Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
Korisnik
Poruka
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 13:08
može, idemo dalje sa slikama, stavljajte nešto!!!smile89
http://studio-martina-natura.hr/
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 116
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 22:36
cestitke za manci! Evo novog zadatka...

Korov je biljka cije vrline jos nisu otkrivene!!!

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 19:22
Naaaaravno da ste pozvani pogađati jednu po jednu biljku a ne ovako na hori... inače i ovaj ljepi žuti makro je malo teže pogoditi jer se vidi samo cvijet ali možete bubati sve žuto šta ima pa će već izroniti ime-... ))) ili pogađaje po početnom slovu bilke :))))))))))))))))
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 00:23
Naravno, slobodno mozete pogađati jednu po jednu. Ako treba, trazite i pomoc. Sve sto nije ime nepoznate biljke dolazi u obzir ... Evo, ja cu za pocetak malo olaksati stvari: Prva biljka-veoma mala, cvet je bas sitan, pripada istoj familiji kojoj i jagorcevina; druga biljka-veoma rasprostranjena, voli tamnija mesta, kad se pokida stabljika iz nje tece narandzasti sok; treca biljka-pa sta da kazem, osim da je izuzetno cesta u bastama kao ukras, garant je znate... Verujem da je sada malo tezi zadatak zato sto su slikani cvetovi izbliza, nema listova, niti cele biljke.. Eh, da sam samo znao da cu je stavljati ovde, sigurno bih se potrudio da uhvatim malo vise detalja

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 14:55
  :))) a  ako nećte pogađati možete stavljati druge fotke za pogađanje .)))..svoje ili sa naznakom autora ( da ne bude krađa :)
Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 09:10
Jako mi se sviđa ova tema, baš je poticajna. Žao bi mi bilo da se ugasi. Pa da pokušam.

1. Anagallis arvensis  - poljska krivičica, vidac ... za ovo sam guglala i listala
2. Chelidonium majus - rosopas ... raste mi po vrtu iz svake pukotine
3. Calendula officinalis - neven ... volim njegov miris

Sada bježim družiti se sa suncem, možda napišem nešto više kada ono ode na spavanje. Naravno, ako su moji odgovori uopče točni  Embarrassed

(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 15:04
Bravo, Nana!!! Svi odgovori su tacni!!!

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:55
Nana svaka čast!Clap Pogotovo za poljsku krivičicuTongue i hvala ti što si se uključila :)
Da.... ako ne bude odaziva tema će se vremenom ugasiti. Ti si znalac ali to nije bitno, bitna je volja a vjerujem da je puno ljudi prepoznalo neven... Svi bi samo htjeli korist i razonodu vireći iz prikrajka ali nitko se ne želi "blamirati" pa išta reći....... fala svima hrabrima!TongueWink
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:58
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

.....hvala ti griva na nagradi....vec  si  ti  meni  puno  toga poslala......momentalno  nisam  u  zemlji pa  bi  nagrada  mogla  propasti...preskocit cemo  je....idemo   dalje  sa   slikama....

Ej manči :) ja sam tako smotana sa kompjuterima pa kad nšto želim reći redovito zaboravim gdje sam to mislila napisati..... zaltanica- fantastična kod bakterijskih upala mjehura i bubrega....
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 22:14
Evo nove biljke... ne znma dal je bila?....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 23:02
......pojavila se prva rijec u  mom   mozgicu  nakon pogleda na sliku  -   Vaccinium.....da li to ima veze, nemam pojma.......umorna ne mogu kopati po internetu....igrajmo  se....neka jos neko  sudjeluje.....a ja odoh  hrk......laku noc....
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 02:46
Da li se koristi kod urinarnih infekcija?

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 13:15
bravo manči :))))))))))))))))))))))))TongueClap  ajde ako si se vratila u zemlju ( ili kad se vratiš ) ljepi i ti malo slike... :)  sigurna sam da si puno toga slikala uokolo.... :)
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 14:05
za manci- ! nego ljudi, mi smo odredili samo prvi deo latinskog imena... Kakav je kompletan naziv?

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 13:27
ma daj...šta si tako strog..... lako je uguglati ostatak imena ali je pitanje dal je to tooooočno taj varijetet..a to bome ni ja ne znam :)))) predpostavljam da je ali.. _:)))))))))))))

dakle manči, bravo! :))))))
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 20:28
....evo me..hvala, znaci nije me  "na  prvi pogled "   iznevjerilo.....i sto je  to  na  kraju ...neka  nasa brusnica  ili  prava??
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 20:30

1/

....evo slike, prije 10 dana slikano na Rozatu...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 20:38
2/......malo i bobica......

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 22:24
1. Čubar - Saturea
2. Mirta - Myrtus communis
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 23:09
....tocnooooo!!!!!!Clap

....braavooo!!

....a  sad ti   stavi  slike....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.