Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako slatko...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svi radovi su mi super i kucica od stapica sladoleda je fantasticna...al ova mi je nekako bas po mom ukusu...ovaj snijeg od vate predpostavljam mi je presladak...kako si ju tako slozila ... stvarno ti je super sve... ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ti si baš u Božićnom ozračju. Radovi su ti prekrasni...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Auuuu kako lijepi radovi.
Bravo za ideju sa štapićima sladoleda.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
instalacije od stapica su fenomenalne,krasni radovi anci
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su ti stvarno super,,svaka čast
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme kolko me dugo nije bilo,kiki pa ti si mogla da nevelim šta dok se ja sjetim pogledat svoju galeriju
salveta je to
i evo nešto novo
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
vidim povratak u velikom stilu,k r a s n o ancice |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
što je ovo dobrooooo (ajde i malo detalja)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
to mi je s radionice, geso, strukturna pasta,vosak..ajme ima toga gore,blending
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
što si škrta na riječima. Opiši postupak...
![]() |
|
![]() |
|
skopirat ću ti ga, tak bu najjednostavnije |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
lijepo i nešto novo...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve kužim,ali "geso" i "vosak" ne.Molim te objasni u 2 riječi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo je savršeno!!!molim te pojasni nam,slika je mala pa i ne vidimo sve ali prelijepo je!
![]() |
|
![]() |
|
na platno ide soffice pasta, pa boja (korištene 4 nijanse boja),šablona,zatim decoupage papir, geso ispod rižinog papira,pa rižin papir, sjenčanje s blending gelom,pa malo na pojedinim mjestima craklea,pa na krakle pastu za raspucavanje pa onda sve to opet isjenčamo pa na kraju patina i vosak
|
|
![]() |
|
evo joše jedan zaostatak kugla, nemoguće ju je usllikati
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |