Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ljepotica koja je koštala ........ malo straha za vrijeme jedne šetnje, a da joj vidite mamu, grm skoro metar sa metar |
|
|
|
![]() |
|
Eto, nadam se da vas nisam previše zatrpala sličicama, za danas dosta!!!!
Idem posjetiti neke vrtiće, možda negdje sretnem neku dobru dušu sa puno bilja i viškom mladica!!!! Pusa svima koju dođu ili zalutaju u moj vrt, pozdrav od Free |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ne možeš nas zatrpati kad su tako lijepe biljkice na njima!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan vrt
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Kako se ljepotica zove, naravno da neznam, ali da je krasna, jeste.......predpostavljam da je vrsta kadulje, žalfije, jer ima takav list i cvijet!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Djevojčice, hvala što ste mi udijelile malo svog slobodnog vremena i prošetale mojim vrtičem,vrijeme vas je poslužilo, samo šteta kaj nije bilo mogučnosti popit kaffee, sljedeći put postavljam zasjedu i čekam vas!!!!!!
Lijepi pozdravi, šetačice |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga freeland kod tebe uvjek rado navratim jer znam da uvjek imaš nešto novo kao ovu plavu ljepotice jer meni je sve lijepo što je plavo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Obradovala me tvoja poruka kod Kontese za plavo bijelu peruniku....
![]() Nadam se da će u mojem vrtu osvanut njena slika u proljeće... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lijepe sličice draga, sve naravno, no meni za oko zapela ona precivna trava, baš zamišljam kako joj vjetar "mrsi kosu".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
U tvom vrtu uvijek ima interesantnih detalja, pampasica je impozantna, onaj grm s crvenim granama je super, a rododendron čekamo da procvjeta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno je ova zadnja slika lijepa. Kao u parku.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Bako, pa muž mi veli pa to si već slikala, pa ovo isto, pa nemaš više nikaj novoga za stavljati,a ja mu nikako ne mogu objasniti da je velika razlika na bilo kojem cvijetu pogotovo u mjesec dana razlike slikanja, onda ga ja odvedem vrt u Duda-Lave, malalune, Lantane , onda gleda dva sata slikice i ode s fotičem van, i onda vi imate nove slikice!!!!!!
Nataly, dvije su kod mene, ali mama im je jako blizu mene, pa, tko zna jedna šetnjica i dobiješ u proljeće!!!!! Triša, ako samo zamišljaš, ok, ali ako je poželiš, i put te dovede u moje krajeve, jedna ide s tobom, jer u paket, ma kako da je isfriziram, spletem pletenice i obujem čizme, e, nema kutije u koju bi stala,jedino bosa i ošišana na nulu!!!!! Lantana, primljeno na znanje, grančica i ta zapelcana, čekaj proljeće!!!! Mira K, priroda je božanstvena ali ružičnjak tek počinjem, prvi koraci su najteži, još me bole leđa, a u pozadini je mala kapelica Marije snježne , naš teren je sve do nje, a i ona je izgrađena na našem terenu, darovanom za tu svrhu!!!!! Već par puta sam slikala ujutro, kada sunce izlazi, križ na vrhu izgleda kao užarena kugla, prekrasno, ali slike nisu uspjele!!!! Hoya, u mom parku je i kapelica, to nema nitko na forumu!!!! Magnolija, lako je osvježiti jutro, pogotovo ako pada kiša kao sada kod mene!!! Hvala svima na posjeti!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Salvia horminium je ova ljepotica što ti se zalijepila za prste
![]() Jel štitš s čim magnoliu grandifloru? Pročitala sam da je imala dva cvijeta, jel onda imaš možda i koju sjemenku?
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Freeland ne moram ti reči da sam se veselila tvojim novim slikicama i naravno da si mi proljepšala dan svojom ljepotom hočeš biljčica u kući ili vani !
![]() |
|
![]() |
|
HORTI,magnoliju grandifloru ne štitim nikako osim kaj sam je posadila u zavjetrinu od hladnog vjetra sa sjevera, taj ti kod nas brije da ti nos i uši otpadnu od hladnoće, prošle godine je bilo 7-8 cvjetova i predlani isto ali ove godine samo dva,jedan dosta rano a drugi mi uništila kiša,tako da od sjemenki ove godine ništa ali imam sjemenke sitnocvjetne bijele zvjezdaste!!!!! A za salviju sam bila jako blizu!
Zelenka, hvala naposjeti i pohvali!!! |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Možda onda dogovorimo kakvu razmjenu ( za sjemenčice sitnocvjetne )ako ti se svidi nešto iz mog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |