Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ako netko pita kaj sam danas popila, apsolutno ništa, samo sam sretna jer......sunčeke sije, a projurila sam kroz cijeli vrt fotičem i susjedi valjda misle da mi se zmantralo!!! Skačem kao malo pseto!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
[IMG=http://img245.imageshack.us/img245/6082/pa131401.jpg">[/IMG">
Uploaded with ImageShack.us Samo sam vam htjela pokloniti slikicu mog vrtića napokon okupanog suunnččččeekkkooommm!!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo i sljedeća slikica još traži mjesto, valjda ću s njim pod jastuk!!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Fali samo kamenje da budem pravi kamenjar, ali nasadila milion narcisa i sada se ne usudim stavljet kamenje da nešto ne poklopim a kasnije mi bude žao!!!! Sunččččkeeee |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Od jutra sam vani, zemlje neznam koliko sam dovezla iz šume, nivo kamenjara je trebalo podići dobrih 10 cm, voda je nešto odnjela nešto zgacala pa nije ličilo na nikaj, ali kada sam bacila pogled uz kupaone kroz prizir vidjela sam SUNČEKOM OBASJAN PRIZOR, blatnih ruku istrčala s fotičem da uhvatim sunčeko prije nego mi ga netko opet ukrade ili odnese u svoj vrt!!!! Dana je bila jesen za 5, još je, sunčeko slatko sija, a ja imam energije za preseliti Učku a nkamoli ne malo zemljice!!! Ove slikice su samo za vas ali je sunčeko samo MMMOOOJJJEEEE!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Hvala djevojčice na posjeti a sada jurim van, vani je sunceeeee!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasni jesenji prizori!!!
![]() koliko se god trudili urediti vrt priroda ga opet boja i uredi po svome!!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
lijepa slikica jesenjih boja. I mene ti ubija ova kišurina pa nikako da posadim lukovice, još uvijek čekaju, a znam da je hitno samo da ne smrzne jako. mogu se one saditi cijelu zimu ako zemlja nije smrznuta.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Drage moje, ako mislite da je na slici lišće acera, moram vam reči da ste u krivu, na slici je lišće tulipanovog drveta, krasan tepih, dobro da sam slikala jer je danas uklonjen!!!! A lišće je veličine otvorenog muškog velikog dlana!!! Korjenko, da znaš kako sunce ugrije zimski vrt, samo mrvica sunca i možeš sjedit u kratkim rukavima!!!! Ja danas počela uređivati još jedan kamenjar, stavit ću slikice sutra, danas izgleda jako očerupano, povadila sam svo cvijeće, pripremam pakete za slanje cirucama kojoma sam obećala, čak sam izvadila i tulipanovcovo korjenje, netko mi reće da se možda da iz njega zapelcati, pa će se dotična osoba očitovati o tom postupku jel dalo željeni rezultat!!!! Korjenko, Mira, Gioiaa , TaTjana, hvala na posjeti, a bura može i na par dana, jer još gacam po vodi kao da je ovaj čas završio prolom oblaka, blatna sam ko malo djete!!! |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Jesen se uvukla sa svojim bojama i u tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se narandz.acer najvise svidja
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tatjana43, drago mi je kaj ti se sviđala šetnjica mojim vrtičem, ali što nisi sjela, pa jako udobna klupica je stavljena za goste šetaće!!!! Hvala na posjeti, svrati još ponekad!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, evo me konačno i kod tebe. otpadoše mi noge od toliko šetnje vrtovima i cvijetnjacima.
![]() |
|
![]() |
|
E Smail, da vidiš kakva dalmatinska kiša pada kod mene, fali samo bura da se osječam kao u Dalmaciji!!!!!
![]() Žene moje drage, znate li vi da ja čekam mjesec i pol barem tri dana sa vjetrom ili suncem da mi malo osuši ovu ukletu mokru zemljicu!!!! Imam 3 velike kante narcisa i krokusa koji me klečeći mole da ih stavim u zemljicu. Ali ja moram malo podići teren, navoziti barem 15-20 tački zemljice, a ne mogu ni mrdnuti. Zemlja je tako vlažna da ako i uspijem doći do radne površine po raskvašenom i natopljenom terenu nema šanse da preokrenem lopatu sa zemljom, kao da štiham punomasni sir ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |