Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:45
Da ovo žuto imaš i ti, piši hypericum, dok još znam!!!! Pa ima u tome ljepote, lutaš i respoznaješ kaj si dobila, zato ja velim da mi je puno ljepše kada netko dođe i veli daj mi to!!!!
One dvije grančice, s iglicama su mislim šparoge ali ja sam ih dobila iz Austrije, pa točan naziv neznam, ali potjerat će u proljeće, prekrasan grmić, jako efektno izgleda,nježno, i čuvaj ga za slučaj da moj nestane!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:24
Draga free.Jel ovo žuto imam ja?Listovi su slični.Na pola mi nisi napisala ime pa lutam po tvom vrtu nebi li skužila što imam.Neke dvije grančice pune iglica kao asparagus su požutile.Hoće li oživiti u proljeće?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:19
Imaš pravo Horti je prava majstorica u tome!
Imala sam sreću da njeno "carstvo" vidim uživo, a usput i dobijem svaštaWink
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:14
E, Triša moja draga,moja mama se hvali kak ja znam imena svom cvijeću u svom vrtu, ali tek uz vas sam saznala da skoro ništa neznam, i ja čekam Horti,da se izjasni, a latinski nazivi su mi totalna nepoznanica, lakše mi je pamtiti domaće nazive!!!!!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:09
Dali je taj puzavi grmić, predivnih žutih cvjetova možda hypericum calycinum - imam ga i podsjeća me na njega, zbilja je poseban.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:51
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Uploaded with ImageShack.us

Horti, i ovo?????   Ili u uglu desno dolje kaj se nazire bijelo zeleno, mali grmić!!!! Neznam kaj bi drugo bilo, ok idem pogledam pod nazivom Arum italicum! Sorry, ja to uopše nemam u svom vrtu ili..gdjesi to vidjela kodmene, koja stranica?

Aralia elata, može jer imam 6-7 mladica od 70cm do metar i nešto, ali mini jorgovan, nažalost nema niti jedne mladice iz korjena svih ovih godina od kad je kod mene jer je formiran kao mini stabalce, jedino da probam zapelcat grančicu, jel bi uspjelo????

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Freeland ti si ko Dalmatinci, kad je jugo svi su u "balunu", a kad je bura i sunce svi su dobre volje. LOL
Kad bude kiša ti samo idi na ove krasne slike koje si slikala dok je bilo sunce i odmah će ti se popraviti raspoloženje Wink.
Ovo mi se jako sviđa, koji je ovo grm ili stablo?

Horti i ovo??????????

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:45
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Izvinite kaj je slika malo mutna, ali htjela sam vam pokazet meni najljepšu nijansu žute boje, žutanjak žuta koja krade oči, grmić je puzavi prekrivač tla

Uploaded with ImageShack.us

Horti, jel ovo????????????

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:44
Djevojčice, hvala na posjeti, i smile75 svakoj od vas!!!!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 12:25
Predivno je kod tebesmile64Dobar si domaćinThumbs%20Uptako lipo si nas provela krož svoj vrt,a ja već unaprijed zamišljam rascvjetani ružićnjakTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 09:07
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 22:24
krasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 10:17
Akkkoooo  mi se sviđđđđđaaaaa!!!!  Halllllloooooo!

Pa ja bi najrađe od svega kaj imaš u vrtu po mrvicu, ma kako mala bila!!!!!

Isuse bože, ti želiš sjemenkice za one krasote kaj imaš u svom kamenjaru,prvo daj listu kaj ti se sviđa od mojih biljkica, ne sviđa nego kaj želiš od njih, onda idemo dalje bez pardona!!!!!!

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 07:10
Možda onda dogovorimo kakvu razmjenu ( za sjemenčice sitnocvjetne )ako ti se svidi nešto iz mog vrta Wink.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 14:30
HORTI,magnoliju grandifloru ne štitim nikako osim kaj sam je posadila u zavjetrinu od hladnog vjetra sa sjevera, taj ti kod nas brije  da ti nos i uši otpadnu od hladnoće, prošle godine je bilo 7-8 cvjetova i predlani isto ali ove godine samo dva,jedan dosta rano a drugi mi uništila kiša,tako da od sjemenki ove godine ništa ali imam sjemenke sitnocvjetne bijele zvjezdaste!!!!!    A za salviju sam bila jako blizu!

Zelenka, hvala naposjeti i pohvali!!!

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:00
Freeland ne moram ti reči da sam se veselila tvojim novim slikicama i naravno da si mi proljepšala dan svojom ljepotom hočeš biljčica u kući ili vani ! smile79
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 12:49
Salvia horminium je ova ljepotica što ti se zalijepila za prste Wink.
Jel štitš s čim magnoliu grandifloru? Pročitala sam da je imala dva cvijeta, jel onda imaš možda i koju sjemenku?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 11:45
Bako, pa muž mi veli pa to si već slikala, pa ovo isto, pa nemaš više nikaj novoga za stavljati,a ja mu nikako ne mogu objasniti da je velika razlika na bilo kojem cvijetu pogotovo u mjesec dana razlike slikanja, onda ga ja odvedem vrt u Duda-Lave, malalune, Lantane , onda gleda dva sata slikice i ode s fotičem van, i onda vi imate nove slikice!!!!!!

Nataly, dvije su kod mene, ali mama im je jako blizu mene, pa, tko zna jedna šetnjica i dobiješ u proljeće!!!!!

Triša, ako samo zamišljaš, ok, ali ako je poželiš, i put te dovede u moje krajeve, jedna ide s tobom, jer u paket, ma kako da je isfriziram, spletem pletenice i obujem čizme, e, nema kutije u koju bi stala,jedino bosa i ošišana na nulu!!!!!

Lantana, primljeno na znanje, grančica i ta zapelcana, čekaj proljeće!!!!

Mira K, priroda je božanstvena ali ružičnjak tek počinjem, prvi koraci su najteži, još me bole leđa, a u pozadini je mala kapelica Marije snježne , naš teren je sve do nje, a i ona je izgrađena na našem terenu, darovanom za tu svrhu!!!!!
Već par puta sam slikala ujutro, kada sunce izlazi, križ na vrhu izgleda kao užarena kugla, prekrasno, ali slike nisu uspjele!!!!

Hoya, u mom parku je i kapelica, to nema nitko na forumu!!!!

Magnolija, lako je osvježiti jutro, pogotovo ako pada kiša kao sada kod mene!!!

Hvala svima na posjeti!!!!

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 09:44
smile57ljepotica i vrt su ti predivni...osvježila si mi jutro
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 09:00
Stvarno je ova zadnja slika lijepa. Kao u parku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.