramskih sličica da vidimo kako ti je to sve smješteno i posloženo. Pozdrav. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ostala sam bez teksta , zanijemila šetajući ovim tvojim rajem i neznam što bih rekla
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Majko mila, ma koja Kuća cveća, da sam slučajno u Bg u posjeti Titovoj kući cveća rađe bi obilazak zamjenila sa obilaskom u tvojoj kući cvijeća, draga Mimar, riječi su ionako beskorisne da opišem oduševljenje sa viđenim tvojim biljčicama, a i istala sam bez riječi!!! Draga Mimar, hvala ti na tvojoj dobroj volji da podijeliš svoje sličice sa nama, tvoj vrt je nešto posebno, pre pre prekrasan!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sve je predivno, ali toliko lijepih kati na hrpi, već dugo nisam vidla
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan:kutak,cviće,poezija..........
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Plox, stazica ma krasan kaos, šarenilo, predivno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sve je ovo uneto, neke velike saksije lantane, palmi i oleandera cekaju jace misice
![]() Nekako mi se čini da su "mišići" postali sposobni za premješanje tegli
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno cvijeće, neću izdvajati ništa sve mi je prelijepo, leptirići su za deset, stihovi jako lijepi
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe uvijek prelijepe slike krasnog cvijeća. Ruže su stvarno kraljice ali ja biram ovu sliku. Ima li ljepšeg ulaza u nečiji dom?
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Takav bi "haos" svatko poželio u svom dvorištu - predivno mimar, fotke vrhunske kao i uvijek - prava si majstorica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Eh,mimar,divan romantican vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |