Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija - hvala na posjeti!
Otok - imaš pravo, zelena je lijepa boja! A ti znaš da ja najviše volim lavandicu pa mi je naj,naj,najdraža i boja lavande, npr. na ovoj krasnoj slici
![]() Ovom slikom danas me, drage moje, iznenadila i beskrajno razveselila upravo naša draga Otok !! Najljepše ti, Otok moja, zahvaljujem na divnom iznenađenju i daru kojim si mi itekako uljepšala svakodnevicu! Ova slikica bit će sa mnom u najljepšim snovima jer će imati svoje mjesto u spavaćoj sobi koja je u tonovima lavandice!
Uz taj darak danas stigle su mi i sjemenke koje mi je poslala naša draga Gioiaa, pa sam danas baš posebno raznježena poznanstvima i dobrotom koju sam osjetila i doživjela na ovom forumu! Hvala, Gioo na lijepoj pošiljci sjemenki i nestrpljivo čekam proljeće!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti je usprkos jeseni, nešto se tamo ispod stabalca crveni
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako nema boja? Zeleno je isto boja i to lijepa boja, pa još u više tonova.
A imaš i zrake sunca (kod mene je sivo i otužno) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo mojeg vrteka danas. Zajesenilo, sve manje je boja, gotovo ništa više ne cvate ali je ipak sunčana jesen, samim time i lijepa..
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gužvicaaa je u hodniku
![]() tak i treba da biljkicama ne bude dosadno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Božanstevenooooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj kad vidim tvoju "unutrašnjost" s biljkama... predivno.
Znaš da sam jučer tražila po google-u neki vrt koji bi sličio onom moje bake (za temu), naravski nisam našla ništa ni blizu, ali sam zato vidjela nekoliko slika tvog kamenjara, pa vrta!
![]() |
|
![]() |
|
Lijepe moje posjetiteljice, hvala na dragim mislima i puno vam pozdrava šaljem iz sunčanog Međimurja!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovog lijepog cvijeća i hodnika se sjećam od prošle godine. No, svejedno sam zastala i uživala u svakom cvijetu.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Od svog silnog prostora ja samo mogu reći: Da mi je barem jedan takav kutak!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ti je zgodan taj hodnik za cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe uvijek ima lipog za pogledati,ali tvoj kamenjar sa mirisnim grmićima i Fifi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem vam na posjeti!! Ovaj mali ulazni hodnik samo krije dio mog sobnog cvijeća, kako zima bude dolazila tako ćemo sve više slikati to sobno cvijeće..
p.s. Gioo, na žalost još nije stiglo sjeme..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida jel stiglo sjeme?
djelim misljenje sa bromelijom ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja ti znaš da sam očarana sa tvojim vrtom i predivan mi je u svako godišnje doba, a ne zaostaje niti sobno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
odličan kutak za cvijeće - mnogo svjetllosti |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Stane tu još cvijeća
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
imaš super hodnik veliki i taman za zimovanje tvojih prelijepih biljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |