Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:19

Uploaded with ImageShack.us

Ako netko pita kaj sam danas popila, apsolutno ništa, samo sam sretna jer......sunčeke sije, a projurila sam kroz cijeli vrt fotičem i susjedi valjda misle da mi se zmantralo!!!  Skačem kao malo pseto!!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:16
[IMG=http://img245.imageshack.us/img245/6082/pa131401.jpg">[/IMG">

Samo sam vam htjela pokloniti slikicu mog vrtića napokon okupanog  suunnččččeekkkooommm!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:15

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:14

A ovo i sljedeća slikica još traži mjesto, valjda ću s njim pod jastuk!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:13

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:11

Fali samo kamenje da budem pravi kamenjar, ali nasadila milion narcisa i sada se ne usudim stavljet kamenje da nešto ne poklopim a kasnije mi bude žao!!!! Sunččččkeeee

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:10

Meni je pjesjatko, kak sam happyyy!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:09

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:07

Malo ali slatko, nije nešto posebno ali u proljeće će biti!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 15:06

Od jutra sam vani, zemlje neznam koliko sam dovezla iz šume, nivo kamenjara je trebalo podići dobrih 10 cm, voda je nešto odnjela nešto zgacala pa nije ličilo na nikaj, ali kada sam bacila pogled uz kupaone kroz prizir vidjela sam SUNČEKOM OBASJAN PRIZOR, blatnih ruku istrčala s fotičem da uhvatim sunčeko prije nego mi ga netko opet ukrade ili odnese u svoj vrt!!!!
Dana je bila jesen za 5, još je, sunčeko slatko sija, a ja imam energije za preseliti Učku a nkamoli ne malo zemljice!!!

Ove slikice su samo za vas ali je sunčeko samo  MMMOOOJJJEEEE!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 14:11
Hvala djevojčice na posjeti a sada jurim van, vani je sunceeeee!!!!smile72

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 09:29
krasni jesenji prizori!!!Tongue
koliko se god trudili urediti vrt priroda ga opet boja i uredi po svome!!Wink
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 09:02
lijepa slikica jesenjih boja. I mene ti ubija ova kišurina pa nikako da posadim lukovice, još uvijek čekaju, a znam da je hitno samo da ne smrzne jako. mogu se one saditi cijelu zimu ako zemlja nije smrznuta.     smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:29
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Meni je ova tvoja jesenja slika smile120

Jako mi se sviđa sada već narančasti acer a zimski vrt baš mami na popodnevnu sjestu uz neku dobru knjigu ili časopis Hug

Drage moje, ako mislite da je na slici lišće acera, moram vam reči da ste u krivu, na slici je lišće tulipanovog drveta, krasan tepih, dobro da sam slikala jer je danas uklonjen!!!!   A lišće je veličine otvorenog muškog velikog dlana!!!

Korjenko, da znaš kako sunce ugrije zimski vrt, samo mrvica sunca i možeš sjedit u kratkim rukavima!!!!

Ja danas počela uređivati još jedan kamenjar, stavit ću slikice sutra, danas izgleda jako očerupano, povadila sam svo cvijeće, pripremam pakete za slanje cirucama kojoma sam obećala, čak sam izvadila i tulipanovcovo korjenje, netko mi reće da se možda da iz njega zapelcati, pa će se dotična osoba očitovati o tom postupku jel dalo željeni rezultat!!!!

Korjenko, Mira, Gioiaa , TaTjana, hvala na posjeti, a bura može i na par dana, jer još gacam po vodi kao da je ovaj čas završio prolom oblaka, blatna sam ko malo djete!!!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:04
Jesen se uvukla sa svojim bojama i u tvoj vrtThumbs%20Upa malo bure bi ti rado poslala da tvoje lukovice se smjeste,i samo toliko nek ti bude samo da posuši malo zemlju i viruj mi da je dobro poslije da zaobiđe jer kod mene sve polomiUnhappy
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 16:38
i meni se narandz.acer najvise svidja ...kestenje i ja najvise volim kad pomislim na jesen,a mrzim ovu kisurinu i blato.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 14:40
Meni je ova tvoja jesenja slika smile120

Jako mi se sviđa sada već narančasti acer a zimski vrt baš mami na popodnevnu sjestu uz neku dobru knjigu ili časopis Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 13:31
Tatjana43, drago mi je kaj ti se sviđala šetnjica mojim vrtičem, ali što nisi sjela, pa jako udobna klupica je stavljena za goste šetaće!!!!  Hvala na posjeti, svrati još ponekad!!!!

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 12:53
draga moja, evo me konačno i kod tebe. otpadoše mi noge od toliko šetnje vrtovima i cvijetnjacima.smile99moram priznati da imaš lijepe cveteke. 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 12:28
E Smail, da vidiš kakva dalmatinska kiša pada kod mene, fali samo bura da se osječam kao u Dalmaciji!!!!!Wink

Žene moje drage, znate li vi da ja čekam mjesec i pol barem tri dana sa vjetrom ili suncem da mi malo osuši ovu ukletu mokru zemljicu!!!!  Imam 3 velike kante narcisa i krokusa koji me klečeći mole da ih stavim u zemljicu. Ali ja moram malo podići teren, navoziti barem 15-20 tački zemljice, a ne mogu ni mrdnuti. Zemlja je tako vlažna da ako i uspijem doći do radne površine po raskvašenom i natopljenom terenu nema šanse da preokrenem lopatu sa zemljom, kao da štiham punomasni sir smile206!!!!! 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.