Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 78> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija , ova krasna jesenska slikica je stvarno fenomenalna !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala Gute...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nista ti ne brini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja se uzdam da ću imati dobre navigatore i vodiče
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kod tebe mi je Tijica jesen prekrasna. Baš mi nekako ide slika uz prekrasne Vesnine stihove.
|
|
![]() |
|
Horti draga tebe pa već "sto godina" nisam vidjela!!! I baš mi je drago da si navratila.... Lijepa je jesen, ali meni je nekako tužna jer se sve sprema na spavanje.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam draga u ČK barem jednom dnevno!!!! I imam vremena koliko želim, dok je s tobom kritična situacija u vezi glede vremena!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sredit ćemo to moje s vremenom uskoro, obećajem |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
oPPAAA, nova sličica, prepoznavanje jako teško!!
|
|
|
|
![]() |
|
Prepoznat ćeš me čim me vidiš......veselim se zanimljivom susretu!
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Meni je ljepša stara Tija. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
još prošli tjedan sam u svom vrteku ugostila dragu Freeland kojoj se ovaj put zahvaljujem na ugodnom čavrljanju i krasnim poklonima. Tomice, stara ili nova Tija uvijek ti na isto dođe.
Nataly, nije meni ni on prve godine cvao pa sam mislila da je nestao, a onda me iznenadio druge godine s obilnim cvatom, a o ljepoti cvjetića je suvišno i pričati. Radi njih sam ga i kupila. Moj je star tri godine.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Bravo za druženje s Freeland, tako treba
![]() I za lijepe slike dvorišta i cvijeća ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Tija od kada si osvanula u novom izdanju nisam još bila kod tebe, srećem ti samo uz put, sviđa mi se tvoj novi nick.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasno cvijeće,krasne slike,a stihovi su sve to prekrasno začinili
![]() |
|
![]() |
|
Mari hvala, ali daj smanji broj zvijezdica, ja bih sama sebi dala najviše dvije, za pet treba još puno rada i truda.
Smail, a što ćeš dobra fotografkinja je bila pa je i fotka dobro ispala
![]() Sarajko kod mene "začina" u izobilju samo ih treba pažljivo dozirati.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Doći ću jednom kod tebe dok budeš na poslu i cijeli ću onaj kut s japanskim javorom zakvačit za auto i dovuć ga sebi u vrt
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija - Moj mali gradski vrt 1...gdje ga mogu naći,tako bih ga rado vidjela!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prošetala sam tvojim gradskim vrtom, uživala u cvijeću, sve lijepo začinjeno lijepim pjesmama od mojih omiljenih pjevača!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |