Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smaili kako je krenulo i kako vani puše dok se vratim s posla moj Javorček bude gol tj. bez lišća i kraj je vatrene čarolije.
Kumo piši onda ko je petogodišnjak da ne bude zabune
![]() Drenova samo se vrati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Javor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Bacila sam oko
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Tija nema smisla da i ja ponavljam sliku javora, prekrasne boje u vrtu, fotografije nadmašuju sve.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gioiaa što sam ja rekla o padanju u nesvjest???? Diž se, kod mene je blato.
![]() Vilmač koncert je bio prekrasan i predobar još da to nije bio rođendanski poklon jednog trgovačkog centra (karta je ipak trebala biti kupljena) bilo bi bolje jer ovako Tonček je odradio samo jedan bis sa jednom pjesmom. Trebalo je ipak još hektolitre pive popiti koje su pripremili.
Perla......hvala......bila je jedinstvena
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
U spomen pjesnikinji: “Tiha i prastara je ljubav, skrovito srce bilja treptavo more i mekan srh na vlati. Ljubav je blagoslov zemlje, zamišljena ptica večernji jablan, kudjelja na kolovratu...
...A bol je dio njen posječena lastavica suza sto glinu meksa, vrutak tajni. Bol cvate klasom gorkim, čudesni kvasac vida osvrtaj za suncem i gutljaj oprostajni.“ |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
heeeej!
![]() neću te ni pitati kako je bilo na koncertu......
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije Cetinski već draga Vesna Parun - za one koji su gutali njene pjesme Čežnja U sobi će biti sumrak, blag k’o tvoje Sve će biti ljepše, sve draže i više, I tako kraj cvijeća ostat ćemo sami… |
|
![]() |
|
Mali kaktuse jel da da je zbilja malo, malecko prema vašima...ali dosta ti je to meni, taman dovoljno za rekreaciju.
Moon......hvala
Misty, dobro došla opet. Dugo te nije bilo ovdje. Ma da jesen je uvijek prekrasno šarena i raspjevana i koliko god je moj dragi obožava baš radi boja ja nisam njena ljubiteljica. Kiše jesenje nevolim i nevolim onu hladnoću koju nosi zima poslije nje. Ja sam ljetno dijete, lavica koja se voli izležavati na suncu.
Bako Javorček je zbilja sad najljepši ovako žarko crven samo nažalos neće još dugo, još malo pa će biti gol.
Voki ...... kad će proljeće???
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija,tvoje dvorište je zaista malo,ali je velika raskoš boja
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tija, ovaj javor je nešto predivno!
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Bašta je obukla jesenje boje
jesenje, ali lepo joj stoje... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao uvijek lijepo je u tvom vrtu, jesen se "raspjevala" bojama, a ti notama
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
I da, vrijeme je da se krene spavati........
![]() ![]() ![]() dobila sam čvrsto obećanje od Hostica da se vidimo na proljeće pa je tuga za njihovim odlaskom manja.....jedva čekam proljeće
i neumorne Anemone još uvijek cvatu
![]() i mali poklon za sve
Tony Cetinski , Ti si moja desna ruka
Da li mislis ti na mene
kao i ja na tebe ne dam nikom da te dira da te povrijede Sve sto hoces, sve sto zelis sve ces imati jer ti si leptir na mom srcu leptir ljubavi Ti moja si desna ruka ne znam sto bih bez tebe ti moja si desna ruka budi uvijek kraj mene Zbog tebe cu zlatno sunce skinuti sa oblaka zbog tebe cu sve na svijetu ti moja si kraljica (jučer je bio koncert u Vž-u)
|
|
![]() |
|
Ja ti se nedam maltretirati sam tak
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
imam nekog u kutini dolaze za desetak dana k meni u sarajevo, ali ipak ću prvo pokušati nabaviti da tebe ne maltretiram.hvala ti baš si ljubazna
|
|
![]() |
|
Ej znaš da to nije takav problem poslala bih ti jednog malog, nemaš nikog u RH ko bi ti ga mogao dostaviti? Žao mi je kad ne mogu pomoći.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
pošto mi nemamo decoru niti mi je buzet blizu čekaću da se pojavi kod nas u sarajevu u nekom vrtnom centru.baš mi se svidjela na tvojoj slici.do tad ću gledati tvoje prelijepe sličice.pozdrav i hvala na odgovoru
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |