Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova druga slika kao da je slikana u mom vrtu, santolina, kadulje, gazanije - one su baš neumorne, samo im treba malo sunca da se otvore.
Krasne krizantemice |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašno! |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Predivno, posebno ove lila ružice ,vidjela ih na placu prekjučer i rekla moram ih kupiti ali sam imala pune ruke vrećica jer sam išla iz kupovine i išla busom kući pa mi nisu stale još i one !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima vama koji ste mi došli u virtualnu posjetu šaljem puuuuno toplih pozdrava iz mojeg vrtića u kojem ponešto još uvijek cvate...
Santoline u društvu ružmarina
![]() Gazanije u društvu kadulje, santoline, majčine dušice..
![]() I nekoliko krizantemica kojima mraz nimalo nije naškodio.. Ove lijepe lila ljepotice..
![]() Pa zatim žute mini kuglice
![]() I pacifičke krasotice koje još nisu otvorile svoje pupoljke
![]() Stavljajući slikice, shvatila sam da su mi gotovo sve ove biljkice poklonile naše drage forumašice! Otok, Hoya, Lantana, Freeland..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() Prekrasni sekulentići, nešto imam a za nešto ći navijati da se jako razmnoži pa ako..... ![]() E , za sada mi je zime dosta, idem u toplije krajeve ako ne zalutam!!!! Opet!!!!! Ili ih opet ne pobrkam!!!! One dvije, vesele, koje puno pričaju a tako su drage!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tvoj vrt je uvijek lijep i bez i s mrazom
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Onaj prizor gdje je sunce otopilo mraz na djelu vrta je super. I s mrazom tvoj vrt izgleda super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Predivan prizor! Ja volim i jesen i zimu jednako ko i druga godišnja doba sve to ima svoje čari..a ove sličice sa mrazom su baš dobro ispale tj.ovaj dio gdje odlazi pomalo i gdje ga još ima .Kod nas je jutros prvi puta bio mraz nažalost nisam ga vidjela u svom vrtu jer sam dolazila iz noćne smjene kući dok je bio mrak i malo odspavala poslije kad ga više nije bilo!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I moj vrt je jutros bio tako bijeli!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
brrrrr, slana, ne volim zimu i hladnoću,
moram naglasiti da je ova bijela slana samo još više naglasila ljepotu tvoga dvorišta
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepa je i zima, samo da što prije prođe
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam malo prosetala tvojim vrtom ! Ovaj put sam cak i Fifi srela !
Vrt je prelijep , Fifi je presladak ! ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne slikice Anaida
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svako godišnje doba otkriva ljepotu brižno uređenih i održavanih vrtova, pa je tako i tvoj vrt primjer potvrde ovih riječi
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja nebi takve sličice iz tvog dvorišta
![]() Skupi snage - za čas će proljeće!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja sam mislila da tebe mraz zaobilazi,malo se šalim,lijepo si nam poslikala tvoj vrt,vidim i Fifi je uvijek u blizini
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivna jesen u Anaidinom vrtu!!!!! Čitam da ti se muž namučio sa jorgovanom, sve mi je jasno, pred dvije sam godine kopala (čitaj sama jer kad ja nešto zamislim to mora biti odmah, kod mene nema malo poslije) lila jorgovan i namučila se ko pas, krampologija i lopatoznanstvo je trajala 3 dana Uživaj u jeseni draga, još malo pa će prava zima.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
isusek, isusek, kak ti je se lijepe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mraz, brrrrr
Svejedno, na slici je lijepa i ta bjelina |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |